Послание от СаЛуСа – 7.12.2012 г.

7-12-2012

Послание от СаЛуСа – 7.12.2012 г.

Ние чувстваме, че спокойствие започва да обвива Земята, тъй като онези, които се подготвят за 12.12 вече отпускат и донасят ниво на мир в живота си. До сега имаше известна степен на разочарование и дори нетърпение спрямо изпитаните забавяния. Те дадоха път на приемането, че непосредственото ви Издигане е най-важното събитие в живота ви. Това, което следва, ще е в състояние да се случи в по-спокойна атмосфера и ще процедира безпрепятствено или без закъснения чрез външна намеса. Това ще са идеални условия и ще ни дадат възможност да гарантираме, че сте напълно наясно с това, което е планирано. Няма да е преувеличено да кажем, че това ще са сензационни времена, когато напредъкът ще се ускори още повече. Самото освобождаване от хватката на тъмните сили ще създаде незабавна смяна на нагласите между хората.

След Издигането страхът повече няма да е фактор в живота ви, а откритото ви приемане помежду ви ще стане ваш нормален подход. Твърде дълго време вие държахте енергиите си близо до себе си, в един несигурен свят, когато никога не бяхте сигурни на кого можете да вярвате. Онези, които носят по-високата енергия, няма да имат проблем във взаимното си разпознаване, тъй като буквално ще „почувствате” енергията на другите хора и ще знаете дали те са от Любов и Светлина. Наистина това беше опитът на повечето хора, присъстващи на последните конференции в Седона. Те не трябваше да поставят под съмнение чувствата си, те просто веднага знаеха. Вкус на това, което предстои, позволи на хората да се изразят доста открито и да споделят голямата Любов, която беше генерирана помежду им. С това идват всички други качества на Любовта и главно чудесна грижовност и взаимно състрадание.

Някои все още ще се питат дали са готови за Издигане, тъй като съществува все пак лек страх от последствията, ако не са готови. Бъдете сигурни, че ако интереса в живота ви е центриран около него и е било ваше намерение да го направите, тогава със сигурност ще се издигнете, от Вас не се очаква да сте Светец, а просто да сте човек, който чувства единството на Всичко Което Е и дава най-доброто от себе си, за да живее в хармония с всичко живо. Вие трябва да имате цели в живота и да не позволявате на амбициите си да стагнират. След Издигането животът ще престане да бъде толкова забързан както е сега, но вие все още еволюирате и пътуването ви е далеч от своя край. Не се тревожете за времето и това, което сте можели да направите, изчакайте докато се установите в нов стил на живот и свикнете с него в по-високите измерения. Мнозина в крайна сметка го свързват с Утопия и чувстват, че това е най-добрата наслада и забавление. Обаче има много повече нива, в които да се придвижите, както ще откриете. Някои от вас ще бъдат взети да ги посетят, за чист опит да разберат какво е това.

Отварят се порталите към по-висшите реалности, както е планирано преди еони от време. Докато други цивилизации във вашата Вселена могат да поемат собственото си Издигане, вие трябва да приемете помощ, за да успеете. Става въпрос за великолепието на това, което ще се случи, най-общо онези от вас, които са готови, ще се издигнат заедно. Вие не може да сте част от това, без да знаете какъв е опита и той ще остане с вас за дълго. Можете ли да видите, че въпреки всички травми и неприятности, през които преминахте, Бог осигури крайната награда, както бе обещано. Подсъзнателно вие знаехте през цялото време какъв ще е изходът и това ви даде сила, когато се помъкваха съмненията ви.

Една незабавна промяна след Издигането ще е разпускането на религии, базирани на лъжи. Не може да се преместите в по-високите измерения, без да се обърнете към истината, а това ще е причината всичко различно от истината да бъде оставено. Повечето ще намерят Бог в себе си, но ако някои все още искат да се молят и да учат заедно, това ще е позволено в съответствие със свободната воля на всяка душа. С идването на Майсторите ще се случат много неща, които се нуждаят от преразглеждане или премахване и това ще помогне да се обединят повече хората. Това ще е особеност на времената, които предстоят, където тези от подобна вибрация ще се открият и ще работят заедно. Не много души знаят все още точно каква е съдбата им, но това ще се разреши доста бързо. Като всяко ниво, в което се издигате, винаги ще има по-напреднали души, които са на разположение да ви съветват и да ви покажат най-добрия път.

Определено, след като станете напълно съзнателно Същество, вие ще сте в състояние да поемате по-сложни предизвикателства. Ще откриете, че има много по-млади цивилизации във вашата Вселена, които с удоволствие биха ви приели заради големия ви и богат опит. Както преди споменахме, името на играта е служба на другите. Когато имате Христово Съзнание и сте все-знаещи, ще сте в състояние да се справите с всеки проблем, който стои пред вас. Същевременно ще сте все-могъщи и ще имате огромни сили да създавате. Много пъти ви се каза, че вие сте Богове в развитие, така че подобни развития не би трябвало да ви изненадват. Сега тази мисъл може да ви звучи твърде силно, но помнете, че ще имате подходящото ниво на съзнание със себе си.

Не се отклонявайте от пътя си, тъй като все още не сте вкъщи и бъдете дисциплинирани, що се отнася до последните дни. Не е необходимо да избягате за този „последен” опит преди Издигането, тъй като малко неща ще се променят веднага. Става въпрос повече за това как ще се чувствате всички като личности и за вътрешните промени и вие със сигурност ще знаете това. Всъщност би било изненадващо, ако не сте забелязали различно чувство що се е отнасяло до физическото ви тяло, тъй като то ще се е променило в такова, което е приспособено към по-високите вибрации. Повече не ще носите влиянията от замърсяването или някакъв тип токсини и ще се чувствате обновени и енергични. За отстраняването на други проблеми, които сте донесли с вас там, ще има Град от Светлина и други форми на напреднало лечение в повечето населени места.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се вълнувам колкото вас от настъпващите промени. Знаем, че ще сте поставени в състояние на удивление и учудване дали всъщност сте изпитали Издигането. Въпреки това за момента се подгответе за 12.12 и се отпуснете, за да можете напълно да му се насладите.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/71212.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments