Вие Нямате Представа Колко Могъщи Същества Сте

Колко Могъщи Същества Сте

Архангел Михаил чрез Рон Хед:

Вие нямате представа колко могъщи същества сте

20.10.2012

Ние ви приветстваме този ден в нов прозорец на възможности. Утре хората ще се съберат в медитация и визуализация за придвижване на човечеството и на вашата красива земя към Новата Земя на свобода и просперитет. Затова прекарайте този ден в подготовка за това събитие.


Разберете, че вземането на бъдещето в собствените ви духовни ръце, така да се каже, е това, което ние ви призоваваме да направите. Всички тези неща, за които ние говорим от толкова дълго време, и за които вие сте мечтали също толкова дълго, ще се проявят чрез вас, скъпи мои.

Ще са нужни вашите ръце. Ще са нужни вашите крака. Ще са нужни вашите умове. Но първото и най-важното, нужни са вашите сърца, за да се направят промените, които ще започнат всичко. Енергията, която можете да създадете утре, е именно нещото, което можем да използваме най-ефективно. Това е, което ние можем да умножаваме. Това сте вие, които съ-творявате с духа си нещата, които най-много желаете.


Има ориенталска [по-скоро източна – бел.пр.] концепция, наречена не-правене или Ву Вей. Това е не-правене, приятели мои. Това не-правене е най-важната част от правенето. Това е самото начало на сътворението. Това е засаждането и отглеждането на семето. Това е проектирането на бъдещето.

Всеки елемент на дизайна, който е създаден от всеки един от вас, е също толкова важен. Сътворете това в сърцата си. Сътворете го с любящо намерение. Вижте го. Почувствайте го. Помиришете го. Вкусете го. Живейте го. Обичайте го. Това, което правите утре, е най-важното нещо.

И не мислете, че добавяте един към броя на участниците. Всеки от вас ще повиши енергията с нарастване. И тогава милиони и милиони същества на светлината от тази страна ще имат към какво да добавят и с какво да работят. [бел.прев. - обикновено се споменава, че светлите същества имат право да умножат нашата енергия до квадрата на броя на искрено-истински участващите; вероятно затова става дума и тук]

Нека ви дам още една картина, с която да работите. Когато медитацията е свършила, ще бъде създадена огромна снежна топка от енергия. Но нека това не свършва дотам.

Всеки ден, от сега до 12.12.12, добавяйте още малко енергия, още малко от мечтите си, още малко тласък.

Колко голяма ще бъде тази снежна топка, ако всички ние направим това, скъпи мои сърца? Вие нямате все още представа колко могъщи същества сте. Нека следващите два месеца ви покажат това.

Ние празнуваме с радост тази следваща стъпка, която правите. Ние се присъединяваме към вас в това усилие. Творецът е постановил изхода. Радвайте се на тази възможност на възможностите.

Бъдете в радост и бъдете едно сърце. Нашата любов да бъде с вас. Добър ден!

Превод: yyy

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/10/20/you-have-no-idea-of-the-powerful-beings-you-are-channeled-by-ron-head/#more-2023

http://indigota.com/index.php?topic=6449.msg74728#msg74728


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments