Седмично послание на Хиларион 12-19 май 2013г.


Възлюбени,

Това са дни на издръжливост, устойчивост и изследване на различните аспекти на вашите многоаспектни същности. Отделете нужното време да седнете спокойно, тихо, да отворите сърцето си, желанието си и позволението си за по-дълбоки прозрения, които може да изникнат през тези моменти. Бъдете готови да отидете отвъд пределите на вашите бивши възприятия за себе си, да стъпите в непознатото със смелост и упоритост. Гледайте отвъд очевидното във външния свят към света, който съществува във вас. Има съкровища, които чакат да бъдат открити, отбелязани и използвани; съкровищата на Духа.

Наблюдавайте в тези моменти величавостта на вашето истинско Същество и го изпитайте по мащаб. Насладете се на блясъка на сияйния ви дух. Вие започвате да разбирате безграничната природа на вашето Същество и огромната сила за добро, която имате, за да вземете решение за промяна на света около вас. По какъвто и начин да сте призовани, време е да изберете да започнете новото си пътуване в непозната територия. Като яхнете вълните на промяната, останете стабилни в съответствието си с по-висшето си присъствие. Като правите това много сърца се отварят. Вие преживявате натиска на полярностите вътре в себе си и това е общ опит за много души в тези времена. Помнете, че именно това, на което се противопоставяте, ви задържа в тези конфликтни енергии.

Направете крачка назад, когато се случи това, поемете дълбоко въздух няколко пъти, за да се стабилизирате и балансирате и отново се приведете в съответствие с по-висшия си аспект в неговата божествена същност. Помни кой си ти - смела и решителна душа, която дойде в този живот подготвена, за да направи промяната просто с присъствието си и това е, което всички вие правите изключително добре. Много от вас обработват и изпитват дуалистичните енергии на колективното енергийно поле, което е в действие около вас, и като извършвате тази работа на балансиране, вие помагате на много други да изпитат по-нежно очистване и синхронизация.

Предстоящите времена изискват по-голяма отчетност и поемане на лична отговорност за всичко, което създавате чрез всяка мисъл, дума и действие. Това е идеалът, за който всички вие работите, от вас не се очаква да се промените веднага, така че бъдете нежни със себе си и с другите във вашата сфера на влияние. Това е продължителен процес и това е нещо, което се случва постепенно, позволявайки на човешката ви операционна система да се приспособи по начин, който е по-удобен. Колкото повече от вас позволят на по-великата божествена същност да се интегрира в съзнанието ви и в клетъчната ви структура, толкова по-голямо става силовото поле на Светлината в обкръжаващата ви атмосфера.

Тъй като това продължава, ще откриете, че се чувствате много по-добре и до известна степен това е индивидуално за всеки един от вас, по-тежките и по-плътни енергии един ден значително ще се намалят и това ще се почувства като просветление на духа ви. Предлагаме ви да призовавате и да работите с Виолетовия Пламък всеки ден, за да помогне да донесете тези по-висши честоти, тъй като това има всяка възможност да ускори изчистването на всеки и всичко по безопасен и балансиран начин. Честото призоваване на Св. Джърмейн ще доведе Новата Епоха на Светлината още по-скоро. Останете в личния си интегритет във всичко, което правите и всичко ще продължи да е наред.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://bulgarianlovenlightmessages.blogspot.com/2013/05/12-19-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments