Aurora Обяснява Нашето Ниво на Възнесение сега - Нашето Ниво на Възнесение 10/януари/2013

Нашето Ниво на Възнесение

Aurora - Новини 10-ти януари 2013

Здравейте приятели! Получих кратко съобщение от Аурора днес за ситуацията с планетата.

Аурора обясни, че в действителност Земята е в процес на Възнесение, и че имаше огромна крачка напред в тази посока на 21-ви декември, както се очакваше. Що се отнася до Галактиките, Земята се е възнесла на този ден за всички намерения и цели.

Това, което ни спира да се придвижим напред, е в нашите собствени действия. С други думи, можем да го наречем ментални бариери и страх на вкусване от свободата, която е достъпна за нас.

Има и много хора, които въпреки че са се възнесли, желаят да продължат обикновеното 3D "бизнес както обикновено" състояние на нещата.

Тя също така обясни, че тези от нас, които все още са в 3D или че все още вярват, че са в 3D все още виждат Земята само с техните 3D очи и наистина как би могло да бъде по-различно?

Онези от нас, близо до 5D или в 5D виждат чудесата около тях.

Има също така и такива, които са в състояние на вечен преход между двете нива (3D и 5D)

Тя обясни, че за тях, тъй като те ни виждат, ние сме в 3D и в 5D в същото време.

Тя разбира, че това е трудна концепция да се разбере от повечето от нас, и че умът ни е свикнал да мисли в 3D и не може да схванем как това е така?

Тя предлага да се опитаме да разберем тази концепция и дори да има дискусия по тази тема тук. Тя също така знае, че някои от нас са се почувствали разочаровани и дори ядосани на 21-ви декември 2012.

Тя заяви, че това ще помогне, ако можем да говорим спокойно и безпристрастно.

Благодарим ви за отделеното време. Лаура и Аурора

Източник:

Превод: Helis




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments