Два Вида Пробиви - Медитация и Съзерцание

Ще разберете, че постигате напредък по духовния път, когато започнете да изпитвате мощни и освобождаващи пробиви по време на медитация и съзерцание:

В медитацията, пробива, който имам предвид е вълнуващото преживяване на освобождаването от времето, историята и личността. Това се чувства като мир. Но не е обикновен вид мир. Това е мир, при който едновременно се пробуждате за мистериозното присъствие на дълбочина без край и сте хипнотизирани от непреодолимото чувство на благоговение.

Медитация и Съзерцание

В съзерцанието, пробива възниква като резултат от фокусирано и интензивно философско разследване. Това е появата на дълбоката и шокираща яснота на ума и мисълта. Изведнъж, вие сте в състояние да виждате не само по-ясно от всякога, но с по-голяма дълбочина и перспектива. Вашият ум става огромен като небето и кристално ясен като полиран диамант.

кристално ясен като полиран диамант

Постигането на тези видове пробиви на регулярна основа, аз вярвам, е предпоставка да живеем нормален, смислен и направляван живот в този често объркващ, все по-хаотичен и понякога плашещ свят, който споделяме.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com 





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments