Кратка Актуализация на Положението

Почистването на етерната мрежа на Архонтите напредва бавно, но ефективно. Това почистване трябва да бъде завършено преди Събитието да може да се случи.

Поради някои проблеми свързани със сигурността в началото на 2013 г., подробната информация от Съпротивата бе спряна през януари. Вероятно някои от вас са забелязали, че не бе публикувана много съществена информация в блога от тогава. Тази ситуация сега най-накрая бе решена и аз отново ще бъде в състояние да публикувам по-често, особено след активирането на портала на 25 май.

Галактическите енергии
Епохата на Водолея

Галактическите енергии, подготвящи ни за активирането на портала на 25 май започват да се ускоряват. Венера-Марс заедно този уикенд бе начална точка на този процес, носеща необходимия баланс в отношенията между мъжката и женската полярност. Частичното лунно затъмнение на 25 април ще доведе много от останалите аномални имплантни полукълба до съзнанието на Светлинните Работници на повърхността, така че да могат да се обработват и трансформират чрез осъзнаване. Пръстеновидното слънчево затъмнение на 10 май ще доведе силен импулс на Светлина от Галактическото Централно Слънце към повърхността на тази планета и ще даде окончателния тласък за отварянето на портала. И накрая, лунното затъмнение на 25 май ще отвори самия портал.

Няма да има драстични промени в световната финансова система преди отварянето на портала. Още не не ми е позволено да говоря, какво ще се случи след това.

Но едно нещо е сигурно. След отварянето на портала ще ми бъде разрешено да освободя голяма част от Плана за Възнесение на населението на повърхността след толкова много месеци на отлагане.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

4 comments

  1. Много конкретна и обнадеждаваща информация! Благодаря! Но, има едно но! Само Творецът знае кога ще се отвори Портала! Всъщност прозореца на времето е вече отворен! Кой е упълномещеният от самия Творец, за да знае точната дата - 25 май?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Посочени са дати на предстоящи космически събития, които ще създадат условия. Какво има повече да се пита? И този Творец... не разбрали че Той, това си Ти? Насочи вниманието си върху това, събитието да се случи на избраните дати, вместо да пречиш със съмненията си.

      Изтриване
  2. Ето как всеки може да помогне: http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/05/slanchevo-zatamnenie-meditaciq-za-mir-v.html

    ОтговорИзтриване