12-те Нива на Възнесението



12-те Нива на Възнесението


Ние всички се развиваме и поглъщаме Светлината с наше собствено темпо. Някои от съзнателно работят с тези промени и така тяхната трансмутация е по-бързо, като някои не са наясно и усвояват тази Светлина и промяна в пряка връзка с планетарната промяна. Въпреки това, може да класифицира това създаване по нива ...



1 ПЪРВОTO НИВО

- Когато плътността на тялото спада и показва често мутационни симптоми на грип, главоболие, диария, обриви, мускулни и ставни болки. Най-грипните епидемии всъщност са Светлинни епидемии! Промени в химията на мозъка, смесване на десните и леви мозъчни функции, както и хипофизната и епифизната жлези започват да се променят по размер. Структурата на ДНК-то и химичните компоненти започват да се променят и да взимат допълнителни водородни атоми и химикали, от оито клетките се нуждаят, за да поемат недиференцирана по-висша Светлина и да я разложат до използваеми Светлини кодировки на ДНК.



2 ВТОРОTO НИВО

- Етерният план се наводнява със светлина и излъчва кармични преживявания и хората могат да се почувстват дезориентирани, както и да усетят "пристъпи на грип". Мнозина започват да си поставят въпроса "защо съм тук". Светлината в етерния план освобождава 4-ри измерна структура и причинява завъртания в геометрията на емоционално, ментално и духовно тяло. Промените се извършват бързо и много хора се чувстват уморени.



3 ТРЕТОTO НИВО

- Физическите сетива стават много по-силни. Телата ви не само поглъщат Светлината заради собствената си промяна, но също така действат като датчик декодер на по-висши светлинни енергии на планетата като цяло. Процесът на вдишването навътре сега е необратим, като с ластична лента, която се опъва до максималния си капацитет, пуска се и се връща към естественото си състояние.



4 ЧЕТВЪРТО НИВО

- Големите промени са в мозъка и в неговото химично естество и електромагнитни енергии - симптомите са често главоболие, замъглено зрение, загуба на слуха, а понякога и болки в гърдите. Кристалните регулатори в етерното тяло поддържат линии със светлина в рамките на 5 измерния план, за да се свържете отново, докато станете готови. Болките в гърдите се дължат на разширяване на енергиите на сърцето, тъй като то се отваря към по-дълбоки нива. Зрението и слуха се пренастройват да функционират по различен начин.

Менталното тяло започва да се чуди, дали то наистина е натоварено с основната отговорност и индивидите получават силен, необясним и неоспорим импулс да следват духа без колебание. Хората могат да получат прилив на телепатия, ясновидство и почти всички започват да изпитват емпатия. Това е време на чувстване, уважение и приемане и утвърждаване на емоционалното тяло, както и на това да се научите да го контролирате.



5 ПЕТОTO НИВО

- Менталното тяло решава да се настрои към духа, мечтите се променят и може да станат по-"светли", можете да получите чувство на де жа ву. Мисловните процеси стават нелинейни. Като се люшкаме между знанието и съмнението, ние осъзнаваме, обичайното естество на мисленето и поведението и гледаме така, че де-програмирането и препрограмирането да създаде "аз"/ ние искаме да бъдем, а не "аз"/ ние решихме, че съществуваме от взаимодействието ни с родители, връстници и общество и т.н. Промяната изглежда да бъде постоянна и ние съзнателно започваме да различаваме нещата от сърцето си, отколкото да съдим от "предупределени отговори".



6 ШЕСТОTO НИВО

- Ние привличаме към нас други за взаимно подпомагане и стимулиране на растежа. Ние си задаваме въпроса, кое е реално, за нашият мисловен процес и как ние се идентифицираме с другите и се променяме бързо. Преоценката може да бъде неприятна, но ние смятаме, че трябва да бъде направена - като погледнем към нашите взаимоотношения, работа, домашна среда, стилове на живеене, осъзнаваме, че е време да оставим всичко и да се движим напред. Сменяме нашите приятели, всичко изглежда, че е състояние на течение, но ние се чувстваме по-леки, по-обширни, по-свободни по някакъв начин. На този етап Light коефициент в нашето битие е 33% - ние се чувстваме, сякаш се отварят вътрешните ни сетива и ясновидството, ясно чуване и т.н. изглеждат нещо нормално и естествено за нас.



7 СЕДМОTO НИВО

- Сърдечната чакра се отваря повече, ние ставаме по-"истински" с други емоции, ние просто трябва да бъдем себе си! Ние се освобождаваме от блокове и стари модели - това е време на голямо емоционално прочистване и голяма интензивност, тъй като се стремим да се освободим от емоционалния багаж. Ние се чувстваме в хармония с всеки един момент, чувствайки се предимно в настоящето и в потока на живота.

Често старите връзки свършват или се променят бързо, тъй като Съществата навлизат надълбоко и уважават чувствата си - просто няма място за отказ на никое ниво. Ние започваме да губим емоционална привързаност към другите. Болките в гърдите (стенокардия) са по-чести, тъй като сърцето продължава да отворя своите енергийни полета. (Организирането на Обединяваща медитация на чакрите ще спомогне за отваряне на сърцето).

Страхът в този момент е освободен, тъй като енергийните полета на всички тела са реконструирани през сърцето и когато са преустроени, страхът изчезва далеч. Налягането/напрежението върху челото или гърба или главата се дължи на отварянето на хипофизната и епифизната жлези, тъй като те поемат повече светлина, когато тези жлези са напълно отворени, като са активирани и функционират на най-високо ниво и така стареенето и смъртта се прекратяват. Когато епифизната жлеза е напълно отворна ние преживяваме многоизмерността, но все още дуалността изглежда, че се увеличава, тъй като ние я оставяме след себе си.

Някой дни ние се чувстваме свързани и весели, а други – ние сме изпълнени със страх и сме впримчени във въпроси за оцеляване. Много от нас желаят да се ‘възнесат’ и да напуснат планетата, тъй като усещаме съвсем реалната възможност на Възнесение чрез задълбочаване на връзката ни с духа. Като се научим да следваме нашата радост, тогава може да поискаме да "спасим планетата" и всички следват своята радост.

ВСИЧКО това са етапи на прогресия и отразяват нашето променящо се възприятие. Диетични мъдри, вие се улавяте, че ядете по-малко, повече светлина, жива храна - много на този етап са престанали да ядат месо, захар и пият алкохол, тъй като те "чувстват" ефектите на тези вещества върху вибрационните полета на тялото.



8 ОСМОTO НИВО

- Ние оставяме зад нас режима на ‘спасяването и освобождението’. Епифизата и хипофизната жлези променят формата си, ако главоболия продължават помолете Съществата, които работят с вас просто да го "смекчат", защото те не чувстват болка, или да ги помолите да освободи ендорфин - естествения опиат на мозъците. Мозъкът се активира, особено главния мозък, "спящият великан". Черепното разширяване е често срещано, триъгълни ‘семена кристали’ в челото и записващите кристали в дясната страна на мозъка се активират заедно с 8-а, 9-та и 10-та чакри. Ние започваме да улавяме езиците на Светлината.

Хипофизната и епифизната жлези се отварят напълно и работят заедно, за да създадат "Дъга на Завета", дъга от светлина, която се извива над върха на главата до третото око, което е механизъм за декодиране за висше измерния език. Може да откриете, че е трудно да намерите думи, с които да изразите себе си, тъй като може да мислите в геометрии и тонове. Ако сте объркни, направете единната медитация на чакрите и поискайте съобщенията да бъдат декодирани и преведени. Отново ще станете много по-наясно с необятността и многоизмерността на вашия характер и че можете да бъдете всичко, което искате да бъдете и вие преставате да работите по задължение и отношенията стават трансперсонални.

Вие споделяте думи от сърцето и душата си, докато други могат да се чувстват дезориентирани, когато се отнасят към вас, тъй като те вече нямат "куки" в себе си, за да се свържат. Вие действате от дълбоко ниво на спокойствие с повишена чувствителност и осъзнатост, но все още се чувствате заземени и трансформирани. На този етап е възможно да се поддържате само чрез светлина и прана, за да не се захранвате от атмосферните сфери и да се поддържате здравословно от етерното.



9 ДЕВЕТО НИВО

- Декодирането на геометрията и тонизирането е по-лесно, духът използва езиците на светлината, които изместват 6 измерния план в нов шаблон за 5 измерното ви тяло от светлина. Вашето тяло може да променя формата си, тъй като енергийните полета се изсместват. Вие се чувствате свързани с всички същества навсякъде и по-малко свързани с мнението на другите. Вие освобождавате желание и енергия за поддържане на "игра на отделяне и ограничаване" и се чувствам истински свободни. При 9-то ниво се наблюдава масово спускане на Светлинното тяло във физическа форма. Както и при 3-то и 6-то, при това ниво се наблюдава силна преоценка, тъй като ние започваме окончателното да се предаваме на Духа, и ние наистина се превръщаме в Божествен инструмент. Тук Духът определя доходите ни, нашата работа, то е другото същество в живота ни, всичко.

Това е разпадането на собственото ни его и докато сме в екстаз, това може да бъде най-болезнено. Скокът може да ви накара да се уплашите, макар и да сте се развивали през еони от време, за да достигнете до този момент. Ние можем да отидем назад и напред, придържайки се към старите зони на комфорт, преди напълно да се откъснем - няма връщане назад, и всички трябва да бъдат освободени. 9-тото ниво е предаването и след това екстаз; като се освобождаваме от "Аз-ът" - ние осъзнаваме, че докато свободната воля е реална, тя също е една илюзия, тъй като единствено там ние можем да бъдем водени и да ни се дава възможност да бъдем Едно с Духа. Страховете от Оцеляване ни напускат – ние се фоксуираме върху Сега в единство. Макар и страхове да са на повърхността, те изглеждат нереални и лесно се оставят настрана.

Ние сме склонни да се изключим от консенсусната реалност и нашите избори и реалност изглеждат нереални на другите. От 7-мо, 8-мо и 9-то ниво, вътрешната светлина забележимо се излъчва навън и от сега се чувстваме невероятно заземени, свързани, центрирани и изпълнени единствено с цел и желание само да служим. За известно време може да се промъкнем между 8-мо и 9-то ниво, от чувството за завършено единство с това да бъдете едно "ограничено човешко същество" отново и това се установява в края на 9-то ниво. Тогава вие непрекъснато се чувствате свързани и работите от нивото на Христос и вашето намерение и мотивация идват винаги от най-висше място, въпреки че други, в резултат на собствените си вътрешни стремежи и въпроси, не винаги могат да изберат да видят това. 9-то ниво е мястото, където ние започваме да се свързваме с нашето аз.

Знайте, че въпреки че нашия еволюционен процес бързо се ускорява заедно с новите по-високи вибрационни енергии, ние все още не сме създали Небето. Така че, си помислих, че може би се борите и сте объркани в този момент. Знайте, че вашето бъдеще носи следното във Вашия Рай на Земята, може би дори преди финалния тласък. Просто имайте вяра: АЗ СЪМ.

Последните три нива обединяват всички енергийни полета, всички чакри са обединени и вие ставате напълно свързани с вашето АЗ СЪМ.



10 ДЕСЕТОTO НИВО

- Вие сте едно със съзнанието на Източника и знаете, че всичко е възможно. ДНК –то вече не е с две нишки, а с 12; телепортацията и проявлението са мигновенни. Merkabah (друго име за нашето Светлинно Тяло) е изградено и ви позволява да преминавате през пространството, времето и измеренията във вашата пълна съвкупност. То разполага със собствено съзнание, което е режисирано от вас.



11-то НИВО

- Всички нива на светлинното тяло са изградени и активирани и са свързани с физическото ви тяло чрез "спин точки". Тази светлинна матрица лежи по физическите акупунктурни меридиани и това са линии на светлината, пресичащи се в красива геометрия – в нова 5 измерна циркулираща система от Светлина. Клетъчната регенерация е извършена. Времето вече не е линейно, а едновременно - миналото, настоящето и бъдещето съжителстват - всичко съществуват паралелно. Няма разделение и ти ще проявиш напълно визията си за Рая на Земята и ще изразиш екстаза на Духа. В тази "рамка" на съзнателно осъзнаване мнозина сега имат достъп и създават нови видове на светлинните технологии, нови общности на съществуване, нови системи на правителство и справедливи системи за разпределение на храни и ресурси. Всички те са получили специализирано обучение и умения, за да спомогнат за създаването и проявявлението на Новия свят - "Златния век".



12-то НИВО

- Продължаване на Създаването и прилагането на Новата Световна система - свържете се с други 12 нива на Посветените, които пораждат нови правителства, нови финансови и образователни системи, по-добра система за разпределяне на храна и ресурси и т.н., тъй като всички те ще бъдат преустроени в крайните етапи на Възнесението на Земята, така че всички да могат да съществуват в радост, равенство и хармония. До това време планетата и нейните жители ще са "вплетени" обратно в Светлината, за да блеснат в пълния си блясък, тъй като се разгръщат последните етапи на този Божествен план. Планетата отива към Светлината, измества се от това измерение и се извежда в мултизвездна система, в която всеки е светлинно тяло и следва Духа в съвършено Майсторство. Всички паралелни реалности са преплетени и погълнати обратно в Духа и всички са съгласували волята си с Божествената.


Откъс от книгата "Изкуството на Резонанса"



Забележка: Разбира се, не всички тези симптоми могат да бъдат приписани на процеса Възнесение.

Моля, следвайте вашите собствни вътрешни насоки и се консултирайте със здравен служител ако е необходимо.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments