Послание на Галактическата федерация на Светлината и на Духовната Йерархия чрез Шелдън Найдъл - 25 декември 2012 г.



Послание на Галактическата федерация на Светлината и на Духовната Йерархия чрез Шелдън Найдъл - 25 декември 2012 г.


5 Kan, 12 Mol, 9 Eb

Здравейте! Ето ни отново тук! В този празничен сезон ние готвим серия от финални изненади за тъмнината, които ще сложат край на нашия период на чакане. След това ще могат да започнат много програми на нашите свещени съюзници за проявяване на вашата нова реалност. Много неща се случиха през последните няколко месеца, което най-накрая може да ни позволи да започнем финални движения към ново управление и официално обявяване на разкриването. Тук е важно да се отбележи, че разкриването за първи път ще ни позволи да се обърнем към вас директно.

Когато ще можем да говорим директно с вас, ние смятаме да работим по различни жизненоважни въпроси, направо от самото начало. Вашият свят беше управляван в продължение на хилядолетия от група свръх-богати и много влиятелни мъже и жени, чиято единствена грижа беше за тях самите. Настъпи време вашите интереси да бъдат представени в пълен размер и ние смятаме да осигурим това! Вашите днешни икономически и социални трудности трябва да бъдат проверени по нужния начин от тези, които се готвят да приемат кормилото на вашите нови правителства и нови финансови институти. Вие освен това трябва да бъдете осведомени за това, което се е случвало в течение на последното десетилетие в опит да се предотврати осъществяването на всичко онова, което е било планирано.

Както знаете, много членове на тъмните сили контролират най-големите правителства в света в продължение на хилядолетия. На всеки режим е даден набор от зони на отговорност, който той трябва да осигури, за да контролира всяка ситуация. Освен това всеки лидер има съветник, чиято задача се състои в това, “спуснатите” на правителството програми да се изпълняват стриктно.

Това основно доведе до това, че осигури власт на слугите на тъмнината; но това, което трябва да се случи, ще доведе до късо съединение на тази самоподдържаща се затворена верига. Новото управление ще възстанови вашата законна власт, която вие неволно сте отдавали още при раждането си.

Тези божествени права ще ви бъдат върнати и ние ви молим да ги използвате с твърдост и с радост! Новото управление и новата финансова система ще сложат край на войните и на страданията, породени от мизерия. Използвайте тези идващи възможности за по-нататъшна тренировка на вашето съзнание и се уверявайте, че вашето местно и регионално управление провежда вашите желания и е прозрачно в отношенията си с вас.

Важно е тази силна връзка, която ще бъде установена между вас, да е основана на откритост, а не на сляпа вяра. Това са вашите първи стъпки в практикуването на отговорности, присъщи на галактическото общество.

Галактическото общество изковава връзка между вас и всички елементи, които съставляват това всеобхватно, широко общество, и вие трябва да започнете да виждате обществото като органично, интерактивно цяло, от което сте важна част. Неговата същност е единното съзнание и в промеждутъка, преди да станете напълно осъзнати, вие можете да използвате вашата интуиция, за да взаимодействате с тези първи правителства по смели и иновативни начини. Много бързо ще започнете да виждате какво мощно и творческо влияние имате върху вашето общество.

Но ние имаме още една препоръка за вас: отнасяйте се с любов един към друг и използвайте вашата любов и щедрост да направляват вашите действия. Научете се да се отнасяте един към друг с ново разбиране. Нашите наставници ще се радват да ви дадат съвет при необходимост и да ви насочат по тези нови пътища, където вие вероятно ще откриете толкова много нови неща, че това ще ви смущава първоначално. Вашите наставници могат да видят намеренията ви и да ви дадат съвети за най-целесъобразните варианти. Докато вървите напред, ще се появяват множество въпроси, които ще подобрят вашето разбиране за ролята ви в това ново, по-съзнателно общество.

Нашата цел се състои в това, да ви подготвим за пълното съзнание. Щом спрете войните, разрушението и омразата, вие ще можете да изучите множество начини за прилагане на сътрудничество и любов за благото на всички. Това е нещо от “по-висок порядък”, защото вашите общества са препълнени с бариери от всякакъв род, много от които вие приемате за неизбежни, макар че не са.

Молим ви да се освободите от всичко, с което сте израснали, за да създадете основата за вашето галактическо общество. Това действително е масов образователен проект и вие можете да започнете да разбирате необходимостта да имате наставници, които да ви водят в началото. Вие ще се учите на практика и ние се надяваме, че обществените “правила”, които ще ви представим, бързо ще бъдат признати за оптимално полезни.

Това е необичайно, но вълнуващо и интересно за вас време, защото от вас се очаква толкова много. Не е лесно да се освободите от това, което сте научили досега от вашите родители и учители. Вашите наставници ще бъдат с любов на ваша страна, за да ви помогнат да “вкорените” общество, което много ще се отличава от това, което познавате сега.

Намасте! Ние сме вашите Възнесени Майстори! Ние идваме днес, за да празнуваме благословенията, които носят празниците, и се радваме, че на човечеството ще бъде даден голям дар. Преди много хилядолетия на вашата планета вие бяхте свидетели на вашите способности за сътворяване, преди да дойдат Анунаките, които в порив на гняв разрушиха вашите златни градове, пълни с чудесата на науката. Това беше само преди около 8000 години.

Оттогава вие бяхте в усмирителна риза и само най-минималните технологии осветяваха вашия труден път. Тъмните управници постоянно се опасяваха от вашите способности и вашата нерушима вярност към Светлината, и заровиха дълбоко спомените за славата на Създателя. Най-после настъпи свещеният момент, когато истината за вашето Битие може да бъде разкрита. Създателят призова легиони от цялата галактика, за да дойдат и да участват в масовото преобразуване на вашия живот. Силен поток от Светлина освети техните редици и вашето освобождение е осигурено!

Ние искаме да ви стане ясно, че това време беше предопределено от Създателя като моментът, когато вашето освобождение от робството на тъмнината най-после ще се случи! Този мащабен обрат на вашата действителност е благодарение на благословението на Небето. Това, което виждате в света около вас, са признаци на това, което шамани и пророци предсказваха през вековете за този златен момент. Сега вие можете да си върнете свободата и да започнете да получавате много свещени истини, дълго скривани от вас.

Ние, Възнесените Майстори, съхранихме тези истини живи в нашите учения и така подготвихме човечеството за тази голяма промяна в съзнанието. Вие ще научавате всеки ден на какво сте способни, и каква удивителна сила притежавате като колектив. Нашата роля се заключава в това, да използваме ресурсите, които са ни предоставени, за да решим тази благословена задача и заедно с Небесните освободители да проявим нов ден за всички, които живеят тук!

Вашите скъпи сърца са отворени и готови да приемат най-благодатния дар. Нека да използваме това време, за да разпространим послание за свобода, процъфтяване и връщане към божествената Истина. Нека всички лъжи и безкрайни манипулации на тъмните сили да се прекратят и нека великият поток на святата Светлина от Създателя да ни отведе в радост към новата реалност и новия суверенитет, дадени на всички.

Това е времето, което отдавна чакахме, и то най-накрая започва да носи плодове. Много скоро ние ще се проявим сред вас и ще ви учим на много свещени истини, дадени ни от Серафимите, които ежедневно изливат свещената си Светлина от AEON. Тази Светлина става по-силна с всеки изминал ден и се отразява в яркостта на нашето Слънце. Тази велика Светлина взривява властта на тъмнината и дава истинска храна на тези, които следват свещените укази на Светлината!

Днес ние продължихме нашите съобщения. Те са предназначени да ви дадат фундаментално разбиране за това, което се случва около вас. Зората на новата реалност настъпи, а заедно с нея и моментите, когато вие трябва да се срещнете с вашите духовни и космически семейства. Това действително е най-специалното време човек да е въплътен на Земния план!

Знайте, скъпи души, че безкрайните ресурси и несвършващото благоденствие на Небето действително ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Единни! Бъдете в Радост!)


Източник: http://www.paoweb.com/

Превод: Лусесита

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments