Пълно Галактическо Разкриване – Съобщение от Ащар и Интер-галактическата Конфедерация на световете


чрез Елизабет Трутуин, Май 12, 2013

Поздрави! Тук е Ащар, докладващ от Цветния мост. Наскоро във Вашингтон ДС се проведе разкриващо събитие наречено Гражданско изслушване на разкрития. Това събитие беше внимателно дирижирано от членовете на Земния екипаж, работещи с Командата на Ащар. Майка Шекмет, Архангел Михаил, Архангел Метатрон, Майтрея и Сейнт Жермен бяха там, сред останалите невидими присъстващи. Това събитие се проведе в отговор на всичките пъти от миналото, когато разкритията бяха на път да се случат, но опитите бяха осуетявани. Това се случваше многократно през отминалото десетилетие. Ето защо вие винаги усещахте, че то е на ръба да стане реалност и в последствие се разочаровахте. Липсващите разяснения причиниха много депресии сред хората.

Някои от вас объркаха датата 21 Декември, 2012 с Разкритието. Тогава се случи Космическо събитие - центърът на нашата галактика се изравни с Космическия център, създавайки коридор от енергия, предназначен за Млечния път. Подобна енергия се предоставя при много специфични обстоятелства. Тези вълни активираха дванадесетте нишки на ДНК при всички, които все още не бяха приключили с тази част от еволюционния си процес. Бяха събудени ключови кодове и огнени символи за следващото ниво на израстване на съзнанието. На 28 март, 2013 беше следващия прилив на високо магнитутна енергия. Това беше последвано от още по-мощно и рядко космическо събитие на 25 април, 2013 – Пълно лунно затъмнение. Това изравняване донесе светлина от Антиматерията към нашата паралелна вселена, през Великото централно слънце Алцион, от него към нашето Слънце и достигна Земята, издигащо всичко живо към по-високо ниво на съзнание. При тези обстоятелства, планетарната общност успя да асимилира концепции, който преди това бяха прекалено трудни за интегриране в ниското вибрационно поле.

Следващото събитие, свързано с разкриване, ще бъде когато президентът Обама, в сътрудничество с положителните военни и интелигенцията съобщят, че поради причини, свързани с националната сигурност са прикривали досега взаимните си дейности с Извънземните, но времето е дошло за афиширане на информацията пред света. Милиони документи и стотици хиляди видео материали ще бъдат разсекретени за публично разглеждане. Ще бъдат представени образователни програми по телевизиите на масово равнище. В отговор другите държави ще освободят техните секретни документи и филми за гражданите и света като цяло.

Най-важният въпрос стоящ пред свидетелите на Гражданското изслушване беше: Кои са Извънземните? Какво целят? И В безопасност ли сме ние? Бих искал да дам повече обяснения в отговор на тези въпроси.

Връщайки се 65 милиона години назад, виждаме пет коренни раси от Извънземни, населяващи Земята през последователни епохи от време. Тези ЕТ раси са описани в най-древните текстове като Вишну Пурана. Земята винаги е била обитавана от Извънземни, това е така и в наши дни. Тя винаги е била посещавана и внимателно наблюдавана от Извънземни от създаването й. Въздържайте се от основаните върху страх теории, че извънземните посетители имат свой план. Това е погрешно и аз ще дам обяснение.

В Началото първата цивилизация от извънземни посетители на Земята е била в етерна нефизическа форма. Те били същества от слънчева брилянтна светлина. Пристигнали от високо вибрационната част на Вселената тук, в областта с тъмна материя, наречена Небадон. Тъмната материя е изначалната енергия на трето измерение, в която се намира паралелна вселена, където неразрушимата природа на душите съществува успоредно с нейния земен аватар от тази времева линия. Те пътували към Земята посредством интегрираното си съзнание. Квантовата механика го обяснява добре. През този период се издигнала планината Меру от водите на морето. Ние комуникираме през цялото време с нашето истинско Аз в светлинните реалности. От там получаваме нашата мисия и задачи за изпълнение. Не се асоциирайте изцяло с вашето земно тяло или личността си. Тези етерни негравитационни живи форми са на Земята и днес, но са неуловими за сегашното ниво на научната технология. Доста от тях са способни да приемат човешка физическа форма по желание за ден и да се завръщат обратно към светлината, пътувайки през етерната реалност.

Втората цивилизация е била в био-плазмена форма, създадена от течна златна светлина. Съществата съчетавали комплекс от нестандартни частици. Тези термохромни извънземни променяли цвета си при различна температура между видимия и невидимия спектър на светлината (червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, индигово и виолетово). Така те можели да се материализират и дематериализират като ставали полупрозрачни и невидими. Придвижвали се посредством енергията на Нулевата точка, извличайки енергия от атмосферата, което създавало направление. Съществуват много доказателства за присъствие на тези същества, уловени в тяхната полупрозрачна форма. Това били Хиперборейците и е известно, че Сананда носи тяхното ДНК.

Третата земна цивилизация на човешки извънземни е известна като Лемурийска и те еволюирали в човешка форма чрез полово размножаване както днес. Четвъртата земна цивилизация е известна като Атлантска. По време на Атлантида били направени много експерименти с ДНК, включващи смесване на животинско с човешко ДНК. Също в този период Ангелско ДНК е било смесено с човешко, както и извънземно ДНК с човешко. Петата Арийска раса включва Свещенните Кумари – Санат Кумара, известен също като Най-древният във времето, както е споменато в Ахура Мазда и писанията на Данаил. Санат Кумара, също известен като Зороастър и Ийсус е инкарниран сега като Кралят на Мечовете или КОС – неговото кодово име. Санака и Санатана. Това са Възнесени учител и Архангел, които са имали инкарнация като извънземни ангелски хора. Те присъстват днес на Земята, както и други, които приемат човешки облик по своя воля. Всички споменати по-горе извънземни раси – двете етерни и физическите продължават да населяват Земята днес в техните аватарни форми.

След Великите войни, които са описани в Веданта, особено в Махабхарата, станало нашествие, което засегнало човешкия мозък. Вмешателството разбъркало човешкото ДНК, били отнети доста от земните природни ресурси с егоистични цели, което довело Земята до ръба на унищожението на няколко пъти.

Земята притежава мащабна подземна мрежа от тунели, водещи до Вътрешната земя. Някой от тях са дело на хора, други са с извънземен произход. Простират се от пет до осем стотин мили в дълбочина. Съществуват бази, които са били построени от земните нашественици.

Расите на Земята често биват описвани като Черна, Червена, Жълта, Бяла и Кафява. Това е само различие по цвят. Нашествениците имат също расови различия, както и някои от представителите на Галактическата федерация. Често те биват погрешно възприемани за негативни извънземни. Разпръскващите страх индивиди, които искат да държат Земята в тъмнина, злонамерено разпространяват подобна дезинформация за да объркват населението. Негативните Анунаки произхождат от планетата Нибиру. Това е само една малка част от инъче голямата група позитивни Анунаки, обитаващи различни планети. Те са добронамерени към земното човечество и са тук за да помагат на земляните. Същото може да бъде казано и за Зета Ретикулианците от обширното съзвездие Орион. Негативни извънземни съществуват и в съзвездието Дракон. Малка група от тези негативни същества създаде масов хаос на Земята през последните 60 години, но има и други, които останаха положителни и не са представители на силите на Тъмнината.

Орионските войни са описани пространно в Махабхарата. Тези емигранти от войната дойдоха от Лира, Сириус, Плеяди и Вега. Друга голяма група участници, въвлечени в конфликта от неговото зараждане бяха от съзвездията: Арктур, Антарес, Андромеда, Процион, Дева, Голяма мечка, Малка мечка, Лъв, Стрелец, вътрешните планети: Венера, Марс, Сатурн, Юпитер и външните планети: Уран, Плутон, Нептун, както и 100 милиона галактики, Алцион и Великото Централно слънце. Планетарното Възнесение включи всички тях и много други, за които може да не си спомняте или да не знаете имената им.

В галактиката Млечен път съществуват повече от 200 000 различни видове звездни обитатели. Много от тях са в хуманоидна форма и изглеждат като хора. Те се движат по земните улици и сега. Много други не са с подобен външен вид и не изглеждат като нас. Срещат се в аватарни форми на животни, смесени с хора като хора-котки, хора-птици и рептилии. Същества с изкуствен интелект и андроиди също играят своята роля на Земята. Земните звездни врати са направени от изкуствен интелект, който е много чувствителен. Понастоящем 16 милиона Бели рицари-адепти, които са извънземни работят на планетата в телепатична връзка със КОС (Сананда). Тяхната технология е от 1 до 100 милиона години по-напреднала от тази на Земята. Те работят като разузнавачи заедно с Организацията за контакт с извънземни (АЦИО) и асистират Лорд Майтрея, Архангел Метатрон, Архангел Михаил, Майка Шекмет и Сейнт Жермен в операциите около Земята, замислени да доведат до Разкритие и край на ембаргото на истината.

По време на Гражданското изслушване на разкритията доста факти, засягащи негативните извънземни, наподобяващи нас, излязоха на показ. Галактическата федерация дари земните учени с ядреното деление за населението и за свободна енергия, което за съжаление беше използвано като оръжие. Ние трябва да помогнем на Земята и нейните жители да се върнат към енергията на Нулевата точка, при която никое оръжие няма да действа. Хитлер беше един от тях. Той беше извънземен пътешественик от 24 век, върнал се на Земята да използва нейните ресурси за своя личен план. Той пристигна на планетата на вълната на пространствено-времевия континуум, който беше създаден по време на експеримента Монток и промени времевите линии. Всички те бяха поправени през 2013. Тази година всички негативни извънземни бяха преместени от Земята. Това което наблюдавате като тяхно проявление са клонинги или плътни холограми. Тази извънземна технология e използвана от тъмните и от светлите сили от доста време на Земята. Когато настъпи Промяната те ще бъдат изключени централно. Това се контролира от Сананда/КОС. Той е Адмирал на Новия Ерусалим от Галактическата Федерация.

Когато президентът Обама направи своето изявление за Разкриването, тогава ще бъде дадено обяснение за извънземното присъствие на Земята, така както и информацията, че никой който желае да навреди на хората, не се намира понастоящем на или във Земята. Галактическата федерация е почистила всички тунели, портали и звездни врати и е в пълна отговорност за тях. Дуалността на Земята приключи. Ние сме в Пето измерение Сега. Няма необходимост от проява на страх по отношение на извънземните на Земята. Онези, които работят с негативни извънземни ще бъдат подведени под отговорност в Международния криминален съд и обявени за виновни за причиняване на престъпления и предателства, също така и пред Слънчевия трибунал.

С Разкриването ще стане ясна причината за въздушните катастрофи и как космически извънземни кораби са били обстрелвани с лъчеви оръжия и приземявани насилствено. Също така как извънземни са били държани затворени като животни в рамките на 50 и повече години. Истината за Секретната космическа програма, тунелите, които свързват държавите под земята и влаковите совалки Тера Драйв. Ще излезе наяве истината за отвличанията от негативни извънземни и осакатяването на животни. Ще научим колко напреднала е земната технология за пътешествия в открития космос без съгласието и знанието на човечеството и как учените и астронавтите работят заедно с извънземни от многобройните интернационални космически станции.

Време е истината да бъде казана. Вие сте готови да я асимилирате. Поздравявам Ви! Това е Ащар чрез Елизабет Трутуин.

Източник

Превод за Самосъзнание.com | Мира Андреева

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

7 comments

  1. Е айде де. Не разбирам, какво още чакат. Само мистификации... щом са така добронамерени, дори и не всички хора да са съгласни да им кацат извънземни, след като се разкрие истината, не вярвам някой да остане против...

    ОтговорИзтриване
  2. С много благодарности за ценната информация ...
    За всички Ви : радости, любов и светлина :)

    ОтговорИзтриване
  3. Еххх невежи ви хора заради вас понеже не приемате извънземните още малко трябва да живея като роб на системата -_-

    ОтговорИзтриване
  4. Колко истина намираме след ДВЕ години?!Обявявам това за измама докато Ащар не ме опровергае!!!Желателно лично и публично едновременно!!!Да казвам ли КОЙ всъщност пише това или всички вече се сещат?!?!?!

    ОтговорИзтриване
  5. никаква истина и след 3 години,хаха

    ОтговорИзтриване