Сън за Моя Собствен Дракон Наречен ... СаЛуСа - Лаура

Dream_of_my_own_Dragon_SaLuSa

Лаура - Сън за моя собствен Дракон наречен ... СаЛуСа

Публикувано на 31-ви октомври 2012 г. от Лаура

Докато заспивах снощи, имах интересно състояние на съзнанието. Сънувах, че съм в някаква пещера, ми се струва, и разговарях с дракон. Драконът беше разноцветен, малко като папагал. Аз изпитвах усещане за щастие и радост в същото време и беше страхотно! Драконът и аз започнахме да разговаряме и той каза, че ние отново ще бъдем едно цяло и, че всеки човек има свой собствен дракон в действителност. Драконите са свободолюбиви същества, те са мили, нежни, но може и да бъдат свирепи, ако е необходимо, за да защитят човека, когото покровителстват. Изначалната им цел е да служат на хората в небесните битки. Те обичат да се забавляват и да бъдат обичани. Те са изцяло посветени на човека, когото покровителстват и го обичат безусловно.

Той каза, че драконите всъщност са изцяло част от нашите тела в по-високите измерения. Те ни позволяват да летим и ни дават много специална мощ. Той каза, че всички хора скоро ще се обединят със своите дракони, което не е било разрешено да се случи от много много отдавна, заради бурните условия на Земята.

Предполагам, че това е добра новина за всички нас! Попитах моя дракон за името му и мисля, че той каза, че името му е СаЛуСа .... , което е доста странен отговор, но това е много шокиращо за мен. Той каза: "Аз съм СаЛуСа" и съм твоя дракон. Не съм сигурна какво означава този сън, но несъмнено беше невероятно изживяване

Лаура

Превод: Helis

http://2012indyinfo.com/2012/10/31/dream-of-my-own-dragon-named-salusa/
http://bulgarianmultidimensionalocean.blogspot.com/2012/11/31102012.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments