Седмична Медитация за Освобождения – Част Втора

Планетарната ситуация на не-физичните планове се подобри до равнище, при което ние можем да започнем с част Втора от Седмичната медитация за Освобождение.

За да си припомните, може да прочетете за първата част тук:

http://2012portal.blogspot.com/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_15.html

Или да посетите главната фейсбук група тук:

http://www.facebook.com/groups/234573276650941/

Сега ние разширяваме нашите седмични медитации с Част Втора. Тя включва технологията на Вихърът на Богинята за ускорение на процеса на пречистване не-физичните планове на планетата. Ние продължаваме с нашите седмични медитации всяка неделя в 19:00 часа (GMT) - 21:00 часа българско време.

Може да намерите вашето локално време тук:

http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Част Втора


Инструкции:

1. Успокойте съзнанието и тялото си като слушате дишането си за няколко минути.

2. Визуализирайте колона от електрически синя светлина, извираща от Централното Галактическо Слънце, преминаваща през вашето тяло и навлизаща дълбоко в центъра на Земята. Запазете тази колона активна в продължение на няколко минути. Сега си представете всички негативни същности около Земята, как биват отстранявани от етерните и астралните планове, заедно с техните негативни технологии и магически инструменти и биват ескортирани към Светлината от нефизическите борци на Сетлината. Визуализирайте как процеса се провежда мирно и гладко по цялата Земя. Сега си представете един свят, изцяло освободен от духовно робство, от всички зли Архонти, Рептилии, демони, елементали и други негативни нефизически същества. Визуализирайте растящата в светлина вибрация на всички астрални и етерни планове, докато тъмните същества напускат и остава само светлината.

3. Представете си членовете на физическия тъмен Кабал, такива като банковите престъпници Ротшилд и Рокфелер и други членове на Кабала като Хенри Кисинджър и Джордж Буш, Йезуитите и др. мирно предаващи се и изоставящи техните позиции във властта, освобождавайки контрола си върху финансовата система и масовата медия. Визуализирайте как биват арестувани онези членове на Кабала, който не желаят да се оттеглят доброволно. Нека процеса бъде гладък и обхващащ цялата Земя. Представете си свят, освободен от финансово робство, зли диктатори и корумпирани политици.

4. Визуализирайте светло и ярко бъдеще за човечеството, с нова и справедлива финансова система, с опростяване на всички дългове и отпуснати средства за нови хуманитарни проекти; представяне на нови напреднали технологии, излекувани екосистеми и хората, освободени от всякакво подтисничество. Представете си светла духовна златна ера с ангели, феи, делфини, еднорози, духовни водачи и други същества от Светлина, населяващи всички етерни и астрални планове. Визуализирайте всички рани на човечеството излекувани, всички обитатели вдъхновени за живот и ръководени от своята душа и връзката си с Източника.

5. Изправете се, вдигнете ръце над главата и започнете въртеливо движение по посока на часовниковата стрелка.

6. Докато правите това, напявайте мантрата ииии (произнясяна като ееее), докато звукът започне да вибрира в тялото ви и визуализирайте как вашето тяло се превръща в блестяща колона от светлина с милиони цветни звезди, разпръснати в нея.

7. Продължете да напявате мантрата и да се въртите. След няколко минути отпуснете ръцете си до тялото и продължавайте да се въртите.

8. Докато правите това, започнете да напявате мантрата ееееаааа, така че да усетите звука дълбоко във вас, като визуализирате цветен вихър от светлина, разширяващ се и извиращ от вашето сърце навън, и обхващащ цялата Земя. Повикайте вашите духовни водачи, Възнесени учители, Плеядианци, ангели, души-двойки, пламъци-близнаци, духовното семейство и други същества от светлината. Продължете да напявате и да се въртите и останете в присъствието на всички тези същества от светлина за още няколко минути. Когато приключите, седнете долу отново, погледнете дланите си за малко, за да успокоите замаяността си.

Можете да практикувате тази медитация всяка седмица или по-често, когато почувствате вътрешен подтик за това. Колкото повече хора се присъединяват към нас в общите усилия, толкова по-скоро нефизическите планове ще бъдат изцяло освободени и ще ни доведат до Събитието.

Спиралата на Богинята

Светлите сили ни помолиха да създадем Спиралата на Богинята - специално CD, което активира съзнанието на Богинята в слушателите и подпомага активирането на божествения вихър. Спиралата на Богинята е съвместен проект между мен, Изида и Медуин Гудъл. Изида е кодово наименование на жената, която има личен контакт с богинята Изида. Богинята навлиза в нейното тяло, закотвя позитивните енергии във всички планове на битието и изпраща благословиите и любовта си към всички. Медуин Гудъл е един от най-добрите композитори на вдъхновяваща музика на Земята и той ни помогна да създадем Спиралата на Богинята. Можете да слушате CD-то всеки път, когато пожелаете да навлезете дълбоко в съзнанието на Богинята или искате да ускорите процеса на освобождение на планетата. Слушането на това CD е специално препоръчано преди седмичните освобождаващи медитации.

Можете да гледате промо видео в Youtube, за да добиете представа за това, което се говори:

http://www.youtube.com/watch?v=yBgaGeKagVI

Можете да закупите CD-то тук:

http://medwyngoodall.net/2013/03/the-goddess-spirial-meditations-cd/

Или изтеглите MP3 тук:

http://medwyngoodall.net/2013/03/the-goddess-spiral-mp3/


Източник: http://2012portal.blogspot.com/

Превод за Самосъзнание.com | Мира АндрееваМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments