Да Живееш Своята Най-Висша Точка на Възприятие - Арктурианците

Точка на Възприятие - Арктурианците


от д-р Сюзън Каръл / Сюзън Лий - 31.12.2012

Може да си мислите, че светът ви е същият, но, ако погледнете дълбоко в съзнанието си, ще откриете, че той значително се е променил. Докато преди поглеждахте в себе си и усещахте предупреждението да бъдете внимателни и дори потайни, сега откривате посланието, че нещо се е променило. Може би все още не знаете какво е това нещо. Но чувството ви на тревога е отстъпило място на усещането за сигурност.

Тялото ви, което е било задвижвано от адреналина през по-голямата част от този живот, всъщност – през повечето от въплъщенията ви на Земята, сега преживява адреналинов спад. Именно поради този спад се чувствате така изтощени и дори може понякога да се разгневявате без явна причина.

На 22.12.2012 вие се събудихте за един свят, който беше привидно същият, но не знаехте каква победа беше това "нищо". Бяха проведени големи битки – както умствени, така и физически, и мнозина загубиха живота си в невидимата война за спасяването на Земята от невидимите, отдадени на служене на себе си Тъмни.

Така че това, че сте се събудили и сте открили един свят, който изглежда същият, е знак, че съзнанието ви се е разширило до резонанса на една реалност, в която Светлината е победила! Запомнете – Възнесението не означава напускане на определено място и отиване на друго. Възнесението означава закрепяне на вашата Точка на Възприятие към една по-висока честота на реалност.

Долният слой на вашия свят е все още опетнен от мрак и движен от невидими сили. Но вие сте се издигнали над пипалата на тази реалност. Знаете, че това е истина, тъй като докато преди вътрешният ви АЗ изпитваше постоянно чувство на тревога, сега усещате вътрешна сигурност. Годините от 1996 до 2003 бяха най-тъмните времена от падането на Атлантида насам.

Тези времена бяха по-тъмни дори от вашите световни войни, тъй като това бяха времена, в които цялата ви планета беше на ръба на пълно поробване и/или унищожение. Тази реалност все още съществува, но на доста по-ниска честота. По-нисшите версии на "живот върху планетата Земя", обаче, започват да се затварят. Областта от Космическото Пространство, в която Земята понастоящем пътува, е твърде интензивна за тези честоти на реалност. По тази причина, те започват да спират да съществуват.

Скъпи Възнасящи се, именно благодарение на вашия безшумен и привидно самотен процес на разширяване на вашето съзнание, тази победа на освобождаване от мрака е ваша. Самият факт, че толкова много групи можаха открито и публично да се съберат да медитират и да изпратят любов на Гея, е доказателство, че сте разширили своето Планетарното Съзнание до по-висока октава.

От друга страна, някои от вас нямаха представа относно истинското състояние на вашия свят, тъй като се допитваха до официалните медии, вместо до интернет или до своя вътрешен АЗ. С всеки следващ ден, обаче, все повече и повече от вас преживяват неочаквани промени в ежедневната си реалност. Тези промени не се дължат на това, че Земята се е променила, а на това, че вие сте изместили своята Точка на Възприятие към по-високата честота на някоя от безбройните Земни версии на реалност.

Освобождаването от триизмерния ви навик да вярвате, че животът ви извън-вас е КЛЮЧЪТ към задържането на Точката ви на Възприятие на някоя по-висока честота на Многоизмерния ви АЗ. Триизмерният ви аз е свикнал да гледа извън вас, за да прецени как върви животът ви. "Платени ли са сметките ми? Имам ли хубав дом? Имам ли хубава работа?" Всички тези въпроси се основават на илюзията, че животът е извън-вас. За щастие, вие започвате да осъзнавате/да си спомняте, че истинската преценка за живота ви може да бъде открита само вътре във вас.

Онези от вас, които бяхте наясно с Истината за последното десетилетие на изключителен мрак, търсехте утеха в своя външен свят, защото когато навлезехте в себе си, за да съзерцавате живота, откривахте страх и мрак. По тази причина вие често пъти се фокусирахте върху външния си живот, свързан с намирането на хубава работа, на хубав дом и на много играчки, които да отклоняват вниманието ви от страха, който откривахте в себе си.

Този вътрешен страх НЕ беше признак за ваша лична депресия или умствено заболяване. Този страх беше истинно възприемане на това как вашият свят беше в голяма битка със силите, отдадени на служене на себе си. Ако, обаче, вие съзнателно осъзнавахте, че вътрешните ви чувства произтичаха от такава плашеща истина, депресията и тревогата, които това щеше да породи у вас, щяха да угасят всяка останала ви решимост да продължите.

Сега искаме да знаете, че СЕГА вече можете да отмахнете своя воал на отричане. Дълбокият ви, вътрешен страх не беше свързан с това дали ще можете или не да платите сметките си или дали няма да загубите работата си. Дълбокият вътрешен страх беше истинна реакция на тайния свят, който бяхте достатъчно големи късметлии да не изживявате. Вие, нашите удивителни Възнасящи се, свършихте прекрасно своята част от работата. Преструвахте се и/или вярвахте, че животът е това, което изглеждаше, че е, докато същевременно се стремяхте да разширите съзнанието си до по-висшите изражения на своя АЗ.

Поздравления – вие победихте. Вие не само останахте прикрепени към периферната реалност на третото измерение, вместо към долния слой на вашия свят, където се водеше войната за планетата Земя, но също така разширихте вътрешната си осъзнатост до истинските, принадлежащи на по-висшите измерения изражения на Многоизмерния си АЗ. Правейки това, вие помогнахте на Гея повече, отколкото можете да си представите.

В тялото на Гея бяха проведени неизвестни войни. Благоприятното е, че Лемурийците резонират с израженията си от пето измерение и успяха да балансират мрака с огромната Светлина на своите вътрешни градове. За щастие, в момента повечето от Тъмните са разгромени. Също така, Земята все още е цяла и непокътната, което до голяма степен се дължи на обитателите на повърхността, които поддържаха Светлината на по-висшето съзнание в името на Гея през най-тъмните Й нощи.

Изборът ви да не знаете съзнателно какво се случва, беше добра тактика, тъй като това значително намали страха ви. Вие, обаче, заплатихте с цената на депресия и тревожност, които изглеждаха безпричинни. Искаме отново да ви напомним, че страховете ви бяха в действителност истински. С придвижването на Гея към по-високи честоти на реалност, повече от тези факти ще видят светлината на деня.

Все още има много хора, които резонират точно под настоящата ви Точка на Възприятие, които по-скоро ще се усъмнят в себе си, отколкото да се противопоставят на илюзиите, които изглежда им предлагат достатъчна сигурност, за да продължат с живота си. Именно по тази причина много от фактите от по-висока честота, като например нашата Галактическа помощ, Законът за национално икономическо стабилизиране и възстановяване, укриваните технологии и други предимства не са били направени достояние на широката публика.

Онези от вас, Възнасящите се, които имаха такава потребност да узнаят Истината, че издирваха ужасните факти относно битката за планетата Земя, сега биват възнаградени със знанието, че не сте сами. Вие също така ще започнете все по-ясно да осъзнавате, че вашият свят е на ръба на невероятен преход. Тъй като можахте да си позволите да узнаете страховитите истини, сега можете да узнаете за славните постижения, които ВИЕ сте постигнали.

Съжаляваме, че истината все още трябва да остане на честота, която може да бъде позната единствено от онези, които разширяват съзнанието си до този резонанс. Разбираме, че сте уморени от чакане. Напомняме ви, обаче, че вие НЕ чакахте пасивно един нов свят да възникне спонтанно от самосебе си. Сега можете да осъзнаете, че сте били смели воини, които е трябвало да блокират скрития враг на вътрешната истина, тъй като той е можел да разруши решимостта ви да продължите и/или да застраши сигурността ви.

Затова вие определяхте темпото, с което да приемате истината, и знаехте само толкова относно долния слой на реалността с неговите безбройни лъжи и измами, колкото можехте да уравновесите със своя ежедневен живот. Сега ежедневното ви съзнание е възстановило връзката си с Висшия ви АЗ и сте постигнали сигурността на Единното Съзнание заедно с други Възнасящи се, както и с Гея. Ето защо вече можем да ви разкрием, че не сте страдали от психосоматично заболяване.

Вместо това, ВИЕ – нашите смели многоизмерни воини, се опитвахте да игнорирате онова, което не можехте да промените. Вместо това, вие се фокусирахте върху онова, което можехте да промените, а това беше резонансът на вашия Земен носител и на Земния носител на Гея. Поздравления, Обични наши, тъй като успяхте.

Ние, обаче, чувстваме колко ви се иска мигновено да се пробудите и да видите Новата Земя от прозореца на спалнята си. МОЛИМ ВИ, поддържайте това постоянно желание. Но не го подхранвайте с разочарование. Вместо това, подхранвайте това желание с Единно Съзнание, надежда, очакване, радост и безусловна любов. Вие се учите да приемате онова, което сте очаквали през безбройните си животи.

Нетърпението е разбираемо и дори нормално, но не е ефективно във вашия процес на проявление. Вие току-що сте се измъкнали от една тъмна пещера, в която сенките са били възприемани като реалност. Така че, докато пристъпвате навън от тази пещера, възприятията ви все още не са адаптирани към честотата на светлината, която все още е заслепяваща за физическите ви очи.

По тази причина, вие възприемате реалността, към която сте привикнали. Точно както упорито сте се държали за вътрешната си надежда за спасение през последните години от Кали Юга, молим ви да поддържате тази надежда и докато възприятията ви се адаптират към съответствие с честотата на вашите разширяващи се състояния на съзнание.

Разбираме, че много от вас не знаят, че съзнанието ви се е разширило до петото измерение. Ако, обаче, сте попаднали на това съобщение и можете да го приемете, то вие действително незабелязано СТЕ пресекли този праг. Разбирате ли, Обични наши, ВИЕ сте Новата Земя. ВИЕ сте Новата Земя, тъй като вие сте разширили своето великолепно Единно Съзнание дотолкова, че да обхване цялата планета.

Знаете ли колко високо ценят Гея Галактическите Кръгове? СЕГА вие сте в реалността, за която сте се борили и която сте чакали безброй въплъщения. Но Точката ви на Възприятие по навик е фиксирана извън-вас във физическата реалност.

Така че отворете прозорците на своя Земен Носител и позволете на по-висшата светлина да активира вътрешните ви възприятия. По този начин можете да погледнете в-себе-си и да откриете своята най-висша Точка на Възприятие. След това закрепете своето Висше Сърце към това състояние на съзнанието и отворете Третото си Око, за да видите Новата Земя, която сте ВИЕ.

Вече сте навлезли в следващата фаза на своята реалност. Онова, което се е променило, е вътрешната каузалност, която твори следствията във вашата реалност. Гея се придвижва към Каузалното Поле на четвърто измерение. По тази причина, характерното за третото измерение времево забавяне между причината и следствието все повече ще намалява, докато състоянието на съзнанието ви не започне незабавно да се проявява, за да се превърне в реалността, която искате да възприемете.

Най-важното е, че е налице стопяване на мрака и разширяване на Светлината. Това разширяване се усеща в Земния ви носител и в ежедневния ви живот. Телата ви се променят все повече с всеки изминал ден и с напредването на този процес ще започнете да получавате по-разширени възприятия. Тъй като времевото забавяне между причината и следствието постоянно намалява, мислите ви ще се появяват като светлина, а съпротивленията ще станат неустановени и безвремеви.

Вашите разширяващи се възприятия са промяна, която е на 100% под ваш контрол. Така че няма никакви събития извън-вас, които да могат да възпрепятстват този процес. Нещо повече – онова, което е вътре-във-вас, претърпява една бавна, но стабилна промяна. Светлинното ви тяло става все по-силно с всеки изминал ден, което е и причината за това взаимодействие с триизмерната парадигма да става все по-обременително.

Вие осъзнавате как съзнанието ви се проявява в творението. Вербалните думи започват да ограничават пълното ви изразяване и вие копнеете да живеете в безусловна любов и покой. Има много компоненти от вашия привидно триизмерен живот, които вече са преминали в резонанса на петото измерение. Вие разпознавате тези области от живота си, тъй като те са изпълнени с, и/или пораждат у вас, усещането за безусловна любов.

Тази безусловна любов може да не се усеща по същия начин като любовта, която ние – галактическите и небесните представители, можем да еманираме от своя Групов Ум, но това е любов, която няма условия. Ако можете да помните да позволявате на тази безусловна любов да ви направлява да се предавате на всички проблеми на живота, ще създавате около себе си една защитна аура, съставена от тази честота на безусловната любов. Винаги, когато предавате живота си на по-висшите изражения на своя АЗ, без каквито и да е условия или ограничения, вие създавате около себе си аура на безусловна любов.

Тази защитна аура ви позволява да станете много смели. По този начин ще придобиете по-голяма увереност в своя АЗ. Не е лесно да свалите своя типичен за трето измерение щит на реагиране и защитаване, за да се предадете в дадена ситуация. Безброй животи вие сте живели в отбранителен режим. Така че е трудно напълно да владеете своята огромна многоизмерна сила, така че да се освободите от всякакъв страх във ВСЯКА ситуация. Всъщност, едно от най-големите ви предизвикателства ще бъде това да ЗНАЕТЕ, че сте Многоизмерно Същество, което по естествен начин резонира отвъд хватката на който и да е проблем на трето измерение.

Можете да усетите своя Многоизмерен АЗ като по-висока честота, звук, цвят, вибрация, енергия и/или по-висш разум. Когато започнете да ПОЗНАВАТЕ своята вътрешна защита, ще ви стане лесно да се предавате във всяка ситуация. Тази защитна честота на "ВИЕ, обграждащи себе си" разбира, че ВСЯКА ситуация, която идва в живота ви, е ваше творение. Ако имате проблем в живота си, вие сте сътворили този проблем, за да можете да научите и/или да си спомните нещо.

Знаем, че това твърдение може да прозвучи студено на онези, които все още не са се пробудили за своя истински АЗ. Те все още живеят в реалност, където нещо може да бъде "извън техния контрол". Предаването, обаче, не представлява проблем за вашия АЗ на Възнесен Майстор, тъй като третото измерение е под базисния ви резонанс. Например, ако сте във водата и към вас се приближи акула, вие можете да повишите своя резонанс и да станете невидими за акулата. Нещо повече – зъбите на акулата не могат да ви наранят, тъй като те просто ще преминат през аурата ви.

Много от вас започват да имат преживявания, при които резонирате точно половин октава над своето обкръжение. Вие сте "на това място" и "с тези хора", но също така сте точно над него, сякаш наблюдавате някакъв сън. С други думи, резонансът ви започва да излиза "извън синхрон" с физическия свят. Отначало хората няма да забележат това, тъй като те просто са ви видели там и вярват, че все още сте там. Всъщност, същото ще важи и за вас.

Отначало може все още да вярвате, че резонирате с третото измерение, но да се чувствате странно откъснати и "отнесени". Не се съдете, когато това се случва, и не се опитвайте да "внимавате". Вместо това се уверете, че тялото ви е в безопасност и заземено, след което позволете на телесните си усещания и внимание постепенно да се променят. За предпочитане е да се променяте постепенно вместо бързо, тъй като съзнанието ви може да бъде обзето от страх, ако се променяте толкова бързо, че да почувствате, че не владеете положението.

Опитвайте се съзнателно да разпознавате това преживяване. Оставайте спокойни и дишайте бавно, като удължавате издишванията. Ако тялото ви не е в безопасност, т.е. шофира автомобил или върви по пътя, върнете вниманието си обратно към физическото си тяло и живота в трето измерение. Когато сте се учили да шофирате, първо сте получили разбиране относно използването на спирачките и волана, преди да натиснете ускорителя. Същото правило важи и тук. Първо се научете как да спирате преживяването и как да направлявате своето тяло и съзнание. По този начин ще чувствате, че владеете положението и няма да позволите на страха или съмнението да ви спрат.

Вие се учите на нов начин на живеене. Ако можете да медитирате редовно, ще постигнете по-голяма близост с Висшите Изражения на своя АЗ. Тези Изражения на вашия АЗ ще ви помогнат да си спомните онова, което вече знаете в рамките на своята по-висша Точка на Възприятие. Без тяхната насока може да вярвате, че се учите. Ученето е дълъг процес, докато припомнянето може да е мигновено. Мнозина ще изпитат мигновено преживяване, но след това толкова силно ще се усъмнят в него, че ще забравят за него до по-късно, когато ще са постигнали по-голямо майсторство.

Съмнението ще бъде най-големият ви враг, тъй като то представлява предрешен страх и липса на доверие във вашия АЗ. Когато почувствате съмнение, изпратете си безусловна любов и безусловно приемане. Не е нужно да бързате, тъй като времето е към своя край. Да, вашият свят изглежда същият в много отношения, но наистина ли се ЧУВСТВАТЕ същите? Вие оцеляхте и дори процъфтяхте във физическия свят благодарение на това, че се вслушвахте в себе си и обръщахте внимание на своите инстинкти и на взаимодействията си с вашето обкръжение.

Вие ще запазите този инструмент и дори ще наточите острието му. В процеса на взаимодействие с по-висшите честоти на вашето обкръжение, инстинктите ви постепенно ще се разширят. Независимо колко много научавате от другите, вие сте си най-добрият учител. Вие сте се научили и/или сте си припомнили как да вървите. Често сте падали, но въпреки това сте продължавали. Сега, когато се учите да тичате, може да падате още по-често. Но сте в компанията на много други, които също правят своите първи бебешки стъпки.

Което е най-важно – вие постоянно бивате насочвани и защитавани от Висшите Изражения на своя АЗ. Започвайте деня си със задушевно общуване със своя АЗ, през деня мислете за своя АЗ толкова често, колкото можете. Мислете за своя АЗ, докато се унасяте да заспите и веднага, след като се събудите. Единствено в триизмерното си съзнание вие си мислите, че трябва да свършите всичко сами. С разширяването на съзнанието ви към Тета и Делта вълните, ще усетите потребност активно да обедините съзнанието си с висшите изражения на своя АЗ.

Когато започнете да цените своите висши състояния на съзнание, ще пожелаете да споделите тези преживявания с някой друг и/или с някоя група. Ще откриете също така, че сте по-привързани към Природата, растенията, животните, реките и дори небето. Ще започнете да опознавате Гея по един по-интимен начин и ще почувствате, че Нейната цяла планета е жива и щастлива да комуникира с вас.

Помните ли, когато бяхте деца, какво очарование откривахте в паяка в паяжината или в птичката на дървото? Вие ще започнете да се завръщате към тези интереси, защото ще се завръщате към невинността и чистотата на своето Божествено Дете. Именно чистотата и невинността на вашето Божествено Дете ще изцелят множеството рани от дългото ви пребиваване в трето измерение. Така че възприемайте своята разширяваща се реалност през очите на дете, за да откриете чудото и приключението, което се крие във ВСЕКИ момент на СЕГА.

Поздравления, Обично семейство!
Добре дошли у дома при своя истински АЗ!
Честита Нова Година!
Честит Нов Живот!
Честита Нова Земя!
Арктурианците

Източник:

Превод: Мария Казакова
МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments