Тайната Космическа Програма


Дойде време най-накрая да освободя малко информация за тайната космическа програма. Скритата цел на тайната космическа програма е да се създаде възможност за завземане на планетата от Драконовидни / Рептилии. Завземането се провали и скоро силите на Светлината ще изчистят и последните следи от техния контрол на тази планета - Кабала.

Тайната космическа програма започна в Германия веднага след края на Първата Световна Война:

http://thirdreichocculthistory.blogspot.com/2011_09_01_archive.html

През 1934 г., много раси от "Драко" империята осъществиха контакт със световните лидери и сключиха тайни договори с тях, предлагайки им напреднали военни технологии в замяна на поробването на масата човешка популация. Това е основната причина за големия напредък на технологиите през 30-те. Всички тези проекти имат нужда от финансиране и то се осъществи чрез конфискация на частно злато чрез "Gold Reserve Act" - 1934 година.

По време на Втората Световна Война, Драконовидните сили опитаха отворено поглъщане на планетата чрез нацистка Германия. Този опит не успя поради победата на Съюзническите сили и Драконианците установяват по-прикрит подход.

Те импортират около 2000 водещи нацистите в САЩ чрез операция "Paperclip - Кламер" и много от тези нацисти все още са гръбнакът на правителството в сянка, което отговаря за делата на тази планета.

След войната, стотици хиляди тона Злато на Ямашита бяха пуснати в търговски програми, които предоставят финансиране за изграждането на масивна система от подземни военни бази по целия свят. Тези бази са построени, за да подготвят сцената за Драконианската инвазия, която е планирана за 2000-та година. През 50-те, тайната космическа програма е удължена и включва бази на Луната и Марс. Изграждането на бази под повърхността на Земята е в ход и в средата на 90-те години имаше около 120 бази в Съединените щати и около 400 бази по целия свят.


Допълнително финансиране е необходимо за тези проекти, и всъщност всеки човек на планетата има дял от около 25% от заплатата си за тези тайни проекти чрез източване на парите на данъкоплатците:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_USAP.htm

Тайната космическа програма и изграждането на подземните бази са управлявани от Рокафеллер/ Кисинджър / Буш / Ръмсфелд / Халпърн / Чейни военнопромишления комплекс чрез корпорации като Halliburton, Bechtel, Rand, Sandia, Wackenhut, Morton Thiokol, Raytheon, Blackwater…

Мъжът зад завесата на тайната космическа програма е Джон Дейл Халпърн. Неговото дружество за прикритие Halpern, Denny & Co все още контролира Halliburton, Monsanto, Raytheon и Academi (бивш Blackwater).

Тайната космическа програма включва развитието на много съвременни технологии, както можете да видите тук:

http://thepromiserevealed.com/secret-technology-photo-gallery/


След голям напредък, постигнат от силите на Светлината в началото на 90-те години, "Драко" съюза реши да нахлуе по-рано и вместо през 2000 г. тяхното нашествие започна в края на 1995 година. В целевата дата за инвазията, 11-ти Януари 1996, те решиха да смажат малкото хора, които са наясно с техните плановете.

На този ден те убиха Фил Шнайдер и също нападнаха мен и някои други ключови фигури. Фил Шнайдер говореше открито за подземните военни бази:

http://www.apfn.org/apfn/phil.htm

Между 1996 и 1999 г. около 500 млн. Влечугоподбни влизат в хуманоидни клонирани тела в тези подземни бази. След 1999 г. Съпротивителното Движение започна изчистването на тези подземни бази и отстранява всички Рептилии с изключение на много малка част на повърхността на планетата. Дълбоките части на тези бази бяха изчистени през 2003 година. След това, напредъка на силите на Светлината бе масивен.

Между 2008 г. и 2011 г., Плеядианците увеличиха присъствието си в околоземната орбита до степен, че НАСА е принудена да затвори официално обслужваната им космическа програма, защото те не могат да предотвратят изтичането на доказателства за присъствието на Плеядианците.

През 2012 г. Съпротивителното Движение премахна по-голямата част физическо злато от ръцете на Кабала. Това осакати техните операции. Сега те крият последните няколко трилиона от парите си в Лихтенщайн. Поради факта, че те се нуждаят от 2-3 милиарда долара дневно, за да запазят тяхното шоу в ход, те могат да издържат 2 или 3 години, ако техните ресурси не бъдат зазягани, което разбира се няма да стане.

В началото на 2013 г., Съпротивителното Движение изчисти всички подземни съоръжения на Кабала чрез операция "Underlord". Сега те няма къде да се скрият и са засегнати.

В деня на лунното затъмнение, топ членове на военно-промишления комплекс ще се срещнат на тайно място близо до ранчото на Буш в Тексас, за да обсъдят ситуацията. Те няма да намерят решение.

Победата на Светлината е близо!


Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments