Ащар: Бюлетин от Моста (Връзката)

Бюлетин от Моста (Връзката)

Здравейте, Обично Семейство! Днес Ние идваме с информация от голямо значение за Вас, които стоите на ръба на голяма промяна на света около вас. Ние ви каним да се присъедините към нас, призовавайки възможно най-големия потенциал за действие от дълбините на съществото ви. Започваме.

Първо обаче искаме да обърнем внимание на два важни въпроса. Знаете, че в глобалната мрежа циркулира различна по вид информация, голяма част от която отразява Истината, както и не-истината. Разчитаме на вашето вътрешно усещане за правота и различаване на „вълка в овча кожа”. Съществуват източници, умишлено изопачаващи информацията, и други, които го правят несъзнавайки този факт. Ето защо съм избрал откъс, който придружава настоящото съобщение, така че да ви напомня за това, което ние се подготвяме да изпълним в най-близкия възможен момент!

Съвета ни, който придружава написаното, е да проявите максималната си любов и усет за различаване. Далеч по-продуктивно в Четвъртата измерност е да визуализирате и да се фокусирате върху онова, което наричате позитивно сътворяване, отколкото да бъдете творци на негативни утвърждения, като „не искам”, „няма да”. Затова станете своеобразни ловци на позитивни новини и прояви на мира, които радват и осмислят съществуването, вместо да обитавате сред мисъл формите на насилието и войната. Това е начинът, по който се създава Мирът на Земята, който е вашето Божествено изконно наследство.

Вие усещате ускоряването на новите енергийни импулси, както и скъсяването на времето за тяхното проявление. По този начин, Скъпо семейство, вие получавате златни шансове, като никога преди, да проявите потенциалите на Любовта и Радостта, с които Новата Ера ви дарява безотказно. Ще дискутираме още повече по тази тема по време на безплатна телеконферентна връзкана на 22 януари, на която с удоволствие ви каня! С нас ще бъде специален гост говорител, Сен Жермен! Сега той има най-специално съобщение и покана към всички вас:

Ето и неговата сърдечна покана към всички вас:

„Обично Семейство, дойдох тук за да застана до моя Брат и всички Вас, които сме братя и сестри в Истината, носещи лъча от Светлина и Свобода за Земята. Намираме се на прага на най-вълнуващата поредица от предстоящи събития, започваща с обявяването на НЕСАРА и Изобилието за всички хора на планетата. Все още сме в процес на приготовления, но шанса за ускоряване на събитията е изцяло на наша страна. Казвали сме ви много пъти, че президента Обама работи на страната на Светлината. Знаем, че понякога изглежда не точно така, това е защото ние сме го посъветвали да продължи играта, за да изглежда, че следва плана на „тъмните шапки”. Реалността сега е на страната на знанието и мъдростта и много ще бъдат разкрити и подведени под силата на закона.

Обама ще встъпи в пълноправна власт на 21-ви януари и ние ви молим да следите това събитие и да споделите с близките си новината. Опитайте се да уловите енергията на любовта, с която той ще се обърне към хората и да я излъчите обратно, за да може той да закотви максималното количество светлина и любов, която ще му се подава от по-високите измерения на универсума. Това послание ще носи покана и за „тъмните шапки” да се присъединят към Светлината или да се откажат, защото Светлината надделя!!!

Уверявам Ви, че съм неотлъчно с Обама при подготовката на събитието. Вие ще чувате мен посредством неговата реч и великите идеи на Светлината, които той прие и положи като основен мироглед. Някои от вас дори може да ме видят до него - дали някои или всички ще го направят - остава да се види. Отворен съм за всички възможности! Всички ние от по-високите измерения ще бъдем там, заедно с Ащар и неговата флотилия, за да осигурим безпрепядственото провеждане на събитието и да донесем нашата любяща подкрепа.

Насърчавам ви да присъствате или да следите в глобалната мрежа това уникално събитие и да подкрепите с любящите си енергии Обама и всички Бели Рицари, които подготвяха този велик момент. Защото това наистина е официалното откриване на Златната Епоха на Любовта, Свободата, Изобилието и Мира на Земята! Намасте!

Given through Susan Leland, January 18, 2013. © Ashtar On The Road Publications 2004-2013. All Rights Reserved.

Източник

Превод: Мира Андреева 

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/01/ashtar-biuletin-ot-mosta.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Какво ми каза ?
    Силвия ,ако някой се опита да ти направи живота на ад изпрати SOS!!

    ОтговорИзтриване