Гледайте Първите Струйки на Удивителните Изменения и Знайте в Сърцата Си, че Тези Струйки Ще се Превърнат в Голямо Наводнение

и Знайте в Сърцата Си, че Тези Струйки Ще се Превърнат в Голямо Наводнение

Гледайте първите струйки на удивителните изменения и знайте в сърцата си, че тези струйки ще се превърнат в голямо наводнение

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 27.11.2012

Ние усещаме сега вашето очакване и вашите усилия да се подготвите за портала 12-12. Моля ви, не изпадайте в стрес по този повод, скъпи мои. Вашият курс е избран от вашето желание и от вашите намерения.

Ние работим с вас всеки момент, особено докато спите. Сега вие се намирате в потока толкова уверено, че за вас е достатъчно да си позволите да бъдете носени от течението. Бихме ви помолили през следващите няколко дена да използвате във въображението си три картини.

Първо, моля ви, мислете колкото може по-често за това, че вие сте здраво свързани с енергиите на вашата скъпа Майка Земя. Нашият канал използва картината на огромна система от корени, като тази на голямо дърво. Това ще работи много добре, ако, разбира се, нямате друга собствена картина.

После, понеже усещате чудесния поток от безусловна любов, която ви обгръща, моля представете си как споделяте тази любов с всички работници на светлината по цялата планета.

И накрая, вдишайте в сърцето си, усетете вашата любов и благодарност за всичко, което се случва, и изпратете тази благодарност към източника на вашия живот. Бъдете благодарни за всичко, което сте и което ставате. Насочете вниманието си към това, което чувствате в тези моменти, поседете в това състояние, абсорбирайте го във всяка ваша клетка.

Някои от вас, повечето от вас, получават моментни проблясъци, намеци, моменти на озарение за това, което може би се приближава към вас. Това ще се разширява, бавно за някои, експлозивно за други. Насладете се на това, радвайте му се, но засега го задръжте мълчаливо в сърцата си. Оставете тези енергии да растат във вас. Вие ще разберете, кога да ги споделите.

Междувременно, понеже се приближава цунами от вътрешни промени, моля ви очаквайте ги с радост и любов. В края на краищата, това е отговорът на вашите колективни молби и на надеждите на милиарди хора в продължение на огромни цикли от вашите времена. Гледайте първите струйки от удивителни изменения и знайте в сърцата си, че тези струйки ще се превърнат в огромно наводнение.

Сега дръжте здраво ръцете ни и се пригответе да влезете във вашето бъдеще. Дръжте ни в сърцата си, както ние ви държим в нашите сърца.

Хубав ден!

Превод: Лусесита

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments