Пробудено същество ли сте наистина? ~ Съобщение от Земните Съюзници

Безусловната Любов

Безусловната Любов е истинската любов на Бог .... и Истината във Висшата мисъл или по-високи измерения на съзнанието ... Егото не може да отиде там .. тъй като ние наистина се свързваме с Единното съзнание отвътре, Егото изчезва, престава да съществува.

Нека разгледаме някои от качествата на егото и истинската любов, защото те не могат да съществуват заедно. Егото е създало система от вярвания, докато във високите измерения такава система не съществува, само откритост и честност, без никакви филтри, в истината, безброй мисли без граници. Любовта никога не съди, осъжда, контролира или постава нещата в някакъв ред, егото обаче обвинява, критикува, разделя, поставя значение на нещо извън себе си и има кокетни малки кутии, за да раздробява всичко, вместо да види всичко цялостно. 

Егото винаги търси отговори извън и след това изисква доказателство, а истинската любов не се нуждае от доказателство, позволява, приема и обхваща отвътре и вижда всичко цялостно и съвършено такова, каквото е. Егото не е в състояние да се промени, то е статично и диктува по такъв начин, все едно неговият път е единственият. Любовта винаги предлага познаване на Себето, дава възможност на другите и продължава последователно да практикува любов в действие като пример. 

Егото може да предлага само илюзията за любов, докато истинското същество на любовта е винаги в настоящето, егото е в миналото и бъдещето. Любовта винаги казва истината, независимо от всичко, егото винаги бяга от истината, защото не може да съществува дълго, когато истината е представена. Егото дори не "вижда" истината, защото то няма представа какво е реално и така "форсира" и отстоява позицията си, може да бъде много коварно и се представя за истинска любов, но то не е в състояние да расте и променя, докато любовта е непрекъснат растеж и промяна. Любовта е трансформираща и води до равенство за всички. В заключение, истинската смърт е освобождаването от егото, така че пространството да може да се изпълни с радостта на истинското вътрешно същество.

Този заряд от енергия освобождава връзката с тялото и ускорява движението на душата към Вечността. Любовта е всичко което е. Тя е отговорът. Ние всички ставаме едно, в мига в който преодолеем егото. 


Превод за Самозъзнание.com | Мира Андрева



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments