Моля Ви, Престанете да Скачате Насам-Натам

day_break

Моля ви, престанете да скачате насам-натам

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 02.11.2012

Добро утро. Сега ще обсъдим вашето нарастващо чувство за приближаващите промени. В това вие сте абсолютно прави. Вие се оглеждате наоколо, опитвайки се да откриете техните първи проявления, нали?

Ние почти постоянно слушаме въпроса: “Кога? Кога?” И също толкова често ви казваме, че това се случва сега. Да, знаците са навсякъде около вас. Но всичко това, което чувствате, ги засяга по съвсем незначителен начин.

Причината за подобни ваши чувства - а тези чувства са силни, също като вас – е в това, че вие наистина усещате този обем от масивни изменения, създадени от вас и които вие продължавате да създавате в себе си. Вие молихте и молихте да се случат определени неща и сега започвате да усещате тяхното проявления във вашето съзнание. Това се усеща като нещо огромно и неизвестно само от страната на завесата на вашето разбиране, нали? Това е абсолютно перфектна картина на истината за това.

Ще ви кажем, че в действителност вашият интерес към тези съобщения (нашите беседи) показва, че вие сте поели определени задължения, които ви придвижват все по-близо до разбирането за този човек, който вие създавахте в продължение на много-много животи. Мнозина от вас мислят, че знаят какъв е този човек. Но удивителната истина се състои в това, че даже тези, които са се събудили най-много, едва сега започват да показват, колко са поразителни и възхитителни.

Вие също така внезапно ще откриете безграничния живот, който дори не може да ви бъде описан. Ние можем да кажем, че вие ще сте способни да усещате това, но докато вие сами не го почувствате, това няма да означава нищо за вас. Това прилича на опита да се опише с думи ароматът на шоколада. Опитайте. Мислите ли, че е възможно?

Ами ако ви кажем, че ще можете да осъзнавате няколко измерения едновременно? Ако вие в този свой живот нито веднъж не сте виждали друго измерение, какво ще означава това за вас?

Ако ви кажем, че ще помните всичките си животи, или това, което е било между животите, или вашия галактически произход, какво ще означава това за вас?

Всичко това е истина. Всичко това изглежда удивително. И всичко това служи за това да запази вашето внимание фокусирано върху вашето възнесение. Но във всички случаи главната цел е друга.

Главната цел за вас е най-накрая да превърнете това дребосъче, което се преструва на ваше Аз в това великолепно Аз, което сте вие в последно време, и после да живеете от позицията на това Аз. Ако това се приближаваше, как мислите, щеше ли да се усеща като приближаването на нещо огромно и великолепно? Не е ли това, което усещате сега? Дали е така, или не, но звучи правдоподобно?

Моля ви, престанете да скачате насам-натам. Разбира се, ние се шегуваме. В действителност, ние скачаме заедно с вас. Вие сте много, много близо сега. Така че защо да не носите това чувство за приближаващия се празник през целия си ден и защо да не го споделите с вашия свят? Няма нужда да говорите за това. Просто го носете. Това е заразно. Ще заразите всички.

Ние ви обичаме, скъпи души. Скоро ще продължим. Хубав ден.

Превод: Лусесита 

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/
МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments