Публично Признаване и Оповестяване на Цялата Информация за Извънземните Същества, Нашата Истинска История и Мирните Технологии.



Петиция до администрацията на Обама:

Публично признаване и оповестяване на цялата информация за извънземните същества, нашата истинска история и мирните технологии.


Признавайки съществуването на мирни хора и нечовеци, ще даде възможност за златната ера на мир, благоденствие, здраве и изобилие за всички хора на Земята.

Много държавни служители включително бивши разузнаватели излязоха напред и предложиха да дадат показания за опита си с НЛО-та и извънземни пред Конгреса.

Публичното оповестяване и сътрудничество с мирните същества ще ни осигури несметни ползи, включително, но не само:

1. Свободна и чиста енергия

2. Подходящо образование и световна история

3. Напреднали лечебни и здравни технологии

4. Световен мир


Представете си свят, без замърсяване, малко или никаква болест или заболяване, без повече страх от война или насилие ....

Защо продължават прикритието? Тайните? 2013 е. Ние знаем по-добре. Време е да се обединим. Ние всички сме едно.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com



Моля подпишете и разпространете петицията сред приятелите си, публикувайте я на стената си в Facebook, на вашите сайтове и блогове!!! Заедно ние можем да променим света!!!

Линк към петицията: https://petitions.whitehouse.gov/petition/publicly-admit-and-disclose-all-information-about-extra-terrestrial-beings-our-true-history-and/nrKr5DVc

За да можете да я подпишете трябва да се регистрирате с e-mail адрес, след което да го потвърдите от пощата си!

Благодаря ви Приятели!!!

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

8 comments

  1. АДМИРАЦИИ ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ!
    Крайно време е да излезе наяве цялата Истина за заблудите, лъжите и за нашите космически братя и сестри! Това ще бъде в полза за Майката-Земя и за нас - нейните /все още неразумни/ - непорастнали още деца! АМИН!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Павлина, от нас като цяло зависи кога това ще се случи!

      Изтриване
    2. От часове се опитвам да се свържа с Вас, наложи се да си възстановя регистрацията в Google. Всичко е много хубаво, но не успях да се подпиша в петицията, тъй като е на английски, а линкът от пощата не се активира. След няколко опита стигнах пак до петицията - на английски. Зададох въпрос относно регистрацията. Отговориха ми, че не могат да ме свържат с Обама. Голям виц! Така не виждам как биха се подписали хора като мен - не владеещи английски. От преведената на български също не се получи. Приятна вечер!

      Изтриване
    3. create an account ---> пишеш e-mail ---> Име --->Фамилия--->сложи и чавката за всеки случай и отдолу пишеш кода. Отиваш си в пощата отиваш на линка, който е пратен / ако не можеш да цъкнеш на линка го копираш и го поставяш горе на адрес и даваш ентер/
      И накрая цъкаш на sign this petition
      Павлина, дано ти е от полза :)

      Изтриване
    4. Благодаря за помощта, тъкмо мислех да обясня как точно става :)

      Изтриване
  2. И аз благодаря от все сърце и дано се вразумим и тръгнем напред

    ОтговорИзтриване
  3. Опитах да подпиша петицията по описания начин , но не успях. И гугьл преводач не ми помогна!

    ОтговорИзтриване