СаЛуСа говори за Мисията и Акашовите Записи

 и Акашовите Записи

Актуализация на посланията Auroradreamflights –
канелирана чрез Многоизмерния Океан на 23-ти Ноември 2012


Публикувано на 23-ти Ноември 2012 г. от Лаура

Скъпи приятели, винаги сме ви казали, че Земята е тренировъчна база за обучение на душите. Сега, повече от всякога, вие започвате да разбирате какво имаме предвид чрез това. Не забравяйте, че всичко, което е разкрито е в името на най-висшето добро. Всичко е вече очевидно в тези последни дни преди свещеното сърце да се свърже с божественото начало за Майката Земя.

Това което искам да кажа е, че идните дни ще предложат още повече възможности за на светлината да огрее Майката Земя, от сега нататък с отварянето на новия портал в точно тези моменти.

Не забравяйте, че когато осветлението е включено в една стая, всичко се вижда от всички. Така че, моля, не забравяйте да погледнете в собствената си душа и сърце, преди да бързате да бъде критични към другите. Ако трябва да посочите нещо на някого, моля винаги се свързвайте с вашите Висши искрени чувства и ги отнесете към лицето, преди да посочите посоката, в която може да почувствате, че нещо не е било разбрано правилно..

Когато се намираме в по-високите нива, ние се радваме на телепатия, емпатия, връзка с източника и моля, не забравяйте, че на Майката Земя, за огромното мнозинство от хората това не се извършва по обичайния начин без наличието на усилена, искрена духовна работа през целия живот. Божественият поглед не е нито естествен, нито често срещан при нормални обстоятелства на Майката Земя, поради присъствието на много блокажи във вашата ДНК.

Последното действие на етапа на съня за човечеството се разиграва в момента, както и вътрешното, като се има предвид, че хората които го преживяват сега и другите се занимават с международни конфликти, които се случват с държавния глава на САЩ.

Мисията на Аврора за идната събота ще бъде съсредоточена върху темата за сърдечната връзка. Широко разпространената идея е, че връзката със сърцето ви е проста и лесно достъпна за всички. Въпреки това, когато сте в хватката на обикновения живот и събитията от ежедневието, е лесно да забравите кои всъщност сте вие всички наистина. Всички вие сте божествени същества, които ще преживеят възнесението на Майката Земя и сте пожелали доброволно да помогне на човечеството на Земята да се освободи от потисничеството и илюзията.

Ние ще дадем възможност на много от вас буквално да изживеят живота на съперниците си за няколко кратки мига. Вие ще можете, ако желаете да опитате това упражнение, да почувствате и да чуете това, което тези, към които имате отношение, изпитват. Това има за цел да донесе малко повече смирение по време на тези предстоящи конфликтни дни.

След падането на Берлинската стена, на жертвите на Щази е било позволено да видят техните собствени досиета и да се срещнат с тези, които буквално са разрушили живота им в онези времена. Страната преживява тези големи трансформационни промени и един и същ процес е на път да се разгърне из целия свят, за всички вас с помощта на божествените сили и съвременните технологии. Вие ще можете да имате достъп до собствените си Акашови записи и досиетата на тези, които са ви наранили в предишни животи.

Това ще бъде много емоционален момент, който ще се разгърне по време на уикенда за много от вас, така че, моля, уверете се, че ще бъдете мили към себе си и към тези с вас през следващата седмица.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и изпращам непрестанна любов към Майката Земя и нейните жители, като светлината увеличава непрекъснато своята интензивност. Ние винаги сме до вас и вие никога не сте сами. Любовта на нашия Създател винаги ви съпътства както и вашите ангели пазители и защитници. Ние винаги ви пазим в нашето сърце и се възхищаваме на смелостта ви за цяла вечност.

Благодаря ви

СаЛуСа

Чанелър: Лаура / Многоизмерен океан

Превод: Helis




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments