Актуализация на Информацията за Етерното Освобождение


Налице са някои развития зад кулисите, за които най-накрая ми е позволено да говоря.

Съпротивата постигна значителен напредък към повърхността. По принцип цялата област между 0 и 30 метра под повърхността е освободена на физически план. Това означава окончателното разчистване на най-горните нива от всички останали военни подземни бази. Всичко, което по някакъв начин е свързано с някой от черните проекти е напълно изчистено от слоя между 0 и 30 метра под повърхността. Това означава, че Кабала вече не може да използва всякакъв вид на подземни съоръжения за всякакъв вид незаконни цели. Малкото останали подземни съоръжения, които са били използвани от Кабала за техните ритуали и за програмиране на ума са напълно изчистени. Всички подземни складове за оръжия и наркотици или други подземни съоръжения, които са били използвани от Кабала са напълно изчистени. Също така, всички останали подземни хранилища за злато, скъпоценни предмети и артефакти бяха премахнати от ръцете на Кабала. Сега Кабала може да изпозва само повърхността на планетата за своите действия.

Съпротивата е използвала своята технология, за да изчисти по-голямата част от замърсяването на околната среда в слоя между 0 и 30 метра под повърхността, причинено от дейността на човечеството. Съпротивата също така отстрани повечето от останките от минали войни като оръжия, скелети и кости, които са се натрупвали в продължение на хилядолетия насилсвена дейност от страна на човечеството и бяха котва за отрицателна енергия в продължение на много дълго време.

Освобождение

Съпротивата също така блокира определена технология, чрез която етерните Архонти могат да проявяват техните слуги във физическия план. Всички появявания на Сивите и Рептилите приключи.

Технологията "Черна Кутия" бе отстранена. Сега физическите Архонти трябва да разчитат на окултни ритуали, за да получават информация от етерно ниво чрез някаква форма на канализиране и както всички знаете, канализираната информация може да бъде ненадежден източник.

22 000 агенти на Съпротивата са стигнали до повърхността на планетата в подкрепа на подготовката за окончателното освобождение. Този брой само ще се увеличава с времето.

В този момент, Кабала все още контролира повърхността. Техните основни точки на фокус са контрол на паричния поток около планетата, манипулиране на информацията чрез средствата за масово осведомяване на стадото овце и чрез дезинформационни агенти за Светлинните Войни и потискане на всички доказателства за живот извън Земята под карантина.

Някои операции на Светлите Сили ще трябва да бъдат предприети преди пада на този контрол и те вече са на място, готови да бъдат активирани в точния момент. Една от тези операции вече е активна и е свързана с Плеядинската флота. Има твърде много неща, които все още трябва да се направят и е много малко вероятно, че Събитието ще се случи преди откриването на портала на 25 май.

Източник: http://2012portal.blogspot.com/

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

4 comments

  1. Чудесно. Само не става ясно кое точно се има за кота нула?

    ОтговорИзтриване
  2. движи се по линията на хоризонта

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам какво става, но кабалското ръсене от самолети продължава и чувствам зле дробовете си. А горните не казват нищо по въпроса.

    ОтговорИзтриване
  4. Значи на морското равнище е кота нула, както и на връх Мусала също? Значи ли това, че летящите в самолет са извън обсега на влияние?

    ОтговорИзтриване