Седмично послание на Хиларион 3-10 февруари 2013г.

3-10 февруари 2013

Възлюбени,

Навлизате в магическо време, което ще отвори много възможности за всеки от вас. Бъдете отворени за синхронизациите, които се случват с по-голяма бързина в живота ви и се опитайте да разпознаете възможностите, които ви се предоставят. Тези подтици идват във фини форми по начини, които ви изглеждат обикновени и от вас ще зависи да прозрете съкровището, което ви се дава. Би могло да се каже, че сте ловци на съкровища! Духът носи повече парчета от пъзела, които ще съединят отново мозайката. Ключът е да сте напълно присъстващи в Сега.

Да оставате заземени ви помага сега, за да въздействате на външните възможности, които изникват. Тези възможности варират и са разнообразни колкото Вселената е широка. Това, което е правилно за един, може да помогне на друг да намери доказателства за собственото си засилване, така че важно е да се обедините, за да споделяте прозренията и откритията си. Играта на спомнянето се играе сега, направете я приключение пълно със страст, вълнение, невинност и преди всичко увереност, че се придвижвате към следващата стъпка от вашето пътуване. Много чудеса могат и ще се случат през идващите времена.

Вливането на енергии от по-високите измерения продължава в циклите си и повечето от вас можете да почувствате сега тези идващи енергии. Като проводници на енергия, вие помагате да се създаде реалността на Новата Земя като сте готови да позволите на тези енергии да текат през вас и ние разбираме, че това понякога може да е предизвикателство, защото изглежда, че почистващите ефекти от вливането никога не престават. Това е време, което изисква голямо търпение към себе си и към стремежа ви да се придвижите в ускореното трансформиране на човешката ви същност. Това СЕ случва и е сила само по себе си, която осветява и активира повече нишки от вашата ДНК/РНК.

Духовно израстване настъпва, когато тялото и съзнанието на всяка Душа могат безопасно да понесат по-големи вливания на енергия, Светлина, знание и информация. Малко по малко, всяко стъпало нагоре по стълбата на еволюцията произвежда много повече посвещения, които обикновено се появяват при етерните нива и носят предизвикателства в ежедневието ви, за да ги посрещнете в равновесие и баланс. Подготовката на Майсторите се придвижва напред необратимо и разбира се, ние тук говорим за майсторство на живот в човешко тяло и опит. Тъй като това носи индивидуален успех, също така помага за извисяване на общото енергийно поле, което обгражда земната атмосфера.

Ние ви молим да останете верни на себе си, на индивидуалните си пътища и никога да не се отказвате, когато пътят изглежда твърде дълъг. Винаги има решение, което стои във всеки привиден проблем. Вярвайте, че вашето вътрешно напътствие винаги ще ви води към най-доброто по начин, който ще създаде повече радост и щастие в ежедневието ви. Въздухът сега е жив с неограничени възможности.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/02/3-10-2013.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments