Масово Освобождаване на Насъбраната Негативна Енергия се Осъществява по Време на Подготовката ви за Събуждане на Човечеството

Негативна Енергия се Осъществява


Масово освобождаване на насъбраната негативна енергия се осъществява по време на подготовката ви за събуждане на човечеството


12/09/2012 от Джон Смолман

Тъй като почти не ви остава време до вашето пробуждане, фокусирайте се върху това да показвате състрадание към онези, които смятате противни, припомняйки си, че единствено нелюбящите енергии са причината за липсата на малоценност, чувството за неприемливост и страхът, които твърде често водят до агресивно поведение. Агресивното поведение не е оправдано, но е безполезно да се реагира с контра-атаки, тъй като това често води до тежка ескалация на гняв. Страхът и гневът възникват, когато обещанията са били счупени или доверието е било предадено, и вероятно няма такива сред вас, които да не са преживели подобна ситуация. Когато развиете истинско състрадание, вие също така развивате способността да си взаимодействате мирно с тези, които се държат отвратително, като показвате, че ги приемате, изслушвайки ги и опитвайки се да разберете тяхната болка.

В момента на Земята се осъществява масово освобождаване на насъбраната негативна енергия, под формата на нагласи и поведение, които се противопоставят на Любовта, което съпровожда подготовката за пробуждането на човечеството. Носителите на светлината и духовните водачи са силно ангажирани в това, тъй като укрепват своите намерения да проявяват любов във всеки един момент, свързвайки се все по-стабилно с полето на Божествената Любов, което обгръща планетата и става все по-усезаемо и силно, тъй като вие осъзнавате, че любовта е пътят напред и присъединявате любовта си към любовта на онези, които вече са ангажирани в тази дейност.

Продължаващите войни и конфликти, които в някои региони са в разгара си, всъщност са индикации на това масово освобождаване на отрицателна енергия. Участниците осъзнават, че конфликтът няма да реши нищо - той просто засилва разделението и омразата - и те работят, за да обърнат негативните нагласи, преобладаващи от толкова дълго време, и успяват. Намерението ви да изпращате любов и изцеление на онези, които страдат в тези ситуации е изключително ефективно. Продължавайте да го правите всеки път, когато мислите за ендемичните страдания по целия свят. Дори един кратък момент, равен на времето през което обръщате страницата на книга, влизате в колата си или пиете вода, в който изявяте любящо намерение, има неизмерим ефект. Не омаловажавайте вашите усилия като незначителни или неефективни, защото това намалява тяхната ефикасност, просто знайте, че притежавате изключителна мощ, когато възнамерявате да изпратите любов, състрадание, приемане и прошка на някого или за която и да е група без значение в коя точка на света е.

Вашата воля, изразена чрез любящо намерение, винаги се доближава до Божията воля. Вие сте божествени същества и въпреки че имате илюзорния човешкия опит, връзката ви с Бога е постоянна, сигурна и неразривна, дори и ако все още не знаете за него, така че вашата воля винаги е любов приведена в съответствие с Неговата, дори ако вашето човешкото поведение не позволява да се доближите до безусловната любов. Вашето духовно намерение е реално, вашето егоистично намерение е кратка фантазия – това може да го наблюдавате върху себе си всеки път, когато променяте мнението си по отношение на това какво харесвате или нехаресвате, и тази фантазия отразява само кратка сянка, която преминава през ума ви.

Вие сте избрали да бъдете на Земята в този момент и в това време, тъй като този момент е момент на интензивно чудо, което скоро ще бъде видимо чрез огромните промени, които се случват по целия свят. Вие знаехте това, когато избрахте да бъдете тук, и скоро ще бъде разкрита причината, поради която сте направили този избор, след като се събудите още веднъж в реалността и изпитате блаженството на единството с вашя Баща.

Пътуването към вашия дом е почти приключило и намерението ви да се събудите се засилва всеки ден, защото вие сте избрали да бъдете тук и да се събудите и укрепването на вашето намерение е приведено в съответствие с времевата линия, която сте задали за това пробуждане. Прилича малко на настройването на алармата, която ви буди сутрин: много от вас се събуждат малко преди тя да се включи шумно в съня ви и да го прекъсне. Настройването на алармата създава намерение и вие духовно сте задали намерението си да се събудите в Реалността, и моментът на пробуждането ви няма да се дължи на шумна аларма, тъй като то е божествено определено време. И когато отворите очите си в Реалността брилянтната топлина и радост на този момент ще бъдат невероятно омагьосващи.

Тъй като моментите, които ви предстоят, стремително приближават, осъзнайте всичките си съмнения и отворете сърцата си в нетърпеливо очакване, тъй като преживяването, реалното чувство на интензивността на Божията любов към вас в момента на пробуждането, ще бъде извън всичко, което можете да си представите.

С толкова много любов, Соул.

Превод: САР

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/blog-post_13.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments