Така е Постановено от Вашия Създател и Така Ще Бъде

и Така Ще Бъде


Така е постановено от вашия Създател и така ще бъде


Архангел Михаил чрез Рон Хед, 04.12.2012

Ние говорихме чрез всичките ни надеждни канали за изчистването на вашите стари страхове и болки, скъпи приятели. И въпреки това, макар че знаем, че сте чели тези съобщения, виждаме как продължавате да се идентифицирате със ситуациите, които носят тези енергии. Тези неща не сте вие. Те ви заставят да изпитвате стрес, мъка и безпомощност, когато ги виждате като част от себе си, като част от живота си.

Моля ви, разберете, че това вече не е така и фактически никога не е било. Това са само събития, които сте преживели, уроци, които сте решили да усвоите. Оставете ги да си отидат. Те възникват сега, само за да направят товара ви по-лек, така да се каже. Позволете си да видите, че те не са част от вас, и им позволете да заминат към светлината.

Както по-рано ви убеждавахме, вие може би ще поискате да им благодарите за помощта, която са ви оказали, за да достигнете сегашното ниво на вашето разбиране. Но не се идентифицирайте повече с тях. Пуснете ги да отлетят, в балон он светлина. Пуснете ги надолу по течението в хартиена лодка. Използвайте каквато и да е картина, която ви харесва. Но не си позволявайте повече да се включвате в драмите, които те носят във вашите умове или във вашите сърца.

Ние знаем, че вие можете да чувствате, как това ви отслабва и ви тегли надолу. И не се вълнувайте, че това ви сдържа от вашите приети намерения да вървите през вратата, която се приближава. Това няма да се случи. Затова се избавете от душевните страдания и вземете управлението в свои ръце. Позволете им да си отидат. Кажете им “вървете си”! Намерете мислите, думите, които работят за вас.

Започнете да разбирате, че вие сте създателят на вашата вселена, една от безкрайния брой вселени, която е ваша. Ние знаем, че много скоро всичко това ще е в миналото, въпреки че вие като че ли понякога не чувствате това, което се приближава. Но ние ви казваме отново, то е на прага ви. Почувствайте го и превърнете това време в празник. Ако около вас има хора, за които се притеснявате, разберете, даже въпреки това, че те изглежда не разбират или не се интересуват от това, те са потопени в същото поле на безусловна любов, както и вие. Това в един момент ще донесе желания резултат. Това е постановено от вашия Създател и така ще бъде.

Поставете си за цел да бъдете фар, към който те могат да се обърнат. И нека тази цел да внесе спокойствие в сърцата ви.

Днес ние отново виждаме, как мнозина от вас чувстват нарастващия поток от светлина и любов. Ако чувствате, че искате да танцувате и да празнувате, правете го! Но запазете малко енергия, скъпи приятели, защото предстоят още много неща. С любов вървим редом с вас. Хубав ден!

Превод: Лусесита

http://oraclesandhealers.wordpress.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments