Универсалното Съзнание

Универсалното Съзнание

Безкрайното поле на потенциала на Супер Съзнателния Ум

Погледнете отблизо и ще видите, че Видението и Видяното се появяват само когато има Виждане. Те са атрибути на Виждането. Когато казваш "Аз Виждам Това", "Аз" и "Това" идват с Виждането, не преди това. Не може да има от-виждане (изтривам видяното) "Това", нито от-виждам "Аз". Да Знаеш, е отражение на истинската ви природа, заедно с Да Бъдеш, и Да Обичаш. Знаещ и известен се добавят от ума. Това е в природата на ума, да се създаде субект - обект на двойственост, където няма нищо.


Всичко е в резултат на съзнанието. Това, което все още не е тук във физическа форма, което все още не е открито и замислено в съзнанието, то съществува в рамките на това "Безкрайно Поле на Потенциал". Това поле е "Супер Съзнателния Ум".

Единствено, трябва да мислите в посока на осъществяване, отбележете на ум, както във вече съществуващата реалност на физическия свят, привеждането на начините и значенията ще се проявяват като "Указания".

Основани на духовни учения от най-големите, най-добрите и най-мъдри учители в историята на света, вие имате възможността, както и свободната воля да създадете "Каквото Вие Си Пожелаете", ограниченията се основават само на това, в което вие "Вярвате" че е възможно за самите вас.

Според съвременна наука за всяка "Кауза" има "Ефект", на които вида и качеството се определя само от "Каузата", която го е създала.

Вие и вашите вярвания служат като "Кауза", и последствията от изпитаните резултати на това са "Ефектите".

Когато наблюдаваме природата е очевидно, че каквото и семе да засеете, вие ще получите реколта базирана и ограничена към видът на засятото семе.

Можете да изберете за всяка или всички области от живота си, от какво да се състоят, след като се научите да осъзнавате, съзнателно да разбирате и сте наясно, че всички неща са възможни, че вие като неразделна част от цялостта, имате способността да ги превърнете в реалност, да развивате информирано съзнанието си относно семената, които засаждате чрез вашия мисловен процес, съзнателно, целенасочено и умишлено държите идеала и желания резултат като вече съществуващ факт, изравнявайки и позволявайки на емоциите си да се възпламенят, все едно че сте ги овладяли, като при вече съществуващата физическа реалност и "Безкрайното поле на потенциала" на  "Супер съзнателния ум", ще ви се предостави безвъзмездно, точно както ”Указанията” и желанието да ги изпитате.


На вас ви е осигурено неотменимото право на свободна воля да мислите, по начин, който вие решавате. Имате способността да контролирате съзнателно онези емоции, които действат като "Усилвател на Честоти" на тези мисли и концепциолизации, върху които сте избрали да се замисляте. Държите същата идентична възможност за създаване на живот, който вие сте избрали, независимо от това, което може понастоящем да наблюдавате, вярвате и "Възприемате", относно съществуващата реалност .

Можете да изберете да започне съзнателно и целенасочено създаването на каквито и да били "Желани" резултати, които сте избрали да изпитате в живота си, или да изберете да останете "Несъзнателен" творец, изцяло вярващ, че каквото и да преживеете в живота, то се случва в резултат на някои случаен и неконтролируем набор от капризни външни обстоятелства.

Супер съзнанието ви предоставя неотменимото право на свободна воля, да изберете, каква ще бъде вашата реалност във физическия свят.

На вас ви е даден избор, изборът да определите вашето индивидуално ниво на истината за себе си. Както и да повярвате и възприемете истината, тя ще бъде истината от опита на живота ви, разкривайки точно както вие сте я инструктирали "Поискали." Имате неотменимото право да изберете да поглеждате по-дълбоко от физическите аспекти на текущият си живот, откривайки "по-високата истина" и да черпите от Супер Съзнателния Ум, "Безкрайното Поле на Потенциали", без ограничения, такива каквито вие позволявате да бъдат замислени и "Повярвани" в ума ви.

Което и да изберете, то е Ваше право. Каквото и да мислите то е "Абсолютно Правилно". Няма вярна или грешна реалност. Има обаче "По Висока Истина", която ще ви позволи да опитате по-високо качество на живот, за което повечето могат само да мечтаят. След като сте "Наясно", вашaта собствена сила да създавате е активизирана и оправомощена да концептуализира и да вярва в нейното проявление.

Ума може да постигне каквото си поиска и да вярва на "Супер Съзнателния Ум", който вече съдържа в себе си всеки възможен резултат. Той може да ви го доставя точно, както по “Указания” основани на и поради "Безусловната Любов". Възможностите и потенциалът са "Безкрайни."

Всичко, което сме и всичко, което съществува в цялата вселена е съставено от едни и същи неща - Чиста Енергия. Вашето индивидуално съзнание е енергия. Неограничения и безкраен потенциал, който съществува в супер съзнанието е енергия или чиста светлина.
Енергията, която сте избрали да излъчвате, светлината, която сте избрали да прожектирате чрез вашите мисли, убеждения и емоции, ще бъде изпратена в "Безкрайното Поле на Потенциал" в "Супер Съзнателния Ум", аспект на ума и духът във вашия физически свят, точно като безпогрешно „Указание”.

Да бъдете съзнателен - този прост факт и развиване на непоклатимо "Познание" по отношение на кои и колко "Истински" сте, съзнателното и целенасочено изграждане на вашите мисли, основани на "Безкрайният Потенциал" ясно определя вашите желани резултати и ще сте постигнали Живот / Себеусъвършенствуване за създаване и изживяване, от живота на вашите мечти без граници.

Вашата светлина, винаги ще блести, прожектира и създава нещо. Супер съзнателния ум, ВИНАГИ отразява "Светлината" обратно, точно както вие решите. Единствено трябва да сте наясно какво е това нещо и Супер съзнателния ум ще ви го предоставя "Безусловно."
Супер съзнателния ум, който се основава на "Безусловната Любов"  гарантира неизменна и непоколебима увереност.

Има само Един Ум: Супер съзнателния ум... Всичко мислимо, което съществува в него е просто страничен продукт и съществува като неразделна част от неговите "Неограничени Възможности".

На вас ви е предоставено неотменимото право, както и свободната воля да откривате и съзнателно да се хармонизирате с този "Супер Съзнателен Ум" за започване на "Съзнателно Сътворяване" на Живот, такъв, за какъвто малцина са наясно че е достъпен и за тях.


Специални Благодарности за Превода и Помощта на Красимир Славейков!

www.Самосъзнание.com

Безкрайният Потенциал


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments