Седмично Послание на Хиларион 13-20 януари 2013г.

13-20 януари 2013г

Възлюбени,

Като се занимавате с ежедневните си неща, започвате да забелязвате промени в телата си и в съзнанието си. Именно сега става много по-лесно да оставате в равновесие през по-голямата част от времето дори когато настъпват промени, които може да са били неочаквани или непредвидени. Животът изглежда сякаш тече по хармоничен и синхронизиран начин и като оставате настроени към този поток, животът във физическо тяло на тази Планета става по-лесен и изпълнен с повече благодат.

Много от вас изпитват силна топлина по различно време в тялото си, която идва по време на или след приемане на по-висши енергии и активации. Някои от вас изпитват периоди на недостиг на кислород или чувството, че ви е трудно да поемете добре въздух в дробовете си. Това също е симптом, който е временен и има общо със съществуването на по-високо честотно ниво в полето на аурата ви. То може да се свърже с алпинистите, изкачващи Еверест, когато те стигат до по-високите висини и въздухът става по-тънък и по-разреден. Има натурални хранителни продукти, които могат да ви помогнат с такова спадане на кислорода или ежедневен режим на енергично вдишване и издишване, за да се подпомогне нивото ви на комфорт.

Време е да ви напомним отново, Скъпи мои, да оставате заземени в ядрото на Земята. Това ще ви помогне да интегрирате по-висшите енергии по по-елегантен начин и също ще ви помогне да вървите по пътя си като сте напълно присъстващи на планетата, внасяйки повече от по-висшите си аспекти. Ако не си спомните да се заземите, може да откриете, че губите фокус и не сте в състояние да завършите проектите, които започвате или вече сте поели. Всички вие сте мостовете между небето и земята, ето защо е отговорност към себе си да гарантирате, че тази задача е задача, която идва от едно балансирано енергийно тяло от Светлина.

Има толкова много от вас, които откриват съкровищата, които са били спящи еони от време във вас. Много таланти започват сега да излизат на повърхността и на всеки от вас подобава да стане наблюдател и двигател на всичко това, което иска да излезе от вас. Също така има умения и таланти от предишни и бъдещи животи, които сега идват в полето на аурата ви, за да бъдат признати, усвоени и развити. Това наистина е най-вълнуващо време за всички души да обитават физическо тяло на планетата Земя!

Наблюдавайте мислите си, когато изплуват, защото сега вие придобивате способността да правите избор дали да ги прегърнете или просто да ги оставите да преминат през вас, за да излязат. Възможностите в рамките на всяка мисъл носят безкрайно разнообразие на резултати, зависещи от това къде поставяте вниманието си. Действително, обучението ви в майсторство е в разгара си и като осъзнаете вашето съ-творяване с Безкрайния, вие ще осъзнаете, че сте отговорни за това, което създавате, защото сега проявлението на вашите творения ще се случва по-бързо, така че можете да отбележите, че наистина сте творец. Това ще стане много по-лесно, тъй като свиквате да виждате проявленията си да се появяват по-бързо. Вълнуващи времена и вътрешни откровения са пред всички вас, които извършихте работата.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/01/13-20-2013.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments