Всичко се отваря: ДНК, Времето, Древните култури…и всичко протича през и чрез вас

всичко протича през и чрез вас

Безгранични същества на любовта,

Вие притежавате всичко, което е необходимо за да се издигнете до новите вибрации на съществуване. Вашето ДНК е вече отворено и реактивира пълното проявяване на човешкия геном. Ще го забележите по новите начини, с които ще се свързвате с другите форми на живот на Земята. Ще активирате ключови аспекти на вашето същество, отговарящи за новото възприятие за време и пространство. Личната чистота ще стане по-осезаема и ще излъчвате повече радост и спокойствие. Приливът на мир, хармония и любов във вас е сигурен индикатор, че сте в единния поток на съзнанието и разширявате себе си.

Ще изпитвате нови, понякога драматични пориви за промяна. Земята се отваря за нейната пет измерна честота. Това означава, че ще се промени и нейната география. Рекалибровката на планетата приключва и от сега нататък нейната нова активност ще бъде свързана с усвояване на новите космически кодове и тяхното материализиране във форми. Новото измерение ще моделира земната повърхност по най-добрия начин, съответстващ на новата енергийна матрица.

На Земята ще се проявят древните култури и звездното наследство на човечеството. Това ще стане във вас и чрез вас. Атлантида, Лемурия, Авалон, Египет, Месопотамия, Елада – всички те ще бъдат събудени и проявени отново, посредством древното знание и памет на хората. Едни ще събудят спомени от отдавна отминали времена, древни култури и цивилизации. Други ще открият вътрешното си познание за света и живота. В пресечната точка на измеренията, всеки ще открие своята истина, произход и божествен отпечатък. Човешкото същество е уникално кодирано с информация и нейното събуждане ще предизвика промени в местоположението, интересите и връзките. Когато тези невероятни неща започнат да се случват, усмихнете се и си спомнете думите ми.

Времето се разтваря. Вие се отваряте заедно с него. То се разгръща, дарявайки ви с голямо познание. Същевременно вие сте физически наблюдатели на неговия танц с линейността. Това е уникален шанс да изпитате живота по такъв магичен начин. Наред с всичко това вие притежавате безгранична свобода да изучавате сътвореното, задавайки си въпроси и получавайки спонтанни отговори.

Животът ви предлага серия от възможности за участие. Изборът е голям, затова ако не усетите мигновен резонанс с нещо или някой, изчакайте следващия вариант. Всеки момент ви носи придобивки. Забавлявайте се с възможността да експериментирате с момента: да го разширявате, да го утвърждавате, да му се радвате и да творите. Вие често поставяте голяма част от живота си на страна, губейки се в ограничените отговори и тесни перспективи.
С всеки изминал ден ще ставате все по-жизнеутвърждаващи. Това ще отвори вратите на Небето за вас тук и сега. Всички цели са достижими във всеки един момент. Изобилието може да дойде при вас докато хапвате сандвич или играете лотария. Това е просто разнообразие на формата. Вие избирате конкретната вибрация, умножавате я и я приемате в желаното количество и момент.

Разбрахте ли, че разнообразието е част от играта? Както костюмите и реквизита увеличават удоволствието от представлението. Истинна и чиста любов населява всяка част от мирозданието. Всяка скала, дърво, морски обитател, растение, ангел, човек, място, звезда, молекула – всичко е съзнание, преминаващо през вас. В това единение е изначалната любов на Създателя, дар за всички участващи.

Пълна възможност за реализация и изява се крие ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ, ВЪВ ВСИЧКО И ВЪВ ВСЕКИ! Осъзнавате ли го сега? То е безкраен поток на съприкосновение и любов, съприкосновение и любов, съприкосновение и ЛЮБОВ…

Това е което Е! Възлюбени!

О, небеса, толкова е хубаво!

Нямам търпение да се включите в радостното празненство!

То идва, наблюдавайте! Вие ще продължавате да казвате да и да пристъпвате напред, излизайки отвъд моделите на това, което беше. Лека промяна във вашия избор ще ви издигне на гребена на вълната на живота.

 Всичко е тук, в момента, в който четете това съобщение.

Това съм Аз, вашият верен приятел Архангел Михаил, позволете ми да ви поведа към Познанието!

Знаете ли колко дълбоко ви познавам? Колко много ви обичам? Колко съм щастлив да общувам с вас? Как обичам да бъда близо до вас, да виждам живота през вашия поглед. Вашата светлина ме преизпълва и е дар за мен да бъда с вас.

Усещате ли?

Вашата усмивка се завръща.

Ние сме отново Едно. Всичко е Радост!

Аз Съм Архангел Михаил!

Източник

Превод за Самозъзнание.com | Мира Андреева



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. ООООООБББББИИИИИЧЧЧААААааааааааам виииииии ! Едно огромно и искрено Благодаря за всички замесени в предаването на това послание - чувствайте се щастливи във всеки един момент на съзнателно творене от тук нататък !

    ОтговорИзтриване