Това е Материалът, от който сте Направени. Това е Материалът, от който е Направено Всичко.

Това е материалът от който е направено всичко

Това е материалът, от който сте направени. Това е материалът, от който е направено всичко.

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 21.12.2012

Добро утро на всички, в този първи ден от вашата нова Ера на Водолея, както я наричате вие.

Мнозина вече изпитаха чувство на блаженство и възбуда на клетъчно ниво, тъй като творящата светлина продължава да се излива над вас. Тя се приближава към зенита си и ще продължи да прави това до края на тази година. Къпете се в нея, радвайте й се. Нейното чудесно въздействие ще продължи и занапред в бъдеще.

Вие ще разберете това, защото започвате все повече да свиквате с новите нива на светлина и любов, вие ще можете все повече да ги чувствате по начини, за които болшинството от вас преди това само се досещаха. Позволете ни да ви предложим няколко начина, за да ускорим идването на тези промени.

Скъпи приятели, ако вие искате да направите промени във вашите чакри, във вашето енергийно тяло, вие първо трябва да признаете, че имате такова тяло, че вие наистина имате чакри. Ако искате да абсорбирате любовта и светлината на Създателя, вие първо трябва да признаете, че тази любов и светлина наистина съществуват и че те се изливат върху вас. И, разбира се, истината е, че тази любов и светлина са материалът, от който сте направени. Това е материалът, от който е направено всичко.

В настоящия момент на космическия цикъл съществуват много повече източници на тази енергия, насочена и излъчвана директно към вас, отколкото ги е имало през последните много, много хиляди от вашите години.
Фактически, сега имаме конфигурация, каквато не е имало никога преди.
Освен това, има много повече сърца, които изпращат любов и светлина към вас, отколкото можете да си представите.

Сега ние искаме да вземете тази картина, която току-що нарисувахме за вас, и да я държите в ума си с любов, благодарност и приемане, толкова много моменти всеки ден, колкото можете, когато се събуждате, работите, медитирате, мечтаете и даже когато спите. Просто си спомняйте за това колкото може по-често. Прибавете към тази картина чувства, звуци, мирис, всичко, което може да съхрани нейната свежест и привлекателност за вас. Напълнете вашите мечти с нея. Създавайте с нея. Да, ние казваме да създавате с нея, защото точно това е, което правите, скъпи души.

С това нека да завършим това малко послание и да ви позволим да прекарате останалата част от деня, наслаждавайки се максимално на този момент. Ние стоим до вашите рамена. Хубав ден!

Превод: Лусесита

http://oraclesandhealers.wordpress.com/





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments