Седмично послание на Хиларион 23-30 декември 2012г.



Седмично послание на Хиларион 23-30 декември 2012г.


Бележка от Записвача: Имахме рекорден снеговалеж в нашия район, което доведе до неколкократно прекъсване на електрозахранването снощи, така че оставих компютъра след първото прекъсване и ето защо това послание излиза малко късно.

23-30 декември 2012г.

И така, сега навлизаме в новата Златна Епоха. Приветстваме ви с голямо ликуване! Енергиите все още са много силни и ще продължат с активиращите си дейности. Всяко живо същество на Земята е активирано и настроено към по-високо – измерните честоти и тази работа ще продължи докато всяко същество напълно се пробуди в новата Светлина. Ваша индивидуална и колективна задача за вас, които вече сте будни, е да продължите да сияете в Светлината си и да помагате на тези около вас, когато е необходимо и очевидно. Вие от Светлината сега сте на още по-важна позиция, отколкото преди. Сега вие започвате да упражнявате Светлината си в проявяването на визията ви за по-добър Свят по по-силни начини, защото самите вие сте по-мощни.

Вие дойдохте в този Свят, за да сте На този Свят. Именно въплъщението в човешка форма е това, което вие лично трансформирахте в по-висшата си форма, това беше и все още е необходимо на всеки от вас. Когато се придвижваме в новата година, всеки от вас ще се придвижва в следващите стъпки на личната ви съдба и ще продължите да се обединявате в групи по различно време, за да извършите по-голяма положителна промяна в този Свят. Силата на многото, действащи като Едно, може да произведе много чудеса и това ще стане по-забележимо на планетата.

Ще започнете постепенно да чувствате тежестта на по-ниско измерните енергии, издигнати отвътре във вашите Същества и ще откриете, че се чувствате щастливи и радостни в най-рутинните задачи. Като практикувате фокус върху всичките сетива на Висшия си Аз, ще започнете да откривате невидимия преди свят, който винаги е бил около вас. Някои от вас вече забелязват по-ясни и по-ярки цветове, когато се движите из района си от света. Слънчевата светлина изглежда по-бяла и по-ярка. Станете наблюдател на света около вас, когато се занимавате с ежедневните си неща, събудете новите си сетива чрез упражнения.

Съвместните ви усилия на Светлинната работа особено през изминалата година дадоха възможност на всички на тази планета безопасно да се придвижат напред в новия галактически цикъл сега, който изгрява на новия хоризонт за вашата планета и всички нейни обитатели. Вие бяхте и все още сте силно необходими, за да бъдете заземени в Земята, действащи като проводници за тези по-фини енергии, които сега се вливат във вашата атмосфера. Сега това ще става много по-лесен и по-естествен начин на живот, защото ще има намаляване на енергиите на поляризация и животът на Земята като цяло ще се усеща изпълнен с повече лекота и грация.

Тъй като старата парадигма продължава да се разпада и старите начини за правене на бизнес на тази планета повече не са подкрепяни от новата енергия, ще се види нов нюанс на хармония, мир и сътрудничество сред всички хора на Земята, а това на свой ред ще повлияе за големи и ползотворни промени във всички области на живота на тази планета. За сега, ние съветваме, починете си и се отпуснете с любимите си хора и се радвайте на издигащите енергии. Смейте се често и се радвайте на близостта с онези, които обичате, като празнувате живота! Ние сме винаги с вас.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/blog-post_4206.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments