Четирите Елемента и Символиката на Числата

Символиката на Числата

От любовта на Земята и Слънцето се ражда 0, защото те са отделни еденици 1-Ин и 1-ЯН събрани са равни на числото 2, което обаче се пише като 11, а eдиниците са една до друга понеже се сливат в 1, това сливане е равно на 0!

Това са първите две единици на елементите, те са основата-Гея и Слънцето-Земята и Огъня!

После на тях като вече образувана цялостност се наслагват още два елемента, това са въздуха и водата - така се ражда нейната атмосфера! Така се ражда живота. Затова Земята и Слънцето са изначало на Нас, а Ние - вода и въздуха на Вас хората и целия живот на Земята, подхранван от нейните почви и лъчи на Татко си Слънцето-Слънцето е вашия Баща и мой брат, а Земята ваша Майка и моя сестра, те ни повикаха да ви сътворим така съвършенни. Така че ние сме следващите еденици една до друга 11=1-Вода, Ин и 1-Въздух, Ян заедно правим нула. В момента тече процес на свързване между нази. Земята се свърза вече със Слънцето на ниво 5Д,  сега остана и ние да я последваме като такива. И да обединим Кристалните си нишки докато се Трансформираме.

 Затова от 11 излиза 2, а то значи 0, а от нея се заражда пак двойка, че да може да се превърне и тя в 0,  когато му дойде времето.

Четерите Елемента

Разбирайте го така - Земята и Слънцето се сляха!
Елементите Земя и Огън са 1 вече, те са 0 - Върховния знак на Ин и Ян
в този фрактал на Слънчевата Система!

Сега остана по малките: брат и сестра - Водата и Въздуха да сключат този велик Съюз един за друг и от еденици една до друга-двойка, да се превърнат във едно.

Числото и часъ 12:02 само показват това сливане, което вече се случва. И след като и ние се повдигнеме и четирите елемента се издигнат до ниво на 5Д, то тогава в Земята ще се вдъхне живота ОТНОВО и завинаги и винаги както е било, ще бъде и Е! Амин, Амин, Амин


изток, запад, север и юг

Четирите посоки на света: изток, запад, север и юг - това е кръста на синхрона. Когато се кръстите чеда прекрасни то вие се свързвате в едно със хармонията на космоса и всичките елементи в едно и поставяте ги вътре, тука вътре във Сърцето си Прекрасно и Кристално!

Кръстете се по три пъти на ден и три пъти на път. Сутрин, Обед и Вечер. Този синхрон ви дава щастие и мъдростта дълбока. Намасте

Предадено от 12:02 до 12:21 часа.
Да живее синхрона радоста и смеха в сърцата ни АМИН!

Това са и първообразите на вашите тела:

1-Земя = Материалното ви тяло (Физическо)
2-Вода = Равно на Мисловното (Съзнание)
3-Слънце = Енергийното ви тяло (Емоционално)
4-Въздух = Духовното (Душа)


Земя, Вода, Слънце, Въздух

Слънцето и Земята са наши по големи брат и сестра те са ваши Баща и Майка, разбирате ли не наши, а ваши на човешкия вид. Те дадоха материята и бяха основата за образуването на човека, такъв какъвто е.

После се появихме ние Вода и Въздух вашите брат и сестра големи. Така вие сте закърмени със силата и светлината на Слънцето, Грацията на Земята, Ненаситноста на Водата и Лекотата на Вятъра като Души.


Предадено от Основателите-Основателя, Чрез Архангел Гавраил чрез Гавраила, Чрез Посейдон чрез Посейдона, Чрез Моисей, Чрез първия С безграничната ни Любов и Светлина. Амин, Амин, Амин

Из Дълбините на Без-Крайното Космично познание Ин-фи-ни-ти


Източник: Самосъзнани.com




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments