Важно Събитие, което ще се случи на 21 януари 2013 - Фондация Кеше

21 януари 2013

8 януари 2013, петък

ЕТО “ТАЙНАТА”, КОЯТО ТРИМАТА ПРАТЕНИЦИ НА ГРУПАТА ОТ ФЕЙСБУК ”21 СЕПТЕМВРИ” НЕ ПОЖЕЛАХА ДА СПОДЕЛЯТ С МОТИВ, ЧЕ ТОВА Е МОЛБА НА МЕХРАН КЕШЕ, ОТПРАВЕНА КЪМ ТЯХ ПРИ ПОСЕЩЕНИЕТО ИМ В НИНОВЕ, БЕЛГИЯ

В това скайп-интервю, след като измине 1ч.и 17 минути, г-н М. Кеше разкрива, че една нова Универсална инициатива за мир между всички държави и всички световни лидери, ще бъде обявена и стартирана на 21 януари, 2013г. Събитието ще се състои в Иран и Палестина.

Това е така, защото силните страни като САЩ, Китай, Русия и др, вече са разбрали, че новите технологии на Keшe правят техните собствени военни технологии и бойни оръжия остарели.Мехран Кеше обяснява, че всеки път, когато предоставя допълнителни USB флашки с технологиите на представителите на една държава, на практика това е протегнатата ръка на мира и приятелството.

САЩ се направили мирен жест, приемайки технологиите като подарък от М. Кеше, и този жест изразява част от новата репутация на Иран, утвърдена чрез иранския учен.Това е било прието като резолюция от конгреса на САЩ. Кеше е благодарил на президента Обама и на президента Ахмадинеджад и е дал щедра времева рамка, в която тези нови здрави взаимоотношения да бъдат затвърдени и целия този процес на регенерация в отношенията да стартира непосредствено след началото на втория мандат на Обама.

Глобалната инициатива за мир е планирана да се проведе така, както е договорено между участващите нации, каквато е определената дата - 21 януари 2013г.

Това е много вълнуваща новина и не може да бъдат изтълкувани погрешно от нас, както и да бъде интерпретирана по друг, различен начин.

Процесът ще трябва да започне чрез доброволен военен паритет и спиране на употребата на оръжията, такива каквито са всички бойни самолети и ракети. Защото всичко това ще бъде вече ненужно, както и употребата на всякакви конвенционални оръжия.

Иран скоро, в рамките на няколко седмици или месеци, ще стане лидер на модерните космически технологии. Залавянето на двата шпионски самолети на 3 декември 2011, и в деня на годишнината - на 3 декември 2012 е ясна демонстрация на развитите умения и способности на иранските учени, усвоили отлично Keшe технологията. Вече е напълно ясно, че всички други правомощия в света на войната са остарели!


Превод: Миоджералвомбо

http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2013/01/21-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments