Започват Дни Свещени - 20.12.2012

20.12.2012

20.12.2012 г.: Започват дни свещени

Създателят, чрез Велина Петрова

Здравей любима дъще, началото поставям днес на дните ви свещени, на дните вдъхновени от висшите нива. И днес във този ден в дванадесетия му час поискайте да бъдете сред нас, да бъдете високо в Мирозданието на Отца, да бъдете във Радостта на горните нива. В безкрайна радост, в щастие дори вий потопени да сте, да гори във вас нестихващ огън, отварящ ви пространство, ново на всеки ще покаже мястото, където е избрал да бъде.

Поискайте да видите това, което е невидимо сега и ще успеете да зърнете за миг поне новите реалности, новите пространства на високите светове. Във медитация бъдете, във покоя на ума търсете отговори на въпроси и задачи лични. Всеки да попита и ще получи отговор от Мен, от Висше Същество или поисканото подсказване ще дойде като мисъл-озарение в пространството.

И днес е празник при това начало на дни велики, на дни оставащи в историята на света като изчистващи го от всичкото това безкрайно изтощение, което се е натрупало с хилядолетия. И Гея е щастлива да направи промяната за себе си, за вас, промяна даваща възможност да израснете като Светли Същества. И тъй днес вие в покоя на ума открийте кои сте всъщност вие, какво избрали сте да бъде бъдещето ваше, в каква посока вие крачите и как ще случи се за вас това.

Прекрасна моя ти бъди в покоя на ума, почувствай заедно със другите деца подкрепата ми пълна, която ви оказвам в този ден и знай, че те очаквам тук при Мен да бъдеш в радост, да бъдеш във часа началото поставил на Възнесението на Земята. От тук нататък всеки опит ваш и всяка мисъл за това да бъдете в пространство ново, да бъдете вий със съзнание готово да понесе промените желани, да направи важните промени първо във ума и после във реалността.

Започва тоз процес на Възнесение, на чувствознаенето, на ясновиждането, на усещането на света различен от сега. Не искайте да бъде рязко, защото много души ще отпаднат в момент на рязък скок, а щом е плавно те ще понесат това, ще имат шанса да разберат какво са преживели и какво е нужно, за да останат, да се включат във новия живот във радостта.

И всеки осъзнал това и участие активно взел ще бъде потвърждение на Моето желание душите всички да останат на вашата Земя и прехода да бъде плавен, при това желан и поискан от повече „ отворили очите“ си деца. И тъй – днес вие, когато бъдете Едно, във Единението във часа дванадесети на обяд внимателни бъдете как започва за вас Възнасянето на тялото с духа в едно.

И вашта мисъл да е във покой, да бъде в радост вашата душа, да има песен във сърцата ваши и радостта да не слиза от вашите лица. И Аз ще бъда на върха на щастието както казвате сега, че Моите частички заедно са всички и търсят високите нива. Оставам с вас,около вас, във вас самите Аз Съм и в Единението вий открийте свойта сила и могъщество. Амин! Амин !Амин!

чрез Велина Петрова
20 декември 2012

http://otkrovenia.bg/


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments