Послание на СаЛуСа – 8.10.2012 г.

8.10.2012 г.

Послание на СаЛуСа – 8.10.2012 г.

Никога не е твърде късно да обърнете поглед към Издигането и действително да осъзнаете, че ако се чувствате готови, със сигурност сте на етап, в който бихте могли да го постигнете. Изисква се фокусиране и намерение да продължите, но трябва да разберете, че вашето издигане зависи от вашето ниво на съзнание. Трябва да работите упорито съобразно вашето разбиране за това да си Едно с целия живот, без изключение.

Любов е ключовата дума, която ще ви помогне да постигнете успех, но ще трябва да работите над това, за да преодолеете тези човешки емоции, които често ви дърпат назад. Имате склонност първо да действате, а после да задавате въпроси, така че трябва да се намери нов начин за реагиране на ситуации. Прошката също е много важна, когато сте станали жертва на нечии действия, дори ако тя не ви е съвсем свойствена.

Даденият ви съвет също ще е полезен, когато изчиствате карма, свързана с взаимоотношения. Това вероятно са най-трудните предизвикателства, пред които вероятно се изправяте, и вие най-добре ще разрешите ситуацията, като се опитате и простите на тези, които са замесени. Вие просто не можете да вървите напред, ако продължите да носите в себе си чувство за обида или продължите да таите негативни мисли.

Оставете миналото да си отиде и излезте на нов път, който води към Светлината и Любовта. Тогава ще се почувствате по-леко и ще знаете, че сте отрязали връзките си със старата парадигма, която повече не ви служи. Най-вероятно тези, които четат тези думи, вече са решили да променят живота си и се концентрират върху подготовката за Издигането.

Помнете, че вашето тяло е вашият храм и се грижете за него, избягвайте всякакви практики, които знаете, че му вредят. Например, не можете да вземете със себе си в по-високите измерения вашата наркотична зависимост, и колкото по-бързо решите да скъсате с това пристрастяване, толкова по-скоро ще постигнете успех. Същото важи и за другите пристрастявания, например към алкохола, който във всички случаи ще вреди на тялото ви.

Помислете внимателно какво трябва да направите, за да гарантирате извисяването си, и ще получите помощ от Водачите си. Бог иска всяка една душа да се издигне, но също така приема, че като ви е дал свободна воля, окончателният избор е ваш. Попитайте се сериозно дали искате да останете в сегашния си трето-измерен цикъл и ако не можете да видите ясно пътя си, за да искате такъв преход, това ще е вашето окончателно решение.

Краят на цикъла наближава много бързо и ние се радваме да видим как Служителите на Светлината издигнаха Светлината на Земята. Светлината привлича още повече Светлина и вашия път към Издигането се отваря. Времевите линии се сближават и скоро най-мощната времева линия ще ви издигне с Майката Земя. Това трябва да се случи и ще раздели онези, които са готови, от онези, които не са готови, и това е естествен резултат от промените, през които преминавате.

Това също означава, че след като се издигнете, тъмните сили напълно ще са отстранени от живота ви. Мирът, който търсехте и за който се молихте, най-сетне ще е ваш и чрез процеса на Издигането действително ще изпитате промените в себе си. Не че ще изпитате промените тогава, защото те започнаха преди няколко години, но реалното Издигане ще е крайъгълният камък по пътя ви.

Има много промени, които ще се случат на Земята, и значително са се увеличили тази година. Това означава, че проблемите ви ще се увеличават, докато бъде извършено нещо като пълно прочистване. По-очевидните области са свързани с политиката и много страни по света изпитват големи катаклизми.

За съжаление трябва да се стигне до такива крайности, преди да се приеме необходимостта от огромни промени. Въпреки това, веднъж приети, няма да се губи много време за внедряването на новите системи. Ние виждаме, че след като политическите въпроси бъдат решени, останалите промени ще последват доста бързо. За момента, вие като индивиди сте най-важни, защото ние искаме да осъзнаете каква чудесна възможност ви се предоставя чрез Издигането.

Не е задължително да се откажете от привързаността си към вещите си, за да се издигнете, но всичко, което носи ниска вибрация, не може да върви напред с вас. Например, някои от вас имат забавления или хобита, които включват събиране на сувенири, свързани с хора или събития, които са нежелателни. Новите вибрации всъщност ще позволят проявяването в нова Светлина на много неща във вашата реалност.

Всичко ще бъде изразявано в енергия, която ще донесе красота и съвършенство в него. Предметите ще изглеждат по-”живи” и вие ще имате по-близка връзка с всички съзнателни същества, защото нивата на съзнанието ще са много по-високи от преди. Всъщност вие ще имате полза от издигането в толкова много отношения, и скоро ще забравите времето си в дуалността. Тя в крайна сметка ще изглежда като лош сън, въпреки че винаги ще извличате полза от своя опит.

В бъдеще всяка ваша нужда ще бъде удовлетворявана и няма да ви липсва абсолютно нищо. С течение на времето вие ще развивате уменията си за създаване, ще сте в състояние да си осигурявате всичко сами. А дотогава ще се наслаждавате на предимствата от използването на новите технологии, които ще удовлетворят всичките ви нужди.

Всичко това е готово за вас и само изчаква подходящото време, за да бъде въведено и разпространено. Обаче не очаквайте твърде много веднага, тъй като промяната няма да се случи за една нощ. Както ви казахме преди, наш приоритет е да донесем помощ и облекчение на онези, които са в неравностойно положение и им липсват основни неща за живот. Ще се издигате на няколко етапа от там, където сте сега, за да заемете мястото си в Златната Епоха на абсолютна красота и радост.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че само ако можехте да зърнете какво ви очаква, сегашните ви проблеми нямаше да имат никакво значение. Има толкова малко време преди Издигането, така че опитайте се да мислите за ползите, които скоро ще получите. Вие сте заслужили правото за тях и те напълно ще променят живота ви.

Ние от Галактическата Федерация на Светлината ще продължим да работим с вас след Издигането и ще ви помогнем да придобиете пълно Галактическо Съзнание. До тогава вие няма да знаете какво е да имаш такова ниво на съзнание, тъй като в сравнение с тогава вие сега до голяма степен не сте наясно с истинските си възможности. Погледнете ни и ще видите в нас истинската си същност, каквито ще сте в близко бъдеще.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://galacticchannelings.com/
http://gfinbulgaria.blogspot.com/2012/10/8102012.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/10/8102012.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments