Послание от СаЛуСа за Близкия Изток – 16 Ноември 2012

16 Ноември 2012

Послание от СаЛуСа за Близкия изток – 16 ноември 2012

Публикувано на 16-ти ноември 2012 г. от Лаура

СаЛуСа: "Уважаеми членовете на екипажа, скоро наближава 2013. Тази година бързо върви към своя край. Като имате това предвид, знайте, че Кликата се надпреварва да всее суматоха преди планетарното Възнесение и да понижи земните енергийни вибрации на гняв, отмъщение, страх, омраза и масови убийства. Кликата ще се опита с всички усилия да всее хаос, за да предотврати Възнесението на Земята.

Това, което ние сега виждаме да се развива в Близкия изток, е в резултат на решимостта на представителите на Кликата да снижат вибрациите на любов и мир, които обиколиха бързо целия свят през последните няколко седмици.

Вие не трябва да позволявате приток на негативност в сърцето си, а трябва да наблюдавате ситуацията, но моля, не си позволявайте емоциите ви да излизат на преден план така че, да вземате страни в този конфликт.

Не забравяйте, че Възнесението изисква от вас, да имате способността да се дистанцирате от разгръщането на драми и да бъдете безпристрастен. Има много карма, която трябва да бъде разрешена между двете страни на новоразразилия се конфликт.

Това което, стои зад конфликта в Ерусалим, е далеч отвъд това, което можем да си представим и предхожда всички дати на официално регистрираните исторически епизоди.

Конфликтът вероятно ще ескалира и ще залее други народи, които също имат скрити интереси в Ерусалим, и по-специално в Купола на Скалата.

Не позволявайте на себе си да преминете в режим страх. Знайте, че вашата сила е огромна и силата на любовта е още по-голяма. Въпреки че ситуацията изглежда по-зле сега от толкова много гледни точки, знайте, че тя е създадена и планирани от Кликата, за да се осигури разпространението на негативните вибрации по повърхността на Земята.

Хората от тези зони се използват от Кликата и се манипулират в омраза към обрисувания наследствен враг.

С цел преодоляване на предстоящите предизвикателства, в оставащите няколко седмици, населението на Земята ще трябва да се обедини и да се събуди от дрямката, която внимателно беше замислена.

Болката и страданието на тези намиращи се в зоната на военните действия не трябва да ви остави безразлични, на всяка цена. Ние ви препоръчваме да изпратите любяща мисъл, молитви, и така ще помогнете по всякакъв практически начин за края на войната в Близкия изток. Обаче гарантирайте, че не вземате страна и не съдите тези, които са само марионетики на Кликата.

Ние изпращаме нашата любов и светлина към всички вас, както обикновено, и искаме да ви уверим, че имате много важна роля в последната глава на Възнесението на Майката Земя, скъпи мои. Това тепърва предстои да бъде открито от много от вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви уверявам, че ние продължаваме наблюдението на ситуацията на вашата планета, както и справянето с голяма част от загубата, която се случва в момента. Нашата роля, като Възнесени Учители, е да служим на божественото. Въпреки, че ние разбираме, че божествения начин често е трудно да бъде разбран във времена като тези за много от въплътените души.

Благодаря ви

СаЛуСа

Канал: Лаура / Многоизмерен океан.

http://multidimensionalocean.wordpress.com/2012/11/16/message-from-salusa-on-the-middle-east-16-nov-2012/#more-245




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments