Съобщение от Хатон - 18.3.2013г.

18.3.2013

Мина известно време преди нашият посредник да се почувства готова да представи настоящото съобщение. Става въпрос за доверяване на интуицията за това, което се случва с нея и с всички вас. Тя продължава по пътя към по-високо ниво на съзнание, както и вие. Това, което чувствате в момента е част от процеса и ще ви изведе до състояние, в което няма да изпитвате повече самота, болка – емоционална и физическа, виене на свят и всички други симптоми. Това означава, че вие ще бъдете на място, което е чисто, любящо и радостно за цялото ви съществуване.

Ще се фокусирам за малко на това, какво означава съществуването в пета измерност. Това е състояние, при което вие осъзнавате на какво сте способни и какво ви е довело до настоящото пробуждане. Това е способността да проследявате какво ви е стимулирало и довело до състояние на радост и удовлетворение от всичко, което правите. Състояние, при което сте способни да възприемате настоящето и да чувствате как може да се впишете в картината, така че това изцяло да отговаря на вас и на останалия свят.

Сега говоря от мястото на нашият посредник и какви стъпки тя предприе, за да се настрои в последните няколко седмици. За нея може да не изглежда, че в дните от настоящият й опит е била отворена за повече любов, но тя осъзнава, че този опит е свързан с изоставяне на старото и откриване място за новото в живота. В нейното тяло заемат място новите енергии, които ще я пречистят от старите идеи и научени вече уроци, чието присъствие е изпълнило своето предназначение и не я обогатява повече.

Въпросът е насочен към всички вас да усетите онова, което не ви служи повече, да го пречистите и върнете отново в живота си като чиста любов и красота. Няма смисъл да разчитате на старото да ви бъде поддръжка или да ви напомня за вашите задължения. Идеята е да погледнете към онова, което изпълва настоящето и да оцените чувствате ли се добре, занимавайки се с него или е просто състояние от миналото, което все повече става несъвместимо с настоящето.

Наблюдавам всичко, което преживявате като част от вас и действителността край вас. Виждам моментите, когато сте объркани и ви казвам: добре дошли в Процеса! Успокойте се, приемете го като нещо, което ви служи и после го освободете. Когато направите това, ще откриете, че вашата лична честота е силно преобладаваща и ви води към радостен живот, мир и любов, които не познават граници. Това ще ви пренесе към състояние, което е постоянно и не може да бъде отхвърлено. Всички ще забележите идващите резултати и вдъхновението, носещо се на крилете на собственото ви Ангелско присъствие. Вие сте в период на промени, прераждайки се в ново състояние, което ви свързва с другите край вас както никога преди.

Наслаждавайте се на пътешествието и знайте, че всяка следваща стъпка ви приближава до способност да виждате през стени и да преминавате през тях и ще донесе в живота ви чудесата, които сме ви обещали да станат неразделна част от вашата действителност. Ако това се случваше прекалено бързо, вие не бихте издържали ускорението на пътуването, за да достигнете спокойствието и чудесата, които са предназначени за вас.

И така, скъпи хора, каня всички вас да се свързвате с вашата вътрешна мъдрост всеки път, когато условията станат невъзможни. Напомняйте си, че това е част от процеса на пречистване, а отвъд него се намира свободата да създавате всичко, което пожелаете във вашия живот. Изминахте толкова дълъг път от началото на дуалността и сега сте свободни от нея! Добре дошли вкъщи, скъпи хора! Ние сме тук за да ви поздравим, когато пристъпите към светлината, от която сте част и да ви обгърнем с нашата вечна любов.

Благодаря, Хатон

С любов, Нанси Тейт


Превод за Самосъзнание.com | Мира Андреева

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments