Има Изключително Светло Бъдеще пред Вас

2 януари 2013, от Джон Смолман


Има изключително светло бъдеще пред вас


2 януари 2013, от Джон Смолман

Периодът, в който чувствахте разочарование, приключи. Вие преминахте в Новата епоха и ползите от това преминаване все повече ще започнат да се изясняват с течение на времето. Вие всички извършихте невероятна работа за настъпването на това събитие и поради това сте удостоени с огромна чест. Божественото енергийно поле обгръща планетата и всичките й форми на живот, които тя сега подкрепя много по-интензивно и ефективно от когато и да било в човешката история, защото вашата Нова Епоха допринася за това състояние. Колкото повече сте осъзнати и будни, толкова по-голяма енергия съдържате в себе си и сте в състояние да я използвате за още по-доброто на всички вас.

Определено човечеството продължава да се развива духовно след векове на стагнация и безнадеждност, през които бяха насърчавани постоянните конфликти и несъгласия между вас. Когато сте в ситуация на конфликт, вие изхождате от егото, от чувства на изолация, изоставяне и страх, и вашето его иска да подреди хаоса у вас, въвличайки ви в борба с враг, без значение кой или какво е той, опитвайки се да го унищожи. Милиони его, които се борят за надмощие, не осигуряват околна среда, в която любовта, състраданието, приемането, уважението, или изцелението помежду ви могат да растат и процъфтяват.

С бързото нарастване на желанието на цялото човечество всички на планетата да живеят в хармония, дори и само за да се избегнат допълнително разрушителните войни, пътят за огромен духовен растеж е открит, защото желанието да живеете хармонично с другите позволява на влиянието на любовта да се разшири и да се превърне в основен аспект на всички човешки взаимоотношения.

Това нарастване на влиянието и силата на любовта е у всяко физическо лице, което желае да живее хармонично и поради което е станало самоподдържащо се, и следователно ще види огромните промени, настъпили по целия свят, тъй като Новата Епоха все повече се установява в сърцата на тези, които избират мира, вместо конфликта.

Новата Епоха е част от самите вас, от всеки индивид, която се проявява като любов, уважение и състрадание към всички, с които си взаимодейства, и това води до мирен и хармоничен обмен на идеи, което ще сложи край на безкрайните страдания и лишения на Земята в продължение на векове.

И като резултат от това доверието между вас ще расте, и ще бъде удостоено с чест, и това ще се превърне в норма, точно както трябва да бъде. Вие все още сте свидетели на много конфликти по цялата планета, но новите енергии, с които всички вие сте ангажирани, ще помогнат на тези, които участват в тях, за да започнат преговори, които ще приключат успешно.

След това мнозина от вас ще са необходими, за да участват в процеса на ремонтни действия и възстановяване на инфраструктурите, които поради толкова много войни са унищожени и от които съвременните цивилизации зависят - здравеопазване, образование, чисти среди и доставки на чиста вода - и уважително отношение към всички съкровища на човечеството от различните култури, които ви правят това, което сте: ЕДНО.

Вие не можете да живеете разделени, да съдите другите, нито за лошо, нито за добро. Вие се опитвахте да правите това в продължение на еони, но видяхте, че това определено не действа. Сега, с Новата Епоха, която твърдо се установи, наред с всички невероятни енергии, които тя донесе, вие можете да развивате общества, които да работят заедно за доброто на всички на вашата красива планета.

Досегашният универсален подход не е начинът да се върви напред. Вашите нови умения да общувате много бързо с всеки и навсякъде по света се проявяват толкова мощно, че сътрудничеството работи и може да доведе до създаване на различни групи, които заедно да решават въпроси, които не можете да решите сами - компютърните приложения с отворен код са прекрасен пример за този вид сътрудничество в действие - и този вид ентусиазъм и приятелско сътрудничество се очаква да се увеличи.

Има изключително светло бъдеще пред вас, което единствено очаква да го приемете и чрез него да заработите за удовлетворението и радостта на цялото човечество.

Сега е моментът да се освободите от всякакво чувство на гняв, разочарование или обида, които е възможно да сте задържали у себе си, тъй като Новата Епоха настъпи, както и да се ангажирате с нея изцяло, като се отворите за любовта и я предавате към всичките си братя и сестри, особено на онези, за които смятате, че са ви обидили или са се възползвали от вас. Истинска прошка се случва, когато се предлага вместо вина или осъждане, независимо от ситуацията.

Никой няма да е честен, ако твърди, че никога не е причинил някакъв вид страдание на някой друг (оправдание за това няма място тук!). А задържайки негодуванието, вие спирате развитието и си причинявате нещо, което може да се оприличи със следния пример - изпълвате се с корозивни течности, които ви унищожават. Прошката, процъфтяването и насладата са истинският дар на живота, които са ви предадени с толкова любов от вашия Отец, докато се движите пълноценно и радостно в тази Нова Епоха, за която толкова сте копнели.

С толкова много любов, Саул


Източник: http://johnsmallman.wordpress.com/2013/01/02/there-is-an-incredibly-bright-future-ahead-of-you/

Превод: САР


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments