Изпратете Любов на Сърцето Си


Цялото ви тяло реагира положително на любовта. Когато вие насочите тази емоция към вашето физическо аз, това е същата енергия, която ние ангели или други хора ви изпращаме. Любовта е любов, без значение чрез какъв канал се влива.

Дайте допълнителна енергия на сърцето си днес, благословете го физически, емоционално и духовно. Задръжте молитвата, че е напълно здраво. Обградете го с любов и го помолете да поеме този подарък с всеки удар. Кажете му "благодаря" за това, че е толкова здраво, силно и ефективно.

Покажете на сърцето си, че е в безопасност и ще го защитите по всички възможни начини. Нека да знае, че ще се упражнявате и храните здравословно, както сте водени. Обявете, че ще почетете чувствата си да помогнете за идентифициране на взаимоотношения и ситуации, които са от полза - и тези, които ще избегнете.

Вижте сърцето си като красиво цвете и поискайте неговите венчелистчета леко да се разлистят. Изпращайте му вашите нежни чувства и то от своя страна ще ви помогне да почувствате по-голяма любов.


Мисъл за Днес

Аз изпращам любов на сърцето ми и го обграждам с лечебна светлина.


Дорийн Върчу

Източник: Daily Guidance from Your Angels


Превод: Димитър Кирилов

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments