Съветът на Ану – 17 май 2013, предадено чрез Джилиан МакБет-Лоутън


Ние сме древни Сирианци по произход, галактици по рождение. Ние се намираме извън вашето време-пространство. Отвъд вашето разбиране за ДНК. Ние сме онова, което сърцето копнее да бъде – звезда. Ние сме генетично кодирани с елементите на Земята – въздух, земя, огън, вода и петият елемент – човека. Ние живеем дълбоко в древната памет на човешките същества.

Появата ни сега е свързана с подравняването ви с вселенския център и звездите, което ви насочва към транс-портал. Навлизате в многоизмерен поток, мястото, където ще си припомните вечно съществуващи схващания и кодировки, които са били скрити от вашите очи, уши и сетива. Вие стоите пред свещен портал. В него има огледало. Ключът, който отключва междуизмерния портал е вашето собствено отражение. Ключът за откриването му е любовта към Себе си. Представете си порталът като врата и огледало. Вглеждайки се дълбоко във вашето отражение, какво чувствате? Стои ли радостта пред вас? Имате ли угризения? Има ли антипатия? Има ли любов?

Спешно трябва да направите всичко необходимо за да поставите Себе си в одеждите на любовта, защото това е лодката, която ще ви отведе към острова, който търсите. Това е самостоятелен път, който поемате, когато срещнете собствено си отражение. Преминавате през мъгливия хоризонт на вашите изопачени възприятия. Като Алиса и магическото огледало вие се движите нагоре-надолу в заешка дупка.

В следващата фаза, енергията приема формата на лабиринт. Спирала, подобна на спиралата на Фибоначи ви отвежда към центъра на съществото ви. Именно в точката на центрираност в Себе си вие ще се спуснете и издигнете едновременно, създавайки многоизмерен поток. Ще направите завой към вашето бъдеще по посока на светлината. По време на острия завой, ще ви бъде предложена възможността, която се дава само на инициираните в любов към Себе си души. Тогава и само тогава ще ви бъде даден достъп до центъра на светлинното ви сърце.

Във вас се намира спусъка, който регулира времето. Той изчаква определени дати и комбинации от числа да се активират за да се събудят латентни истини. Пътят сте самите Вие. Кодът за достъп е енергийният отпечатък на вашата собствена Себе – любов. Той не е пръстов отпечатък или ирисово сканиране. Това е печата на вашето Сърце, който ви позволява достъп. Не отпечатък на любовта ви към ваш съсед, свекър, или обиден родител, но вашата любов към Себе си. Тя ви отвежда през вратата на Невидимото.

Всеки от вас е призован към светлината, която навярно ще ви доведе към това, което търсите. Веднага щом се родите в плът, започвате да търсите себе си, вашето сърце, мисията си, истинската си любов. Светлината във вас никога няма да пресъхне докато я търсите и подкрепяте. Всички външни врати и измерения, които търсите извън Себе си ви дават само привкус на онова, което наистина желаете.

Докато не съберете всичките части на съществото си, не ще постигнете мир. Вие сте разнообразни нишки на Светлината. Вие сте свободни частици на Творението, изразяващи себе си по свещен или не толкова просветен начин. Всеки, който срещнете по пътя си има потенциал да бъде в сърцето ви, ако решите да бъде така. Порталите разделят онези, които могат да го направят от другите, които не искат да го направят. Те разграничават онези, които избират да се придвижат напред от решилите да останат в своята комфортна зона. Това не е Божествен декрет, това е избор на всяка индивидуална душа. Прекратете чакането във вашия живот. Всичко вече е тук.

Ние сме Съветът на Ану, Сирианци от Светлината и Сирианци по произход. Нашата кръв и генетична памет тече във всеки един от вас. Ние тръгваме.

Източник

Превод за Самосъзнание.com | Мира Андреева


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

  1. Всичко е много хубаво, само дето почти никое човешко същество не знае какво е любов към себе си. Вероятността за такова познание е по - голяма в хората с нисък морал, отколкото в "нравствените" хора, които векове наред са възпитавани в себеотрицание... големият въпрос, който стои тук, е Какво всъщност е любовта към себе си? Как да постигнем любовта към себе си? и Кога да сме сигурни, че обичаме себе си, без това да се окаже егоизъм?

    ОтговорИзтриване
  2. Ами като за начало, хората могат да си зададат въпроса "критикувам ли се постоянно за нещо?" - или за килограмите, или за това какво сме казали вчера, или за косата, или за полата, или за какво ли не ... когато човек спре да си намира кусури и започне да се харесва и приема такъв, какъвто е - физически, психологически, интелектуално, ментално и пр. ... тогава е напът да заобича себе си ... без да бъде егоист :)

    ОтговорИзтриване
  3. Значи ли това ,че човек трябва да се откаже от диетата за отслабване и да си хареса 120те килограма? Или да спре да си боядисва побелелите коси? Или да спре да използва грим? Може ли малко по-обстойно и с повече примери да опишете къде грешим и се разминаваме с правилния начин да обичаме себе си!

    ОтговорИзтриване