Бягството на Великият Як, част Втора, НЛО и Новите Енергии


ЕСЕТИ (Просвещаващ контакт с извънземен интелект)

Небесата бяха доста активни през последните няколко дни за ЕСЕТИ. В петък вечерта, на 26 април, в рамките на 30 минути, наблюдавахме най-малко 40 летящи обекта. Изглеждаха, че идват от всички посоки, събираха се в концентрирано цяло, после се разделяха на две, в отговор на светлинния лазер, посредством който хората от повърхността общуваха с тях. Приповдигнатост обхвана и двете страни на контакта.

Енергиите на пълнолунието в четвъртък вечерта отвориха вратите за освобождение (бягство) на Великият Як, част Втора. Последното пълнолуние донесе същия опит. Ние отново използвахме техниката на интуицията за да открием най-вероятното място за поява на НЛО, то беше две мили на запад. Отидохме до конкретните координати и Те бяха тук! Този път беше по-лесно да им привлечем вниманието, те ни сътрудничиха. Аз изпуснах управлението на мотоциклета си. Отговорът не закъсня и ние сме толкова радостни, че си сътрудничим с извънземно присъствие, което ни помага в ежедневните предизвикателства. Следващите няколко дена прекарахме в ремонтиране на оградата и поправяне на повредените места.

Двукратно излъчване на Гама лъчи достигна Земята и по-сензитивните го усетиха. Аз се чувствах нестабилен и зашеметен от енергията. Гама лъчите са енергия от Седмо измерение и е като да бъдеш облят в енергията на собствения Божествен Аз, слизащ в човешкото тяло. По-несензитивните хора се чувстват развълнувани и го приемат като част от процеса. Пълнолунията, слънчевите изригвания, навлизането на Гама лъчи, планетните подравнявания и изравняването на галактически план променят Земята на всички нива. Ние можем да използваме тези енергии за пробуждане и лечение, наблюдавайки какво се случва да го привеждаме в баланс със себе си, или да създаваме повече хаос чрез търсене на вина. Понякога по малко и от двете състояния ни водят към просветление.

Води се война между променящото се его и душата за довеждането му до подходящо изравняване. Съществуват също така невидими негативни влияния, които захранват хаоса, емоционалните травми, болката и страданието. Работниците на светлината са атакувани повече от останалите индивиди, като тъмните енергии се проявяват в нашите отношения с приятели, семейството и любимите ни хора, събуждайки отново стари травми от миналото.

Беше ми казано: истинския Бог идва. Това е честота и сила, която с неограничено разбиране се приема като любов и пълно щастие. Всичко, което не е в хармония с него, е безпорядък. Всичко, което не е в равновесие с душата и духа, отпада, отделя се с увеличаването на полярността. Старата парадигма и матрица приключва и ще има такива, които ще продължат надолу по спиралата, позволявайки на егото, изпълнено с травматизиращи програми да ръководи техните избори и действия. Ще има и такива, които ще се пробудят и излекувани ще поемат нагоре по спиралата, ще живеят в хармония един с друг и с природата по пътя на възнесението. Линиите бяха начертани и изборите ни от сега нататък ще определят бъдещето ни.

Разгръщането на Пето измерение на Земята не може да бъде спряно. Трето-измерната матрица, фокусирана върху външното познание, социално съзнание, манипулирана реалност и егоцентричност се разпада. Вътрешната осъзната божественост – Христовото съзнание – заема своето отредено място. Казаха, че ще има хаос, преди мира.. Процесът на пробуждане и лечение ще бъде объркващ, защото травмите и ненаучените уроци от миналото излизат на повърхността, заедно с манипулацията на Архонтите (невидими негативни влияния), които предизвикват и се хранят с тези човешки енергии. Ние тъкмо достигнахме върха на този процес.

Ако възнамеряваме да продължим живота си на Земята, ние трябва да се пробудим, излекуваме и изберем да подравним себе си с душата и духа си. Съществуват споразумения и договори, сключени от душата с цел извисяване и изравняване с Духа, които трябва да бъдат уважавани и приключени. Това не е по избор. Тук са толкова много същества, готови да подпомогнат онези, които не могат да открият пътя поради неправилни избори или действия, често предизвикани от програмираното социално съзнание или от невидимите негативни влияния.

Сега е времето за избор. Свържете се с вашите братя и сестри от небето. Помолете ги за помощ, напътствия и проясняване на съзнанието. Попитайте ги как можете да служите по най-добрия начин на процесите пробуждане и пречистване. Научете се да лекувате невидимите негативни влияния - гаранция за чисто ръководство. Това е единствената реална сигурност в идните дни. Матрицата служи на себе си и когато се разпадне, тези които служат на звяра, падат заедно с него.

Бъдете добре!

Източник

Превод за Самосъзнание.com | Мира Андреева

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

  1. imam nujda ot pomosht neznam kakvo stava s men pomognete mi

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, моля оставете лично съобщение тук: http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5com/355110111247619?ref=ts&fref=ts

      Изтриване
    2. Кажи какво става с теб, бе човек?

      Изтриване