СЕГА Е ВРЕМЕТО ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА ДА СЕ СЪБУДЯТ


Сега е времето за Служителите на Светлината да се Събудят

19 октомври 2012

Коментар от екипа на "The Galactic Free Press Staff" ~ 144,000 всъщност е част от Кристалната Решетка, която се свързва заедно. Ние ще ви събудим, не сме тук, за да ви спасим, а по-скоро да ви събудим, за да участвате пълноценно в процеас, който се развива сега.
С Любов,  
Земните Съюзници

Ектор Васкес (Hector Vazquez):

"Кои са 144,000-те души, споменати в книгата Откровение, глави 7 и 14?"

Книгата Откровение и Изумрудените Скрижали предсказват, въплъщение и пристигането на 144,000 Работника на Светлината, който ще спасят Земята от "Силите на Мрака" по време на ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА на Кали Юга. Повечето от Работниците на Светлината сега са тук и в процеса на "Пробуждането", за тяхната Божествена цел и мисия на Земята. По-голямата част от 144,000 са напреднали, инкарнирани Звездни семена от по-напреднали планети, въпреки че някои от 144,000 са напреднали местни души на Земята. Повечето от 144,000 сега са в процес на "Пробуждане" и излизат от дългия им умствен и духовен зимен сън, бавно, но сигурно те осъзнават, че са тук, за да помогнат в голямата трансформация на Земята.

Клетъчните Памети на 144,000 са били програмирани във времето, за да се събудят в този момент за истинската им идентичност, мисия и цел, за въплъщението им на Земята в този най-критичен момент в нейната история. Ние достигнахме и навлязохме в 11-ия час на Голямата Промяна, която се случва на Земята, дойте времето за всеки и всички останали от 144 000 да избършат дрямката на полуживот от очите си, пляснат челото си, за да излязат от съня на материализма, да се събудят и помиришат кафето, да запретнат ръкави, за да са тук за Хималайската задачата за спасяване на тази планета! Невежите маси на Земята не ще спасят планетата.

Само 144,000 Рааботника на Светлината могат да спасят планетата. Но всики от тях, трябва да поеме поста си, и да го поеме сега! Времето за объркване, колебание и бавене свърши! Има Планета за Спасяване. И ние сме тези, които са избрали да го направят! Един член, който не успее да намери и да поеме поста си може да застраши цялата мисия. Ако това звучи галактически сериозно. Ако смятате, че сме на просто още една "рутинна мисия", помислете отново. Това е най-голямата мисия, която Великата Бяла Ложа е предприела през последните 200,000 години. Очите на цялата Галактика са насочени към Нас. Наблюдавайки, за да видят дали Ние ще успеем или не. Гледайки, за да видят, дали Земята е спасена или взривена на парчета, когато Войните на Мрака срещат Войните на Светлината.

Кали Юга Земя прави едно 360 градусово пътуване около галактиката на всеки 25,920 години. Пъленият цикъл е известен като Юга. Има четири части на Юга. Две части (180 градуса) на възходящо съзнание и две части (180 градуса) низходящо съзнание. Този цикличен възход и падение на съзнанието на Земята е от самото създаване, и това обяснява възхода и падението на великите цивилизации на Земята. Кали Юга е последният квадрант на низходящо съзнание в рамките на Юга. Земята сега е в края на Кали Юга. Библейското име на Кали Юга е Крайните Времена. Това няма да е краят на Земята, а края на мрака и злото на Земята - и зората на Седмата Златната Епоха на Просвещението.

Превод: Димитър Кирилов

http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/time-now-lightworkers-awaken


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments