Великият Преход - Подготовка

Подготовка

ВЕЛИКИЯТ ПРЕХОД - ПОДГОТОВКА

Всички вие сте обезпокоени от предстоящите събития, които ви очакват през тази значителна за планетата ви година. Това е естествено за човешкото възприятие. Не се бойте от нищо, повтаряме ние! Както любещ родител ще бъде с детето си в значим момент от живота му, за да го подкрепи и помогне, така и ние, всички сили на светлинната йерархия, ще бъдем всяка секунда с всеки от вас.

Ние също се подготвяме за това радостно събитие. Представете си колко еони от време сме го очаквали. Разбира се, времето за нас няма значение. Но процесите в развитието на Вселената и великият експеримент на вашата планета са били под внимателното наблюдение на всички същности.

Много пъти не сте успявали да доведете планетата до квантов преход, затова се е извършвало очистване на старите енергии, които могат да доведат до унищожение на планетата, което пък би повлияло на вселенския енергиен баланс. Затова се случват така наречените велики потопи – очистване с водната стихия.

Още в началото на миналия век имахте прогнози, че приближава следващото очистване на планетата, но сега по-жестоко, очистване с огън. Всички параметри на вашето енергийно развитие можеха да доведат до взривяването на планетата отвътре. Вече не говорим за оръжието, което сте изобретили и може да унищожи целия живот на Земята в неговата физическа форма и при използването му може да предизвика сериозни изменения в магнитно-резонансната структура във вашия спектър на Вселената.

Но радостната за всички нас вест е, че сте преодолели всичко това и няма да има унищожаване на планетата. Тази радостна новина вече е предадена по всички канали за връзка, които работят на Земята. И сега милиарди същности от вселенското общество се готвим за това велико събитие.

Това не са просто думи. Извършва се огромна работа и към нея се присъединяват и много раси от други цивилизации от различни нива на Вселената. Протича подготовка за промяна на магнитната структура на планетата, промяната на енергийния й потенциал. Извършва се работа с други полета, които все още не са известни на вашите учени. Извършва се работа с цялата планетна система, във връзка с квантовия преход на вашата планета, понеже, както разбирате, вашата слънчева система е семейство. Всички планети и спътници, всички небесни тела са свързани помежду си в пряк физически и нефизически смисъл.

Примерният сценарий за развитието на събитията вече е виден за нас и за много от вас. Ние говорим примерен, ЗАЩОТО ВЪВ ВСЕКИ МИГ В ТОЗИ СЦЕНАРИЙ СЕ ВПЛИТАТ ПОДРОБНОСТИ И ШАРКИ, СЪЗДАВАНИ ОТ ВСИЧКИ ДОБРОВОЛНИ ПОМОЩНИЦИ И ВСИЧКИ ВАС!

Ние използваме думата „шарка“, защото по друг начин е трудно да се нарече тази величествена картина, понеже тази шарка се изплита от милиарди енергийни импулси. Повярвайте, прекрасна е.

И така, повтаряме. Не трябва да се страхувате от нищо. За вас всичко ще премине практически за един миг. Представете си, че спите и виждате сън, може би страшен, а може би прекрасен (при всеки е различно). И този сън възприемате като реалност. И се събуждате и разбирате, че е било само сън и сте се завърнали във вашата реалност. Точно така ще се случи с вашето съзнание. Ще се събудите в друг свят, в качествено променен свят.

Но за да се събудите „правилно“, ще ви дадем практически съвети. Можете да се възползвате от тях или не – това си е ваш избор. Но вслушайте се внимателно.

Първо. В никакъв случай не трябва да се страхувате! Светът, в който преминавате, е по-фин. На ваш език ще го наричаме астрален свят, макар да не е точно това, което разбирате. При преминаването се освобождавате от физическото си тяло, но всички останали тела остават, т.е. първата матрьошка ще се отвори и ще освободи следващата.

Ние не напразно използваме аналогията с матрьошката (кукла в кукла, обвивки). Навярно вече се досещате, че с продължаването на развитието ще се освобождавате от следващите тела-матрьошки. (Повтаряме: физическо, астрално, ментално, енергийно, казуално тела). Същото се случва с мнозина от вас по време на смъртта (по-точно, завръщане към божественото).

Светът, в който ще попаднете, има ред особености.

Структурата на материята му е по-фина, а значи по-пластична. И затова процесите на формиране на различни образувания са значително по-бързи от физическия свят. Т.е. всяка ваша мисъл (вече няма да разговаряте със звуци, а телепатично) – може мигновено да се реализира и структуризира в елемент от финия свят. Ние говорим за мисъл-формите.

Затова е МНОГО ВАЖНО С КАКВИ МИСЛИ ЩЕ НАВЛЕЗЕТЕ В ТОЗИ СВЯТ! ВАШАТА ПОСЛЕДНА МИСЪЛ ПРЕДИ ПРЕХОДА ЩЕ СТАНЕ ОСНОВА ЗА НАЧАЛНО ФОРМИРАНЕ НА ВАШЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ В НОВИЯ СВЯТ.

Затова казваме, не трябва от нищо да се страхувате! Енергията на страха е много силна. Ако навлезете в новия свят с енергията на страха, там ще ви бъде страшно. Ние не ви плашим, напротив, искаме да ви убедим: доверете се на нас, които ви обичаме и пазим. Не се бойте от нищо! Смело поемайте в плаване – ние винаги сме до вас!

Затова още сега трябва да започнете да тренирате мисловните си процеси и да работите с менталното си тяло, за да ви стане навик. Премахнете цялата негативност от вашите мисли. Това е най-главното! Премахнете всички съмнения и страхове, агресия и злоба. Иначе в новия свят ще ви е трудно. Енергията на мислите ви, първо, ще ви създаде трудности при прехода, в това число и във физически смисъл, понеже трябва да преминете през процес на енергийно очистване, не бива да влизате с кални обувки в чистия дом.

А след това, попадайки в новия свят, ако нямате устойчиви навици да контролирате мислите си и да ги изчиствате от негативизма, ще създавате около себе си астрално-енергийни структури с негативна зареденост, които ще влияят на живота ви в новия свят.

След това, започвайте да работите с астралното си тяло още сега. Вече предадохме, че захранването и формирането на астралното ви тяло става основно за сметка на вашите емоции – ако видите астралното си тяло, мнозина биха се ужасили. ПреФОРМАТИРАЙТЕ ГО. Не са достатъчни само благи мисли. Напълнете астралното си тяло със светлите емоции на радостта и любовта, лекувайте го с благодарността и възхищението. На вас ви е дадена толкова широка палитра от чувства – използвайте ги и вашето астрално тяло ще стане прекрасно. Ако ви е трудно да го направите, изградете навика постоянно да контролирате мислите и чувствата си. Ако възникне негативна мисъл или чувство (например гняв), не отлагайте, веднага го неутрализирайте. Не се укорявайте. Изпратете след него светлина и радост. Променете траекторията и оцветяването на вашите мисли или напълно неутрализирайте вашия импулс.

Например, изпитали сте чувство на гняв по отношение на някакво събитие или човек. Спрете се. Успокойте се. И изпратете любов и благодарност след обекта на вашия гняв. Ако ви е трудно да се успокоите – дишайте, вдишвайте божествената прана, тя ще изчисти каналите ви, прочетете молитва – всичките начини са ви известни.
При постоянна тренировка, този процес ще ви отнеме няколко секунди, а след това нуждата от него съвсем ще изчезне.

Всички тези действия ще изчистят астралното и менталното ви тяло и ще повишат нивото ви на светимост. За какво? За да преминете безболезнено в новия свят, за да се събудите в него и да се усетите прекрасно същество.

По-нататък – работа с вашето казуално тяло – тялото на причинно-следствените връзки. Предавали са ви информация, че при съществуващия сега облик на вашия свят, ще можете да захвърлите кармическия си товар от изминалите въплъщения. Да, тази възможност е предоставена на всички желаещи. НО! Пълното захвърляне е нулиране, на което нито един от вас не е давал съгласие. Затова, първо, част от кармическите връзки остават, и затова някои същности няма да ги видите в своя живот, но основното количество си остава с вас, особено тези, с които ви свързват отношения на любов и привързаност.

Но от момента на захвърляне на кармическия импринт, много от вас, почти всички, вече са успели да завържат нови кармични възли. Затова сега е важно да изчистите и тях. Това е много просто, не желайте да причинявате зло на нито едно същество в обкръжаващия ви свят, имаме предвид всичко: и хора, и камъни, и растения, и животни. Изчиствайте отношението си към света всеки един момент. Вашите мисъл-форми трябва да се изчистят. Простете на всички обкръжаващи, за всички, от ваша гледна точка, обиди или зло, което са ви причинили.

Това също е много важно. Влезте в новия свят с чиста и светла карма, нали от това зависи по-нататъшният ви живот. Ние вече сме предавали, че трябва да забравите цялото минало, което си спомняте, всички минали обиди, които отнемат от вас много енергия. А сега си спомнете и освободете всички стари енергии. Простете на всички! Струва ви се, че е трудно да го направите? Тогава, замислете се над това, че обкръжаващите ви хора са актьори от великия спектакъл на живота ви, сценария за който сте написали сами и сте предложили на тези същности да участват в него, в една или друга роля! Да, така е. За какво ги обвинявате тогава? Те просто са изпълнили за вас своите роли, за да можете да получите определен опит в това въплъщение. Ще кажем веднага, че практически всички от вас многократно преминават през опита на прощаването в разни варианти. Защото това ви се удава най-трудно.

Сега е настанал моментът, когато можете да го направите просто. Можете да не си спомняте всички обиди и негативи. Просто изпращайте колкото се може по-често във Вселената мисли и чувства на благодарност към всички участници във вашия жизнен процес, молете ги да ви простят, ако сте им причинили умишлено или неумишлено зло, изпращайте им любов и светлина. Формата може да бъде всякаква, формата ще ви я подскаже вашето сърце и вашата душа – слушайте ги!

Трябва да разберете, че всичко това не са просто думи, а метафизика. Това, с което се обкръжите и изпълните, сега преди великият преход, това ще ви обкръжава и изпълва в новия свят. Всичко зависи от вас. Ние сме готови да окажем всякаква помощ.

Обърнете се към своите пазители. Можете да молите за помощ в изчистването по време на сън. За целта, преди сън изразете отчетливо намерение и разрешение към висшите сили да ви помогнат да поработите с вашите тела по време на сън. Правете го всеки път и ще усетите промени. А денем, когато бодърствате – радвайте се на света във всичките му прояви. Изпълвайте тялото си с енергията на радостта, любовта и възторга. Как? Съвсем просто е – огледайте се наоколо! Всичко го има редом с вас! Ежесекундно контролирайте вашите мисли и чувства. Това е важно.

По-нататък. Разбира се, в преходния период ще има катаклизми и катастрофи, където ще загиват хора. Всичко това вече го наблюдавате. Върви прочистване на планетата. Гея също като вас почиства физическото, астралното и енергийното си тяло. В това й помагат многобройни структури на Вселената. Помагайте и вие. Изпращайте светлина и любов на планетата си като на живо същество, притежаващо съзнание. Общувайте с природата, нали сега се решава въпросът в какъв вид, не само за човека, но и за всяко същество, ще премине в новия свят. Вие всички сте взаимно свързани, и колкото и да ви е неприятно, за вселенските сили са еднакво важни и човекът, и тревичката. Всички са творци на различни стадии от развитието си.

Можете да не се безпокоите за планетата, на нея й помагат, но помагайте и вие. Що се касае за смъртта на хора по време на катаклизмите – не се опечалявайте от това. Всичко става с тяхното съгласие. Работата е там, че не всеки човек може да премине безболезнено в новия свят. Затова за част от хората, със съгласието на духа им, физическите им тела се отстраняват (нека не ви плаши тази формулировка) от физическия свят. Те ще ви чакат в новия свят и мнозина сега преминават през очистване на телата си при преминаването в новия свят. Това е тяхното желание, когато им съобщават, че преминаването в новия свят няма да е безболезнено за тях и им предложиха помощ. Такова желание може да изкаже всеки от вас и на него ще му бъде оказана помощ.

Но ако вие все още живеете на планетата, значи имате възможност самостоятелно да преминете в новия свят. Или е възможно, някой от вас да не е повярвал в трудностите на прехода, или самостоятелно се е отказал от несамостоятелно преминаване по различни причини (разбира се, имаме предвид не решението на мозъка ви, а решение на духа ви). И ние ви разбираме – да дочакате на планетата това грандиозно събитие, действително си струва!

По-нататък, част от хората са изявили желание да не се въплъщават в новия свят, а да преминат въплъщение в други светове на Вселената. Това са избрали част от тези, на които причинно-следствените връзки на този свят, практически са разкъсани и те могат да започнат своите въплъщения и творчество в други части на Вселената. За целта ги отстраняват физически от вашия плътен свят за въплъщение в други светове.

Затова не се озадачавайте с въпроса, защо е загинал този или онзи човек, добър ли е бил или лош. Ние разбираме, че за вас смъртта на близък или смърт на дете е много печално събитие. Не се опечалявайте! Смъртта не съществува. Радвайте се за тях. Те доброволно преминават квантов скок в индивидуален вариант или ви напускат, за да познаят радостта от творчеството на други нива от Вселената.

Сега задавате въпроса, кой ще остане с вас в новия свят. Това е взаимно желание. Още сега можете да изразите своето намерение, с кого бихте искали да останете. Но знайте, че същността, която молите да остане с вас в новия свят, има свои планове. Затова, ако ги обичате, разумно е да им оставите правото на избор. При всички случаи, решението ще бъде взето от тях, законът за свободната воля продължава да действа. Но, ако ги помолите да останат с вас, то след като ви обичат, могат да решат да останат с вас. Вие решавайте. Ние не бихме препоръчали да въздействате на този процес. Нека всеки решава сам. Изпращайте на близките си любов и светлина, вашата съпричастност и взаимовръзка, все едно, няма да се загуби в дълбините на Вселената, нали напред е вечността!

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:680096
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5044


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments