СаЛуСа ~ Световен Ден на Любовта: Представете си Мира на Земята

Представете си Мира на Земята

Съобщение от Многомерния Океан, 25 Октомври 2012

Скъпи мои, стигаме отново до вас с послание за мир и любов. Ние имаме специална заявка днес. Моля, първо се заземете, направете връзка с тялото си, с вашия естествен дъх, и отидете в свещеното място, което наричате сърце.

Мрежата от любов наречена сърце е свързана с останалата част от тялото ви, чрез свързване на нерви и възли. Цялото ви тяло е израз на любов и чистота на любящи вибрации.

Отидидете вътре, направете равносметка на вътрешното си състояние и разширете съзнанието си, почувствайте връзката с Гея и със собственото и сърце, почувствайте връзката с горното, с вашия Висш Аз, с Източника и с Възнесените Владици.

След като смятате, че сте достигнали свещеното място, почувстайте как вашата енергия се разширява около вас като балон от розови и златни лъчи на любовта, които се преплитат и се сливат. Почувствайте силата му изпълваща стаята, в която се намирате, и я разширете до хората около вас. Позволете тази любяща енергия, да се разшири до съседите ви, да отиде дълбоко в Гайа и да се издигне високо в атмосферата.

Почувствайте как любовта се разширява по цялата страна, както и по цялата планета. Вашите вибрации ще достигнат далеч и до много скъпи приятели. Също така имайте в предвид желанието за обединяване с всички, които желаят мира да бъде трайно установен на Майката Земя. Включете в мислите си и животинското царство, тъй като техните вибрации са нежни и чисти. Включете енергиите на вятъра, въздуха, земята, водата, огнената енергийна вълна на любовта.

Вижте Майката Земя, заобиколена от вашите вибрации на любов и почувствайте действителното вещество, което се произвежда от вашето сърце и ум. Разликата е осезаема в по-високите сфери, тя е осезаема за нас, както и за много от вас.

Нека имаме днес още един глобален ден на любовта с много радостни вълни на любов пътуващи по цялата ви красива планета.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм изключително щастлив, да се свържа с нашите земни братя и сестри, така че отново да работим като едно.

Благодаря

СаЛуСа

Канал: Лаура / Многомерен Океан
Източник: http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/salusa-global-love-day-envision-peace-earth

Превод: Димитър Кирилов


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments