Бъдете Единни. Както днес, бъдете Единни

 Както днес бъдете Единни

Бъдете единни. Както днес, бъдете единни.

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 12.12.2012

И сега, любими мои приятели, тези добри новини, които ви обещах миналия път. Това съобщение ще е за това, за което, сигурен съм, вие се досещате. Но въпреки всичко, позволете ни да повторим още веднъж.

Най-накрая, след няколко хилядолетия, вие стоите на прага на отдавна обещаната епоха, в която ще останат назад всички войни, гняв, бедност, страх и другите негативни състояния, които ви преподадоха уроците, които искахте да научите. От днес нататък ваша единствена цел ще стане повишаването на вашата осъзнатост, разбиране и приемане на Божествената Светлина. Вие ще станете най-изтъкнатите учители, защото вие, както казвате, "бяхте там и го направихте”.

Вие ще откриете, че следващият период, от днешния ден до 21 декември, ще ви донесе огромно увеличение на светлината и на вътрешните промени, ако вие позволите това. Това ще е много по-голямо от преди, но би трябвало да е много по-лесно за вас да се адаптирате, защото сега вие сами можете да видите, накъде ви води това. Много малко от вас все още имат някакви съмнения.

Искаме да ви кажем също, че вашите колективни молитви и медитации, които извършихте и които продължават и сега, създават невероятен взрив от любов и светлина по целия ви свят. Ние изразяваме нашето най-дълбоко уважение, възхищение и благодарност за всичко, което направихте и продължавате да правите. Безбрежно море от промени беше активирано най-вече благодарение на вас, скъпи мои.

Приемете се за достойни за всичко това, което ви обещахме. Освободете се от вашите съмнения и чувства на вина, и приемайте. Учете се да приемате. Ние не можем да ви наложим насила блестящо бъдеще. Затова по различни начини се фокусирайте върху желаното от вас бъдеще и го приветствайте с благодарност, и тази енергия най-накрая ще позволи това бъдеще да дойде при вас. Позволете на нас да се погрижим за това, как това ще се случи. Ние сме много добри по тази част. В действителност, вие вече свършихте най-трудната част. Нека сега да довършим работата.

Във вашия свят днес се усеща чувство на възторг и празник. Потопете се в това чувство и вижте, как то се разпространява към всички онези, чиято ситуация все още не им позволява да го почувстват. Бъдете единни. Както днес, бъдете единни.


Приемете нашата най-дълбока любов, скъпи души. Хубав ден!

Превод: Лусесита

http://oraclesandhealers.wordpress.com/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments