Седмично послание на Хиларион 5-12 май 2013г.


Възлюбени,

Из целия космос настъпват подравнявания, които бяха предвидени от преди няколко хиляди години. Те отварят по-голям достъп до знанието, което се пази във всяка душа, защото всеки от вас притежава голям запас от знания в продължение на много отминали векове. Сега е време за прекарване в тишина и в състояние на вътрешно вслушване, тъй като вашият свят отново се свързва с останалата Галактика – събитие, което възвестява разбирането, че човечеството не е само в безкрайното море от други звезди, планети и светове. Това означава, че Земята навлиза в нова позиция в небесата и това е ново начало за всички.

Земята се разширява и премества, тъй като се приспособява към новото си място в небесата и това може да донесе някои промени за онези, които са нейни обитатели. Тъй като човешките сърца се отварят по-широко и промените се случват и вътре, и вън, чувството за единство и единение ще се усети от всички, които сте тук в тези времена, защото сега ще се види, че Земята и човечеството са уникална и важна част от много по-голяма общност на живот, която някога сте си представяли. Ще има все по-нарастващо вълнение, когато това осъзнаване дойде до пълно узряване. На цялото човечество подобава да се огледа и да стане по-наблюдателно.

Енергиите на промяната, когато навлизат и създават портали към доста древни знания за вашата планета, ще помогнат за масово пробуждане на човечеството. Време е да погледнете небесата с бдящо око, за да видите знаците, които са навсякъде около вас и възвестяват, че старата световна система се разпада и онези, които командваха, отчаяно се опитват да поддържат световното население в състояние на страх, безнадеждност и апатия. Всеки такъв опит от тяхна страна се посреща с нарастващо осъзнаване на Земните хора, че всичко, което е било скрито, вече не е скрито. Това е, както много пъти преди сме казвали, ново измерение или вибрация, която не подкрепя повече такива действия.

Когато вие, нашите най-смели, поддържате здраво визията за по-велика реалност, където всички са равни в потенциала си да растат и да се разрастват, много чудни знамения и поличби идват до осъзнаване. Като поддържате и закотвяте Светлината си през тези времена, вашата любяща служба на Божия План се забелязва и се записва. Много от вас са посветени в космическа и галактическа служба и ще осъзнаете това в по-голямо разбиране с течение на седмиците и месеците. Чувството за линейно време се променя и има в сила цикли, които ще променят възприятията, което може да е объркващо. Правят се много синхронизации, тъй като човешките ви операционни системи се приспособяват да приемат по-високите честоти.

Прекарвайте колкото може повече време от деня си навън, пийте много чиста вода, за да хидратирате физическите си тела и да улесните приспособяването, което настъпва в тях. Колкото може повече, яжте пресни плодове и зеленчуци, защото те имат голяма жизнена сила в себе си, която ще ви помогне да поддържате физическия си съд в по-голям синхрон с по-високите честоти, тъй като те продължават да проникват в атмосферата ви. Бъдете в мир, Скъпи мои, и знайте, че сте обичани извънмерно.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/05/5-12-2013.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments