Седмично послание на Хиларион 26 май – 2 юни 2013г.


Възлюбени,

Пътят напред и нагоре в съзнанието ви сега стана в по-голямо съответствие с радостта и красотата, които пребъдват в душата ви и това увеличава чувствата за разширяване и неограничени възможности. Отворете се към новите начала и си позволете да получите наградата на Вселената, тъй като тя ви предлага осъществяването на най-дълбоките ви и дълго пазени мечти. Пътят пред вас се изчиства и всичко, което е необходимо, е да отворите сърцето си и да го приемете. Позволете на въображението си да лети с радостно очакване на пристигането на новия ден, ден - като бял лист, на който може да се напише живота, който вие избирате, всичко, което е необходимо, е активното ви участие.

Следвайте напътствието на желанията на сърцето си и се осмелете да мечтаете мащабно. Вижте възможността, че може да получите всичко добро, което животът може да предложи. Много от вас са готови да се придвижат отвъд старите парадигми като гледат как пред очите им се случва тяхното разпадане. Вие сте катализаторите за промените, които сега се случват. Вие достигнахте до момента по пътя си, който изисква вяра и убеждение, че всичко е наред и че надделява новият живот. Носете тази вяра всеки ден и упорствайте в намеренията си да го доведете до проявлението му. Има много дейности, които сега се случват в етерните реалности по начини, които могат да ви помогнат в начинанията ви.

Тези времена изискват постоянна преоценка на очакванията и възприятията ви за това как би трябвало да са нещата. В интерес на истината, ако вече сте забелязали, повечето от тях никога не се случват както е предвидено, а това е защото са били в действие сили, които ви поддържат ангажирани с по-непосредствени проблеми като нуждата от неща от първа необходимост за живот. Тези сили заговорничат да ви поддържат разсеяни от фокусирането върху по-важните ценности в живота като подобряване на живота и които биха довели до ниво свобода от лишения и недоимък. Вие живеете в консуматорски свят и вие сте тези, които трябва да решат да разграничат до каква степен ще продължите да бъдете активна част от това.

Един по-прост живот с намалени очаквания за придобиване на последните джаджи и предмети би ви дал пространство за насърчаване на живот, изпълнен с радостта на простите и дълбоки удоволствия, които изискват само да ги забележи и да ги оцени човек. Красива формация от облаци в небето на прекрасен ден може да доведе велики моменти на радост и благодарност. Красив залез в края на деня може да ви благослови с вдъхновяващото си и възвисяващо послание за безкрайната красота, която е на разположение да пиете от нея и да се радвате в пълно удоволствие. Всичко около вас е съществуването на качество на живот, което изисква малко парични разходи. Тези неща са безплатни и изобилни, дадени от съществата на елементите, които ви служат всеки ден просто заради искрената радост от това.

Забелязвайте всички чудеса на природата, които обграждат дома ви и околността ви, защото навсякъде, накъдето погледнете, има красота. Вижте красотата в сърцата на тези, които обичате, когато те се стремят да създадат живот, който ви носи повече лекота и удоволствие за ваша радост. Погледнете без очаквания към прекрасните малки дарове, които те ви дават всеки ден, без да изискват нищо в замяна. Направете щастието на друг човек ваш приоритет и ще откриете, че в носенето на щастие на другия, вие също носите това щастие и на себе си. Благодарете всеки ден за всичко, което имате и за всичко, което получавате, защото по този начин при вас ще дойде повече от същото.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиарион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/05/26-2-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments