Усещате ли Енергията на Tози Ден? Тя е на Надежда.

Тя е на Надежда.

Усещате ли енергията на този ден? Тя е на надежда.

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 06.11.2012

Съобщението ни днес е едно на уверяване и подкрепа. На този ден хората на САЩ ще кажат на света , и на себе си, какво бъдеще желаят те. Ние знаем ще всеки от вас ги подкрепя в сърцето ви, също. Служители на Светлината около света ви чакат и почти сдържат дъха си в молитва за резултатите.

Вместо да си сдържате дъха, мили мои, дишайте дълбоко и изпратете намерението си за новият свят който желаете във съзнанието, в общото съзнание. Милиони гласуват с намеренията си днес които не са на един и същи бряг, но тези които обитават това съзнание. Пазете място в сърцата си за този манифест, за да може светлината да предприеме по – велика роля в ръководството на земята.

На този ден, много неща които отдавна си чакаха времето че бъдат задвижени. Сега е времето. Вашето време е сега. Време е да започнете да гледате на възможности всеки ден да кажете или направите нещо което ще увеличи светлината над вашият свят. Открийте нещо голямо или малко. Вие всъщност не можете да погледнете толкова далеч в бъдещето за да предвидите колко голям или малък този този жест може да стане , поне все още не. Може би ще ви послужи добре да предположите че ще имат безмерни ефекти само отвъд погледа ви. Това не е толкова далеч от истината все пак.

Усещате ли енергията на този ден? Тя е на надежда. Тя е огромна и разтяща. Ще добавите към нея, нали? Гласувайте с любовта си и намериенето си.

Порталът на 11 – 11 започна да се разширява. Нека преминем през него със стил, с отворени очи и с песен на сърцата. Ще говорим отново преди този ден.

Приятен ден, добри сърца. Не... прекрасен ден!

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/06/do-you-feel-the-energy-of-this-day-it-is-one-of-hope-channeled-by-ron-head/

Моментът на Вашия Квантов Скок се Приближава Много Бързо



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments