Сиянието е Чиста Енергия

Чиста Енергия

Сиянието е чиста енергия. Тя е лъчиста енергия от присъствието на Чистото Творение. Това е чисто състояние на вашата Душа. Блестящи лъчи, произлизащи от най-високите честоти на вашето съзнание.

Сиянието е будна форма на медитация. Вие сте напълно будни живеейки живота си, в същото време изпитвате високи състояния на медитация. Вътре във вас е Тих (Смирен) Наблюдател, който изпитва човешкото съществуване с мъдрост и знания. Наблюдателя е свързващата Енергия между рационалния ум и дълбочината на интуитивния ум, където живее душата.

Архитектурата на вашата душа се състои от серия от излъчвания. В рамките на тези излъчвания са храмове, палати и катедрали, спираща дъха красота и светлина. Когато разберете Излъчването, вие започвате да влизате в тази вътрешна сфера. Този вътрешен свят е градината на вашата Душа. Това е Дървото на Живота на вашето същество. Това е аромата на чисто сърце и дъха на чистия звук. Това е небесната музика и призмите на многоцветни сапфири.

Вътрешното измерение на вашето Сияние е състояние на мъдрост, разбиране и истина отвъд всички разбираеми думи. Да бъдеш в Сияние е да си вкъщи. Да бъдеш в Сияние е да си "в този свят, но не от този свят".

Това е СВОБОДА.


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments