Папата, Кралица Елизабет и Министър-Председателят на Канада са Осъдени на 25 Години Лишаване от Свобода


ОКОНЧАТЕЛНО: ПАПАТА, КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ И МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА КАНАДА СА ОСЪДЕНИ НА 25 ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА, БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ


ВИНОВНИ!

Такава е прознесената окончателна присъда срещу Ватикана и Канада за геноцид.


Папата, кралица Елизабет и министър-председателя на Канада са намерени за виновни за престъпления срещу човечеството и са осъдени на по двадесет и пет години лишаване от свобода.


Съдът разпореди заповедите за задържане да се предадат до 4 март или лицата да бъдат арестувани.


Брюксел:
25.02.2013

Папа Бенедикт ще отиде в затвора за двадесет и пет години за участието си в престъпления срещу човечеството, а също имуществото и богатството на Ватикана ще бъдат конфискувани, според историческа присъда, издадена днес от Международния съд по общо право.

Съд, със седалище в Брюксел, с единодушна присъдата на жури от 30 съдебни Заседатели, нареди ареста на обвиняемиите със заповед, издадена на днешния ден.

В част от присъдата се казва така:

"Ние, гражданското съдебно жури вярваме, че ответниците в този случай са виновни по двете обвинения, т.е. те са виновни, че извършвали, подпомагали или позволили извършването на престъпления срещу човечеството и към този момент представляват част от същия престъпен заговор. "

Журито отсъди, че всеки ответник следва задължително да получи по двадесет и пет години затвор, без право на обжалване, както да бъде конфискувано цялото им имущество и техните лични активи.

Съдът е преминал и е издал своята Заповед N 022513-001, която гласи:

"Осъди обвиняемите да се предадат доброволно на официалните граждански полицейски служители, както и да заплатят всички съдебни такси като виновни."

"Обвиняемите имат на разположение седем дни да изпълнят настоящата заповед, до 4 март 2013 г.В противен случай, след 4 март 2013 г., ще бъде издадена международна заповед за арест срещу тези обвиняеми. "

Виновниците са Йозеф Ратцингер-папа Бенедикт XVI, Изабел Уиндзор-кралица на Англия, Стивън Харпър, министър-председател на Канада и висши служители на католическата църква, англикански свещенослужители и държавни служители на Обединените щати на Канада.

Осъдителната присъда е издадена след обсъждане, от близо месец време, на повече от тридесет граждански съдебни Заседатели, като са разгледани 150 доказателства, представени от главния прокурор на Съда.

Констатациите показват неоспорими доказателства за масивна криминална дейност от страна на институциите на ответниците и това, че са извършили геноцид върху поколения от деца в така наречените "Жилищни училища" в Канада.

Нито един от подсъдимите не е възразил срещу уликите и обвиненията, издигнати от обществеността, които бяха предоставени през септември миналата година. Те дори не отричат документирани престъпления, нито предлагат доказателства, които да се използват като елементи за тяхна защита и невинност пред Съда.

"Тяхното мълчанието ми разказа много неща. Защо, ако те са невинни, не защитиха репутацията си, когато са били обвинени в такива ужасни неща ?"- заяви един от съдиите, избран в Англия.

"Тези престъпления са били насочени към деца и са били хладнокръвно обмислени и планирани, така че да се постигне унищожението на местните жители, които не са били християни. И ответниците, разбира се, все още крият това престъпление. Така че всички ние чувстваме, че трябва да направим нещо повече от това просто да издадем една писъда срещу такива престъпници. Всеки терор на църквите, които са спонсорирани от държавата, е извън закона и трябва да приключи, защото децата са страдали от него. "

Съда декларира в заповедта си, че богатството и имуществото на църквите, отговорни за геноцида на Канада, трябва да се конфидскува и да се постави под контрола на общественността, като това да бъде компенсация за семействата на повече от 50 000 деца, които са починали в “Жилищните училища”.

За да се осъществи практически това решение, Съдът е дал ауторизация на специални съвети на обществеността в Канада, САЩ, Англия, Италия и в още дузина страни, така че техните законни представители, въоръжени с това съдебно решение, по мирен начин да конфискуват имотите на Римокатолическата и Англиканската църква, както и на Обединените щати на Канада, които са главните действащи лица и виновници за смъртта на тези деца.

"Това решение дава правна основа и легитимност за окупиране на църквите и конфискация на техните активи, т.е. на тези, които са причинили толкова много жертви и изтезания в света "- каза Кевин Анет, който е главен консултант на Службата на Прокуратурата и онзи, който представи този случай пред света.

"В Присъдата на Съда става ясно, че тези престъпни органи на църквата ще бъдат юридически и практически дестабилизирани и че тяхното спечелено богатство чрез зло и насилие ще бъде върнато обратно на хората. Правосъдието най-накрая е изпълнило задачата си. Мъртвите вече могат да почиват в мир. "

Тази седмица Служителите на Съда показаха публично всички обвиняеми, включително канадския министър-председател, Кралицата на Англия и Йозеф Ратцингер, папата, който се пенсионира внезапно преди няколко седмици, за се избегне арест, оставайки във Ватикана.

Ареста на тези подсъдими граждани, както и на останалите други подсъдими, ще започне на 4 март, ако те не се предадат доброволно преди тази дата и не предоставят своите активи, така както е отсъдено от Съда.

Новините за тези действия ще бъдат публикувани следващата седмица, заедно с други актуални новини около процедурите по изпълнението на заповедта на Съдебните Заседатели на този Съд.

Издаден от Централно управление на Международния Трибунал за престъпленията на църквата и държавата.

Февруари 25, 2013.

Брюксел

Източник



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments