Кратка Актуализация на Положението 22 април 2013 г.


Много хора се чудят какво е положението по отношение на Събитието и каква е причината за всички закъснения / отлагания.

Както вече казах много пъти, Събитието не може да се случи, докато не се справим с не-физическите негативни сили. Премахването им изисква много упорита работа без незабавни впечатляващи резултати, които мнозина очакват. Силите на Светлината имаха план за лансиране на Събитието през 2012 г. в един от Прозорците на Възможностите. Това изисква съзнателно сътрудничество и степен на единство вътре в Освободителното движение на повърхността на планетата. Както всички знаете, единството не се прояви и в допълнение към това, някои ключови лица взеха грешни решения в критични моменти, както често се случва в рамките на повърхността населението.

Силите на Светлината отвъд повърхността на планетата имат по-водоустойчив подход, който не разчита толкова много на повърхностното населението. Те премахват пречките една след друга, докато ситуацията узрее за Събитието. Този подход отнема повече време, но е много по-сигурно да бъде успешен.


До пробива, не-физическите архонти все още манипулират Освободителното движение на повърхността на тази планета. Текущата сапунена опера Keenan / OPPT е един много добър пример за това. Нито една от тези две групи няма някаква реална геополитическа сила, така че може да пренебрегнете конфликта изцяло и по-скоро да се съсредоточите върху това, което сами можете да направите, за да помогнете за планетарното освобождение.

Много хора също така очакват RV - Revaluation (преоценка, подмяна на валутата) да се случи всеки момент. Това не е начина, по който трансформацията на финансовата система ще се случи. Това ще се случи само по време на Събитието, като обменният курс между валутите няма да се промени драстично. За да обновите вашата памет, можете да прочетете тази статия за новата финансова система:

http://2012portal.blogspot.ch/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html


Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments