Седмично послание на Хиларион 16-23 декември 2012



Седмично послание на Хиларион 16-23 декември 2012г.


Възлюбени,

През тези времена мнозина от вас изпитват чувство на завършване на всички неща и предизвикателства, които сте поели да трансмутирате в създаването на по-голямо разширяване на собствения ви капацитет да обичате себе си и другите със състрадание и приемане. Вие пристъпвате отвъд пределите на възприетите си стари ограничения и отваряте енергийните си полета за по-големи потенциали и възможности. Всеки път, когато сте правили това, вие се отваряхте все повече за приемането на навлизането във вас на повече от вашата по-висша Светлина. Сега вие стоите в готовност да се преместите в новия хоризонт, който надделява отвъд границите на вашите възприятия.

Придържайте се към визията на най-великия и най-радостен живот, който може да видите за себе си. Вижте себе си като такива, които живеят действително тези животи. Мечтайте смело и създайте завършена картина на живота на вашите мечти, рисувайки всички подробности на всичко, което бихте видели и изпитали в този идеален живот. Добавете текстура, цвят и вплетете всичко това във въображението си в най-съвършеното творение, което можете да визуализирате. Променяйте или добавяйте към него, както духът ви ви води докато можете да се почувствате напълно удовлетворени и радостни от вашето творение. Вижте себе си като завършени и съвършени и вижте другите около вас, които се радват на най-великите си мечти, които се сбъдват, както вие искате за собствения си живот. Това е света в процес на създаване, в който сте вие, в който всеки има всичко, от което се нуждае, за да живее в мир, щастие, удовлетворение, свобода и радост.

Хаосът около вас е знакът, че Светлината идва в по-голяма степен. Има мнозина, които отчаяно се опитват да се придържат към старата парадигма, където измамата, лъжите, сенките, страхът и хаосът управляваха дните. Дойде времето и ще трябва нашите възлюбени Служители на Светлината да поддържат стабилна Светлината с цялата сила и Светлина, които могат да съберат всеки ден, за да донесат баланс и Божествен ред в тяхната част от Света. Изпратете енергията на Любовта към хората и местата на Земята, които са във вихъра на страданието и шока. Помнете, че имате силата и че силата е ЛЮБОВ. Именно чрез тази работа Светлината ще продължи да преобладава.

Дайте възможност на настройките и преустройването на физическите ви, етерни, умствени и емоционални тела да продължат в ъпгрейдването си, когато вашите божествени човешки шаблони се променят по форма около вас. Ще изпитвате повече моменти на мир и спокойствие с простите радости от живота ви. Отделяйте време да сте навън колкото имате нужда повече, за да се зареждате по начин, по който сте ръководени. Хранете ума и емоциите си с непрекъснати мисъл-форми за по-високите честоти във формата на умствените картини на въображението ви, с утвърждавания, постановления, молитви и медитация. Това е ключът за преодоляването на по-ниско-измерните дейности, които се случват.

Знайте, че като отправяте вашите призиви за Света, който заслужавате и за който мечтаете, индивидуално и колективно за себе си, за тези, които обичате, и за цялото човечество, ние Вашето Семейство от Светлина и Ангелските легиони на Светлината ще съберем и увеличим десет милиардно всеки призив, който е отправен за най-голямо добро на всички. Ние сме заедно в тази голяма промяна и трансформация, защото когато Земята се променя, така също човечеството, както и по-висшите измерения на Светлината. Всичко работи в единството на Божията цел и време. Ние от Вашето Семейство от Светлина изказваме най-голямо възхищение и уважение за ролите, които избрахте да играете в тези епохални времена. Ние сме тук и вие никога не сте сами.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://bulgarianlovenlightmessages.blogspot.com/2012/12/16-23-2012.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments