Активиране на Слънчевите Кодове 12-12-12

12-12-12

Активиране на Слънчевите Кодове - 12.12.12

Започва Свързването с Новия Цикъл на Еволюция на Планетата

От Ана Мария Фраличиарди

Синият Орел (Aguila Azul) ти предлага един момент на свързване с истинското усещане за твоето Същество.

Там, където си в този момент, четейки тази страница, можеш да се свържеш с твоето най-дълбоко усещане, с уникалния ритъм на твоето сърце, жадуващо да знае..., жадуващо да Бъде...

... Какво е това, което виждаш?... Как стигна до там...?

... Какво се случва в Порталите...? Защо има толкова информация...? Как да интегрираме този нов етап...?

Вече идва 12.12.12 и 21.12. Как да го изживеем в пълнота от мястото, където всеки един е?

Стигна до тук, има едно послание за теб... ти си добре дошла, добре дошъл в Новото Време, в Новата Земя.

В този нов цикъл се влиза от Сърцето... Имаш ли сърце?... Дишай дълбоко и чувствай туптенето на сърцето си... вече е готово... сега можеш да влезеш, туптенето на сърцето ти е Ключът за влизане в Новата Реалност.

Дишай дълбоко и се отвори, за да възприемеш прилива от космическа енергия, предназначена за теб в този момент на твоята еволюция. Вече не мислиш за страховете си, за привързаностите си, за нещата, които те ядосват.

Просто се отвори, за да приемеш свежия въздух на новата енергия, която е светлина и любов.

Просто се отвори, за да наблюдаваш спомените на собствената ти душа. Отвъд привидните ограничения е твоето Същество, готово да активира кодираната информация на твоята ДНК, готово да освободи всяка пречка и ограничение на старата ти енергия.

Информацията е вътре в теб и от 12.12 нататък имаш възможността да си я припомниш вътре в твоите клетки.

Кодовете от Слънчева Светлина се активират за цялата планета, за цялото човечество. Активират се в твоите клетки, в твоите чакри, в твоя ум, в спомените на твоята душа. Това е голямата мистерия на 12.12.12 и тя е на разположение за всички, които искат да си спомнят. Не е просто един ден, това е началото на процеса.

Голямото активиране на могъщи енергии, идващи от Галактическия Център, вече започна. Неговият кулминационен момент ще бъде между 12 и 21/22 декември. И после ще продължат да излъчват непрекъснато своята честота върху планетата.

Вече възприемаме новите системи от светлинни кодове, които активират новите алхимически памети и ни свързват още повече с Кристалната Решетка на Планетата и с всички същества на планетата, във всички измерения, не само между хората. Тези Светлинни кодове са квантовите ускорители на нашата ДНК и на всички наши физически, емоционални и духовни системи.

Еволюционният процес и трансформация протичат отвъд личните решения, енергията на ускорението е достъпна за цялото човечество и за всички живи същества на планетата.

Различен е само резултатът от това, което всеки един прави със своята лична енергия; можеш да я използваш, за да еволюираш към единството и интеграцията на съзнанието или пък можеш да останеш в света на дуалността и да продължаваш да живееш в дисоциацията и вътрешния хаос.

Възстановяваме паметта за тези, които сме, за какво дойдохме и употребата на способностите, които донесохме кодирани в нашата структура, за да се обединим отново. Осмели се да преминеш границите на твоята собствена еволюция, Космическата Федерация те подкрепя както никога преди.


Какво можем да направим на 12.12?

Работата за 12.12 е проста: настройване от нашето сърце със сърцето на Земята и сърцето на Глактиката. Така да се каже, направи една медитация, в която се визуализираш вътре в колоната от безкрайна Светлина, която върви от над главата ти до под краката ти и се спуска до центъра на Земята.

Помоли да ПОЛУЧИШ Светлинните кодове, които слизат, после те ще се активират вътре в централния ти канал и в енергийните ти центрове. Позволи на тази енергия да изпълни цялото ти същество, отвори се за достижимото от теб преживяване.

Фокусът на мисълта и емоциите на всеки един от нас е фундаментален. Спомняме си, че ние сме Интергалактически Навигатори. С Фокусирането на нашите мисли в Единството и Любовта ние се включваме към Новите Линии на времето, които желаем за нашата любима Планета Земя, за цялото човечество и за нас самите.

Това, което се случва СЕГА, вътре в теб и около теб в този момент, продължава отвъд твоето съзнание, то е един резонанс (едно съзвучие) с Пулса на Вселената, едно завръщане в Дома след толкова време вън от Дома. Има един зов от друго място, който няма отговор от логиката, но в дълбокото усещане на нашето същество. Там е, на вътрешно ниво, където получаваме това туптене, което ни носи спомена за Зазоряването, толкова очаквано от хиляди години.

Настройката, която преживяваме, е една вътрешна настройка, не толкова външна, на планетите и звездите. Планетарни настройки и хармонични конвергенции е имало много във всички времена, нумерологични съвпадения, умствени разсъждения. Това събитие на 12.12 ще се случи вътре в нашето физическо, емоционално и духовно тяло. Където и да си, ти си важна част от Промяната.

Началото на един галактически цикъл от 26 000 години не се случва само в един земен ден. Тази синхронизация вече е започнала и ще продължи няколко месеца през 2013.

Готови ли сме, всеки един от нас, за да приемем новото? Когато празнуваме новата земна година, си слагаме нашите най-хубави дрехи и правим най-добрия празник. За да отпразнуваме Новата Галактическа Година, изчистваме ускорено нашите стари недовършени дела, затова се появяват стари заровени и забравени неща, всичко изплува, за да бъде възнаградено и уравновесено преди да отстъпи на новата енергия. Усеща се една колективна спешност да се приключат старите конфликти, дори политиците говорят за край на цикъла!

Решетката на Планетарното Съзнание е жива и активна. Съществата в служба на Светлината непрекъснато изпращат своите любящи и състрадателни вибрации към Кристалната Решетка.

Синхронизацията на Духове в еволюция е нещо повече от планетарна настройка. Великият Концерт е дирижиран от Галактическия Център, в Плеядите.

На 12.12 се активират Слънчевите кодове за повторно свързване с нашето Същество.

Към 21 декември нашето Слънце и цялата планетарна система, включително нашата Земя и ние... разбира се, влизаме в резонанс с пулса на Централното Слънце на Галактиката. Този процес на синхронизиране ще донесе мощни енергии от Светлина и Обединение на съзнанието. Порталът, който вече е отворен, е един Портал на Единството.

Тези енергии, които започнаха да идват на Земята преди няколко десетилетия и бяха прехванати от първите виждащи, творците, чистите души, съществата, които дойдоха в служение, за да бъдат фарове и да поддържат процеса на колективното пробуждане на Човечеството.

Сега тези енергии се разпространяват за цялото човечество и се превеждат в много прости думи: отваряне на сърцето, любов, прошка, помирение, интегриране на ума и сърцето. Да!... Голямата тайна на целия този процес е в сърцето. Били сме подготвяни, за да събудим и активираме нашата космична памет в тези времена. Всички Същества от Галактиката бдят за всеки един от нас в този трансцедентален месец.

Ние сме Пазителите – Активаторите – Водачите – Носителите на Светлината във все още тъмни места – Любещите Братя, които помагаме на спящите.

Ние сме Посланиците, тези, които си Спомнят, Рискуващите, „малко лудите”, „Нарушителите”, които имахме видението за утрото и поддържахме Факела от толкова време и толкова животи; тези, на които днес им изглежда невероятно, че стигнахме до толкова желаната цел.

Нашите по-големи Братя също са подготвени, за да асистират на всеки един от нас, който помоли и позволи духовната подкрепа. Ключът е в това да молим за подкрепа и да дадем позволение, за да се реализира свързването посредством нашите енергийни тела.

Всички същества, които избраха да дойдат в служение на планетата, имат задействани своите договори и спомени, за да бъдат асистирани в тези времена.

Спомнете си в дълбините на вашето Същество..., молете за подкрепа и тя ще дойде незабавно! В тази възможност не е необходимо да обясняваме подробно, от какво се нуждаем.

Молете и дайте позволение за Свързване с Кодовете на Слънчевата Светлина. Духът знае кой е пътят за просветлението на нашето истинско същество. Това, което ще се случи, ще бъде най-доброто от най-доброто, не се съмнявайте.

Всеки един има своята собствена кодираност и в тази кодираност е включено безкрайното изобилие за всички наши нужди. Вдъхновен ли си да пробваш? Също така можеш да го направиш, преди да отидеш да спиш през нощта, по време на съня се изключва рационалният ум и Духът работи без съпротивления.

Да се обединим в групи или да бъдем „сами”? На тази висота отговорът е очевиден – всеки един да направи това, което чувства. И двете опции са много добри. За предпочитане е в малки и настроени в резонанс (съзвучие) групи.

Това са моменти на празнуване и прозрачни погледи. Тези, които се намират насаме или на обичайните си работи, свържете се от сърцето с резонанса на цялата светеща Решетка. Няма да е необходимо да асистирате на свещени места, защото светлината ще изкъпе всяко кътче на планетата. Важното е да се поддържа възможно най-високата вибрация за нужното закотвяне във всеки един.

Ана Мария Фраличиарди

Праклисът на Планината. Кордоба. Аржентина.

П.п. Препоръчително е на 12.12.12 да посрещнем изгрева на Слънцето, за да възприемем новите потоци от Космическа Енергия, изпратени ни от Централното Слънце на Галактиката чрез нашето Слънце.

Публикувано от Dimitar Hristov Dimitrov на 11 декември 2012 г.

http://www.facebook.com/notes/dimitar-hristov-dimitrov/активиране-на-слънчевите-кодове -121212/504250659606259


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments